bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Maşallah ne güzel doğumun olmuş..Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun bebişin darısı başımıza

Geçmiş olsun canım benim magnezyumum bitti 2 gündür içmiyorum benim de çok sancı kramplar oluyor..bence muhakkak iç canım etkisini gösteriyor hemen..

Maşallah canım bebeğin kilosu süper bende 38 haftada alsın istiyorum ama Dr 39 da alırız diyor yaa akşam beste benim randevum varr nst ye gircez bakalım ilk kez
Hadi o zaman sen de güzel haberlerle gel inşaallah biz çok heycanlanıyorum bir an önce olsun diye beklemesinde fayda var bekleyelim bakalım napalım

Ne güzel anlatmissin canim hic ameliyat narkoz anestezi bu tarz şeyleri bilmediğim için bilhassa korkuyorum ama ne olursa olsun sonunda bebeklerimiz olduğu için katlanicaz Rabbim acısız doğum nasip etsin meme meselesi benide korkutuyor daha şimdiden yarilmaya başlamış uçları ne kadar krem sursemde bende doğum sonrası fena meme acısı cekcem gibime geliyor

Yok yok ameliyatta korkulcak bişe yok hiç bana güven tabiki tedirgin olman normal o bendede var.meme için artık yapcak bişe yok herkes gibi ağlaya ağlaya emzirces.benimkilere şimdiden dokunulmuyo ,yani banko garanti acıyacak...

Gozun aydin cnm darisi geride kalnlara hayirlisiyla ins

Canım adına çok sevindim güzel bi doğum olmuş bebeğinede sağ salim kavusmussun Allah uzun ömürler versin , Rabbim bizede nasip etsin işinin ehli insanlarla karşılaşmayı

Eki Görüntüle 1902046

Benim kuzum emdiği sütü kusuyor kızlar acaba farkında olmadan üşütüyormuyum her bezinde kaka oluyormu bebeklerinizin günde kaç kez yapıyorlar?
Benimki de her emdiğini olmasa da kusuyor dik ve destekli yan yatırıyorum reflü olmasın diye. Günde iki kaka ile başladık 4 kere yapıyor şimdi. Rengi siyahtı şimdi sarı yapıyor.

Kizlar sizlere ozellikle tecrubelilere bir sorum var benim bu hafta icinde goguslerimden biseyler geldi bazen su gibi bazen sarimtirak ne ola ki bu yoksa doguracak miyim sizlerde de oldu mu

Ya kızlat benim göğüs uçlarım daha doğurup emzirmeden ağrımaya başladı.ucuna ellemiyorum çok acıyor.sizlerde de var mı böyle bişey

Kız ben Doğum yapmadım daha ama ilk hamileligimde ebeler bana termosla anason çayı getiriyorlardi benimde sütüm sezeryan olmasına rağmen maaşallah çok iyiydi bol su ve anason çayı içmiştim bende hemde ne bebekte ne bende gaz olmuştu.

Kizlar sizlere ozellikle tecrubelilere bir sorum var benim bu hafta icinde goguslerimden biseyler geldi bazen su gibi bazen sarimtirak ne ola ki bu yoksa doguracak miyim sizlerde de oldu mu
Cnm benim olmadı ama olanlar var , doktorumda olursa normal korkma demişti...

Ya kızlat benim göğüs uçlarım daha doğurup emzirmeden ağrımaya başladı.ucuna ellemiyorum çok acıyor.sizlerde de var mı böyle bişey
Bnmde öle südyensiZ duramayan ben ,evin içinde sütyensiz dolaşıom.doğumdan sora çıplak durcam heralde tshirt değse acıo fena

İnşallah Annesini üzmeden gelecek ateş paşa gününü bekliyor annesi. Kilonuzada maşallah. Normal doğum çabanı tebrik ediyorum topiğin gururu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…