- 15 Ekim 2014
- 1.895
- 2.456
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #55.821
:) bi doğKesinlikle çok isterim![]()
bir doğuralım da toparlanalım bizde bebişlerimizde sonra baharda gelcem inş adanayaKesinlikle çok isterim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) bi doğKesinlikle çok isterim![]()
bir doğuralım da toparlanalım bizde bebişlerimizde sonra baharda gelcem inş adanayaKesinlikle çok isterim![]()
Çok sağolun canım pazartesi 9 da orda orda olucam ama kardiyoloji EKG eko falan uzayacak öğleye doğru girerim doğuma sanırım. Fırsat bulursam giriyorum diye mesaj atarım yada ogün gece doğum yaptım derim inşallah biraz gözüm açılır ağrılardan geceeğer doğum olmazsa ertelenirse zaten yazarım yazmazsam kesin dopurmuşumdur
ben iyileşicem 5 günde sen öyle doğurcaksın inşallah
urashaa doğurana kadar sende iyileşirsin
ay çok konuştum iyi değilim ben gidiyim kendime iş buluyum tuvalet banyo lavabo girişiyim hafta sonu gezerim son kez kocişimle
![]()
Hahaa aynı benim kv. Kızımda 6 gün yanımda kaldı bunda kalmayacağım dedi açık açık. Annem gelecek kalacak bu sefer ama aklı gidecek adım gibi de eminim.Kesinlikle canım herkes kaynanasının çok gelip gitmesinden vs şikayetçi.bende tam tersi hiç arayıp sormaz birşeye ihtiyacın var mı diye de sormaz ondan biraz dertliyim ama buna da şükür
Ay valla benimde düşün düşün beynim uyuştu.doktor çatın uygunsa epiduralle rahat rahat doğumu yaparız ,sezeryana gerek yok diip duruyo.sanki içimden çatım uygun çıkmasa da , herşey kendiliğinden netleşse gibi ayarsız duygular geçio :)Çok şükür canım ne güzel herşey yolunda.. Doğum şekli konusunda ben hiç yorum yapmayayım :)) Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Allah razı olsun canım hayırlısı ile inşAllah hepimizde sağlıkla atlatalım şu doğumları...valla panik atak oldum...Maşallah canım bebeğinin kilosu çok iyi doğumunda hangisi daha hayirliysa senin için o olur inşallah
İnşAllah canım benim, valla en heycanlı gergin zamanlar başladı :)Hayırlısıyla doktorunla doğuma karar verirsin canım. Bebeğinede maşallah
Çok sağolun canım pazartesi 9 da orda orda olucam ama kardiyoloji EKG eko falan uzayacak öğleye doğru girerim doğuma sanırım. Fırsat bulursam giriyorum diye mesaj atarım yada ogün gece doğum yaptım derim inşallah biraz gözüm açılır ağrılardan geceeğer doğum olmazsa ertelenirse zaten yazarım yazmazsam kesin dopurmuşumdur
ben iyileşicem 5 günde sen öyle doğurcaksın inşallah
urashaa doğurana kadar sende iyileşirsin
ay çok konuştum iyi değilim ben gidiyim kendime iş buluyum tuvalet banyo lavabo girişiyim hafta sonu gezerim son kez kocişimle
![]()
Ben dogurana
benim dr da vajinal varis falan hiç bişey engel diil normal doğuma dedi durdu bu ctesi söylicem açık açık spinal sezeryan istiyorum diye :/ benim gibi giriş çıkışlardan falan bi korkun yoksa doğur gitsin normal yoldan en güzeliAy valla benimde düşün düşün beynim uyuştu.doktor çatın uygunsa epiduralle rahat rahat doğumu yaparız ,sezeryana gerek yok diip duruyo.sanki içimden çatım uygun çıkmasa da , herşey kendiliğinden netleşse gibi ayarsız duygular geçio :)
Merak ediyorsa gelsin canım o da.benim kv de bu sefer bakıcam sana dedi annem 2 gün tek kalıyor.mecbur o da bakalım inşallah çabuk iyileşiriz de kimseye gerek olmazHahaa aynı benim kv. Kızımda 6 gün yanımda kaldı bunda kalmayacağım dedi açık açık. Annem gelecek kalacak bu sefer ama aklı gidecek adım gibi de eminim.
