bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bana sadece 1 doz yapıldı doktorum da gerek yok dedi hemşire ısrarıyla oldum onunda..

Bana şubatın 10 u gibi gel dedi tatlım yanı bebiş 3 yada 3 buçuk aylık iken
Aynen sen söyleyince hatırladım şubatta yaparız ozaman demişti,aşı kartımada yazdı hatta da aşı kartım nerde kimbilir :) aman olalım da eksilsin aşılar ,hergün göbekten iğne yiyorum kendim atıyorum ama koldan atılan iğne aşı kadar korktgm bişe yok nedendir bilinmez halbuki hiç acımadı iki aşıdada ağrımda olmadı..

Bana sadece 1 doz yapıldı doktorum da gerek yok dedi hemşire ısrarıyla oldum onunda..
Banada doktorum ısrarla iki dozuda yaptır unutma diye diye beynimi kuruttu.binde bir de olsa risk risktir yaptır nasıl olsa zararı olan bişey değil dedi.ama yaptırmayanda çok yaptıranda.hangisi doğru artık bilemioz Allaha emanet :)

Canım senin ve bebeğin için en hayırlı zamanda gelsin bebeğin inşAllah.dualarımız seninle...

Hayırlı olsun kuzumm Allah sağ salim aldırsın kucağına inşAllah.7 kasımda da ben kavuşcam nasipse yawruma ,herkes sağ salim sağlıkla doğurup evine dönsün inşAllahhhh
Amin canım aslında aramızda 6 gün var bana çok geç gün verdi o zaman ya neden böyle oldu ki aman napalım bekleriz... sağlıklı sıhhatli olsunlar da gerisi önemli değil

Aynen öyle canım hem kendi doktorum hem gittiğim perinatolog gerek yok dedi köy şartlarında falan değiliz hastane ortamı temiz dediler..aynen Allah'a emanetiz yaptırsakta yaptırmasakta

Ben daha erken bekliyordum ama doktor baya geç gün verdi bende şaşırdım neyse sağlıklı olsun da o güne kadar inşaallah bir sorun olmaz
Aslinda sezeryan icin azcik gec bi tarih.kontrollerde bebegin durumuna gore one ceker belki ama son haftada alinmasi daha iyi.

Oyy masallah kuzuna canım ndn o kdr gec genelde 38 hafta içinde alınmıyormu
İnan bende bilmiyorum ilk kez planlı sezeryan olacam ama doktor bekleyebiliriz sorun olmaz dedi canım ya ben daha erken bekliyordum açıkçası 39+4 de alıyoruz dedi

Amin canım aslında aramızda 6 gün var bana çok geç gün verdi o zaman ya neden böyle oldu ki aman napalım bekleriz... sağlıklı sıhhatli olsunlar da gerisi önemli değil
37+2 yim ben, doktor 39a girer girmez alcak.o biraz daha geç tarih verdi aslında 9 kasım alalım dedi ,bende 38.haftada olmazmı dedim 4 kasım falan , oda olmaz 39. Hafta en iyi haftadır ozaman 7 kasım alalım dedi.kilosu iyi ise öne çektirebilirsin aslında tabi sen bilirsinde ben 38.hafta alalım dese tamam dicektim :)

Aslinda sezeryan icin azcik gec bi tarih.kontrollerde bebegin durumuna gore one ceker belki ama son haftada alinmasi daha iyi.
Bende öyle düşünüyordum en azından bir hafta önce olmasını bekliyordum ama öyle dedi bilemiyorum haftaya kontrol yok öbür pazartesi gideceğim neyse ben hazırlıklarımı tamamlayayım da inşaallah bi aksilik olmaz

Bende diyecektim ama direk 21 kasım deyince sustum kaldım bende 35+4 günlüğüm yani tam 39+4 günlükken alınacak bilemiyorum belki de dediğin gibi kendisi gelmek ister kilosu iyi geldi bana şuan 2750 olduğuna göre iki hafta sonra 3 kiloyu geçer

Canım hayırlı olsun akşam sabah bekle artık bence he an herşey olabilir gelmeyecek diye düşünme erkek çocuklar gününü dolduruyor hatta benim oğlum geçti bile ama tek sorun kilolu Bebek biraz zor Doğum olabilir ama belli olmaz tabi bu bir kural değil arkadaşım 3900 ü gayet rahat doğurdu

Ozaman duruma bakar doktorun,gidişat iyi ise doktora biraz öne çekemezmiyiz falan dersin ,ben 2 gün öne çektim o bile sevindirdi beni :) gerçi ona rağmen 39+1de almış olcak.o deilde bulunduğum şehirde arkadaşlarımı hep 38+3 ,38+4 gbi aldılar :) ay baksana gün hesabı yapıoz nasıl daraldıysak artık :)

Aynen öyle ya zaten zor nefes alıyorum bir an önce kucağıma alayım da iyileşeyim istiyorum evde iş güç yapamadıkcabda çok bunaldım aslında neyse dediğin gibi iki hafta sonra gittiğimde eğer kilosu iyiyse söylerim bende daha erken olmaz mı diye o gün bir gelsin inşaallah dedim ya senin ki baba göre gayet iyi bir tarih benim ki çok geç 40. Haftanın içinde alacak

Kızlar benimde doktorum 38de almayım dedi normalde ilk konuştuğumuzda 38+3de alacaktı Çarşamba günü,cuma günü muayene olduğumda 39+2 de 1kasımda alalım dedi 1hafta daha bekle biraz daha kalsın dedi dayanılmıcak ağrın olursa bu hafta 38de alırız dedi artık doktorlar son haftaları beklıyor sezeryan için nedense 1 Kasım'a kadar sabreder umarım kızım

Ben de burdaki arkadaslardan duymustum canim :)) Kraker, nescafe, meyve suyu, biskuvi falan filan heralde :))
Canım ben hastane yemekleri yemediğim için bir kavanoz çorba götürdüm ve gaz çıkarmak için bir kavanoz kayısı hoşafı götürdüm odada rezene yapabilmek için su ısıtıcı götürdüm ve zemzem hurma bukadar:))) diğer ihtiyaçlar kantinde var zaten

Seninkini yeni moda olan normal sezeryan yapmak istio sanırım:) bebek doğum zamanına kendi karar vercek ki muhtemelen o tarihe kadar gelmeye kalkar diye düşünüorm tabi 41,42yi bekleyen varda.nyse sen onu düşünme vakti saati geldiğinde gelcek bebişlerimiz inşAllah sağ salim gelsinlerde önemli deil biz bekleriz.bir hafta sonra o sıkıntılar dahada artıyo biliomusun ki ben dün gece yatakta oturdum ağladım gögüslerim acıyo kalca kemiklerim acıyo ellerim parmaklarım uyuşuk sağdan sola dönemiom..midem yanıo...hepsi bir araya geldi..doğsun artık daraldım diye ağladım hüngür hüngür.sorada pişman oldum içerde kalması bebeğim için iyi sonuçta ,ben neler düşünüom die vicdan yaptım...ay analık başlamadan bukadar zorsa , doğduktan sora nolcaz bilmiom.Ama herşeye değer , bu sıkıntıları bile yaşamak isteyen biton kadın var Allah isteyen herkese nasip etsin aratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…