bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sezeryan olunca böyle seyler de hazirlanabilir tabi :) Durum neyi gerektirir bilmiyorum ama normal dogum istiyorum, son randevumda dr suyumun azaldigini sezeryan olmasi gerekebilecegini soylemisti, bikac gundur havuc suyu iciyorum ve birazdan tekrar randevum var, dr 15 gun sonraya randevu al demisti ama ben suyun azalmis diyince korktum 1 bucuk hafta bekleyebildim:) bakalim son durum ne :)

Heh bak bu oldu mantıklı :) kraker büsküvi su alınır zati kantinden

Evet canım senin le günlerimiz aynı sen normal mi bekliyordun İnan çok daha mı heyecanlı oluyor ne gün alınınca gerçi daha 28 gün bar ama olsun
Evet aynı gunlerimiz ben çatı muayene olmadım daha herhalde 37 de yapicak bana o zaman herşey net olcak canım inş herşeyim uygun olurda normal dogum yaparım, senin de nerdeyse 26 kasıma yakın tarih vermış doktor tatlım yanı artık gelsede kurtulsam diyeceğin zamana bebiş de gelişimini iyice tamamlar inş sağ salim kucağına alırsın kuzunu

Off bende iğnenin her turlusunden korkuyorum tatlım şimdiden onları ve doğumda vücuduma giricek yabancı maddeleri dusunuyorum çok kötü fobim var benim bu tetanozlari da sırf bebise kardeş dusunursek diye bitirmek istiyorum yoksa umrum değil yani

Sokar sokar annesi mum gibi olur yada kafayı yer artık biz en son ikinci de geliyor rahat rahat içine etsinler diye kılıf yaptırdık koltuklara baktık oto kuaförü parasıyla baş edemiyoruz...
Hahaaa güzel fikirmiş benimkide kesin yaptırır öyle bişeyler

Bende içebildiğim kadar su içiyorum hurma yiyorum incir yiyorum rezene ve humana çayı içiyorum. Yemeklerde kimyon kullanmaya çalışıyorum bebek gazını alıyor. 1 veya 2 dilim ekmekle yemek yiyorum ama bol salata yrşillikli dere otlu yiyorum. Şuan mamayı bırakıyoruz yavaş yavaş. Günde 1 veya 2 kere veriyoruz. İnşallah onuda bırakırız.

Sende gün almışsın hayırlı olsun canım. Maşallah oğluşuna inşallah sağ salim kavuştursun Allâh

Canım daha önce ameliyat olmadıysan bilmediğin şeyde korkutur insanı.ben hem genel hem spinal ameliyat oldum.inan ikisindede korkulcK dayanılmıcak seyler yasamıosun.hele o belden yapılan iğne hiç acımıyor ki zaten çok kısa sürede yapıp çekiyor ,o uyusukluk hissinide ben cok sevmiştim :) en güzeli busefer ameliyatın karşılığında nasipse bebeklerimizi alcaz kucağımıza.bak şaka yapmıorum sezeryan olan arkadaşlarımın %95i ameliyat ve sonrasında cok sıradan ağrı sızı cekip atlattılar süreci,yanlarında olmasam inanmazdım.bazılarının canı çok kıymetli ki bende öleyimdir, ama yapılan işlemleri deil o anda sadece bebeğini düşünceksin..ama doğum sorası meme acısı için aynını söleyemicem :) arkadaşlarım 10seseryan acısına bedel diolar hep ,bende şimdiden araştırmalara başladım napabilirim bemimde olursa die :)