Merak ediyorsa gelsin canım o da.benim kv de bu sefer bakıcam sana dedi annem 2 gün tek kalıyor.mecbur o da bakalım inşallah çabuk iyileşiriz de kimseye gerek olmazHahaa aynı benim kv. Kızımda 6 gün yanımda kaldı bunda kalmayacağım dedi açık açık. Annem gelecek kalacak bu sefer ama aklı gidecek adım gibi de eminim.
canım randevunuz bitti mi nasıl geçti?? senin accık açılma da vardı belli oldu mu doğum zamanı??ayyy canim ayniyiz seninle çok heyecanlandım hayirlisiyla yavrunu kucagina alirsin insallah benden önce dogum yapacan galiba benimde öğleden sonra muayene bakalim ne diyecek
kuzum ben epiduralle normal doğumu o kadar çok istiyorum ki inş bana nasip olur öyle yapanlar çok memnun sezeryan dan bin kat iyi yaniAy valla benimde düşün düşün beynim uyuştu.doktor çatın uygunsa epiduralle rahat rahat doğumu yaparız ,sezeryana gerek yok diip duruyo.sanki içimden çatım uygun çıkmasa da , herşey kendiliğinden netleşse gibi ayarsız duygular geçio :)
Bende aynı şeyi merak ediyorumYaaa bırak bacım daha hiç biyere girişme otur keyif yap stresten yorgunluktan uzak dur.. Kuzu sana bişey sorucam sahi şimdi senin bu sancılar çok yüksek olmasa da 60ları falan bulmuş ya eee sen hiç sancıdan bahsetmiyodun bize??
Hayirlidiyla alirsin kucagina ins cnmSağolun hepiniz kızlar eminim benim kadar heyecanlısınız ama bende heyecan yok gibi şoktayım galibabebeğim 3.097 gr olmuş. Kordon kan akışına direncine baktı normal dedi. Bu hafta iyi kilo almış dedi. Nasıl almasın muza dayandım muz ve yoğurtla besledim nerdeyse
sancım 60 çıktı bi kaç kere 40 30 50 oynadı bu aralarda. Suyum azalmış bebek kafası yerleşmiş. Bu yaramaz haftaya cumayı beklemez gelesi var ozaman alalım dedi. Bende erken daha cumayı beklesin dedim
oda tırstığımı anlamış olacak ki
sen çantanla hazır gel büyük ihtimal alıcam ama suyun idare ederse cumaya kalabilir dedi ama cumaya bırakcak göz yok bizim doktorda
37+5 olacak hayırlısıyla dua edin bana kızlar.
Doktoruna söyledin mi canım?ben istemiştim gerek yok demişti iyiki de olmamış sancılar o kadar da zor değildi.kuzum ben epiduralle normal doğumu o kadar çok istiyorum ki inş bana nasip olur öyle yapanlar çok memnun sezeryan dan bin kat iyi yani
Bn mecbur sezeryan olacam artık dogurmak istyrm ama tek korkum o an hissedecek miyim çok stres yapacak miyim korkacak mym.acı hissedecek miyim acı hissetmesem de kesildiğini hissedecek miyim. Herkeste farklı oluyor bana hangisi olacak acaba inşallah hc hissetmeden o ağlama sesini duyarız. Bn de oğlumu 2 3 kere gördüm ama ne zamn görsem cin gibi bakiyor aslında yeni dogmus ama hiç öyle degl bakışları ve konuşuyor yemek yiyor :) krdesme anlatiyorum destanlarda var ya doğar doğmaz konuşuyorlar Oğuz Kağan koysaydin sen bu çocuğun adını diyor:)arkadaslar ilk dogum olacak olanlar için söylüyorum özellikle
korkuyor musunuz
benı bir korku aldı ki sormayın
üstelik nasıl bir dogum olacak henüz bilmiyorum
eşim benden daha cok panik ne zamn arasam toplantı da bile olsa hemen acıyor ne oldu diyor direk
dün baktım bavulumuzu ve puseti kapıya cok az daha yaklastırmıs
sezeryan dogum bana ürkütücü geliyor baya bi kesik oluyormus.
normal dogum tabi en güzeli ama o da nasıl bir acıdır kim bilir
kafamda deli sorular.
uykusuzluk ta iyicene aldı basını gitti dün sbha karsı 4.5 ta hala ayaktaydım. uyuyamıyorum.
rüyamda bebişi görüyorum hep. dogmus olarak
Abooo cok az kalmışşişBen dogurana
ahmoz degil bütün topic iyileşir merak etmeyin
seneye ekime benim inş .P