Merhaba kizlar gecen sali dogum yapmistim size yasadiklarimdan az cok bahsetmek istiyorum insallah sizede faydasi olur. Sali muayeneye gittim doguda oldugumuzu daha once yazmistim o gun karar verecektim muayeneye gore, doktor beni muayene etti ve nst ye yolladi ve oradan sonra isler degisti doktor beni ambulansla merkeze gonderecegini söyledi 3 cm acilmam olmus ve sancilarimin varligindan bahsetti ben hissetmiyordum sadece alt kismimda basinc hissediyordum ve yururken asagi cekiyordu sanki. Merkeze hastaneye gittim ve iki gece orada bekledim sancim cikiyor acilma olmuyordu dotor kalmam gerektigini soyledi kaldik sonuc olarak persembe gecesi sanci belimden girdi o an kasiklara sariyor acilmam 6 cm ulasti ve 10 cm ile doguma girdim normal dogum yapacaklara tavsiyem burundan nefes alip agizdan vermek gercekten cok onemli ebe bana sakin ciglikmatma nefes almazsann bebegin tehlikeye girer dedi ben yap dediklerinin hepsini yaptim inan Allah isini bilenlerle karsilastirsin cok guzel yonlendirdiler beni dogumum. Bir saatte oldu dikisim olmasa gercekten cok rahat gecti sanci gelip gectiginde bol dua edin benim onemli seyim o anlarda bile kendimi salmadim ebe agri esigimin yuksek oldugumu soyledi her sey bebegimiz icin sanki o dogdugu an insana bir anda annelik yukleniyor insallah allahim sizlerede guzelce kavusmayi nasip eder ve saglicakla vatana millete hayirli evlatlar yetistiririz

Kızlar çok rahatszm.
Geçmişi okuyym dedim ama oturmak yatmak hiçbişey beni rahat ettirmio.Ne yapaym şaşırdım bana akıl verin.

Dün eşim sağolsun saatlerce gezdirdi beni.Kesin yarın dogurcam dedin o derece.
O gezinti sırasında sol kalçama bi kramp girdi.yani çok garip bi kramp.afedersnz popomn sol tarafinin ortasında nokta gibi biyer.Hiç gecmio.ayagimn üstüne basamiyrm.aniden tutuo.oturdgmda da yattigmda da.sırt üstü olmuo Yan olmuo.agliicm artık.doktora da söyliyim mi bilemiyrm.magnezyumu haftalrdr icmyrm.sorar Die korkuyrm. naapiim ya.masaj yapilmio yani bacak değil nasıl yapılır.sıcak şu torbası iyi gelir mi.günlerdir göbeğim de taş gibi.bebek iyice büyüdü galiba ondandr herhalde

Canım hayırlı olsun bebeğğn , sağlıklı uzunn ömürlü analı babalı büyüsün..negüzel doğurdun ve bitti şimdi bebeğinle keyf zamanı,bolbol öp kokla,darısı başımıza

Maşallah canım bebeğin kilosu süper bende 38 haftada alsın istiyorum ama Dr 39 da alırız diyor yaa akşam beste benim randevum varr nst ye gircez bakalım ilk kez

Canım aynıyız,bendede ağrılar bitmek bilmiyor hatta sabah yazdım buraya , gece yatağa oturdum ağladm hüngür hüngür doğsun artık die.karnım benimde sert sürekli bebikler çok büyüdü onlarda rahatca hareket edemiyor sekil alamıyorlar.dün bende yarım saat ayakta kaldım eve geldiğimde doğuruyorum sandım heryerim kasıldı bıçaklar saplandı resmen adet ağrısı gibi ağrım oldu bi saat.geçmede doktora gitcektim.geçti dünlenince ama gece yine ağrılarım oldu.sıcak su torbası koyma bence doğumu tetikleyebilir.ben banyoda bile ılık alıyorum dusu.eşimde dio bu bebeği nekadar daha içinde tutmayı düşünüon dio :) gececek canım sabırrr

Ay cnm benim bebek bi de o sıkışıklkta hareket edio.nasıl acitio bilio msn az kaldı inşallah

Ay cnm benim bebek bi de o sıkışıklkta hareket edio.nasıl acitio bilio msn az kaldı inşallah
Aynen bide benimki sağ tarafı yer edindi ,sürekli sağ kaburgamı ittiriyor resmen orda sıkışık duruyor,keyfi olurda ittirmeyi keserse rahatlıyorum.robot gibi oturuyorum.çok acıyo sağ kaburgam valla az kaldı da , aylar geçti son haftalar geçmio sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…