- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #59.601
Maşallah ne güzel doğumun olmuş..Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun bebişin darısı başımızaMerhaba kizlar gecen sali dogum yapmistim size yasadiklarimdan az cok bahsetmek istiyorum insallah sizede faydasi olur. Sali muayeneye gittim doguda oldugumuzu daha once yazmistim o gun karar verecektim muayeneye gore, doktor beni muayene etti ve nst ye yolladi ve oradan sonra isler degistidoktor beni ambulansla merkeze gonderecegini söyledi 3 cm acilmam olmus ve sancilarimin varligindan bahsetti ben hissetmiyordum sadece alt kismimda basinc hissediyordum ve yururken asagi cekiyordu sanki. Merkeze hastaneye gittim ve iki gece orada bekledim sancim cikiyor acilma olmuyordu dotor kalmam gerektigini soyledi kaldik sonuc olarak persembe gecesi sanci belimden girdi o an kasiklara sariyor acilmam 6 cm ulasti ve 10 cm ile doguma girdim normal dogum yapacaklara tavsiyem burundan nefes alip agizdan vermek gercekten cok onemli ebe bana sakin ciglikmatma nefes almazsann bebegin tehlikeye girer dedi ben yap dediklerinin hepsini yaptim inan Allah isini bilenlerle karsilastirsin cok guzel yonlendirdiler beni dogumum. Bir saatte oldu dikisim olmasa gercekten cok rahat gecti sanci gelip gectiginde bol dua edin benim onemli seyim o anlarda bile kendimi salmadim ebe agri esigimin yuksek oldugumu soyledi her sey bebegimiz icin sanki o dogdugu an insana bir anda annelik yukleniyor insallah allahim sizlerede guzelce kavusmayi nasip eder ve saglicakla vatana millete hayirli evlatlar yetistiririz
Geçmiş olsun canım benim magnezyumum bitti 2 gündür içmiyorum benim de çok sancı kramplar oluyor..bence muhakkak iç canım etkisini gösteriyor hemen..Kızlar çok rahatszm.
Geçmişi okuyym dedim ama oturmak yatmak hiçbişey beni rahat ettirmio.Ne yapaym şaşırdım bana akıl verin.
Dün eşim sağolsun saatlerce gezdirdi beni.Kesin yarın dogurcam dedin o derece.
O gezinti sırasında sol kalçama bi kramp girdi.yani çok garip bi kramp.afedersnz popomn sol tarafinin ortasında nokta gibi biyer.Hiç gecmio.ayagimn üstüne basamiyrm.aniden tutuo.oturdgmda da yattigmda da.sırt üstü olmuo Yan olmuo.agliicm artık.doktora da söyliyim mi bilemiyrm.magnezyumu haftalrdr icmyrm.sorar Die korkuyrm. naapiim ya.masaj yapilmio yani bacak değil nasıl yapılır.sıcak şu torbası iyi gelir mi.günlerdir göbeğim de taş gibi.bebek iyice büyüdü galiba ondandr herhalde
Hadi o zaman sen de güzel haberlerle gel inşaallah biz çok heycanlanıyorum bir an önce olsun diye beklemesinde fayda var bekleyelim bakalım napalımMaşallah canım bebeğin kilosu süper bende 38 haftada alsın istiyorum ama Dr 39 da alırız diyor yaa akşam beste benim randevum varr nst ye gircez bakalım ilk kez
Ne güzel anlatmissin canimCanım daha önce ameliyat olmadıysan bilmediğin şeyde korkutur insanı.ben hem genel hem spinal ameliyat oldum.inan ikisindede korkulcK dayanılmıcak seyler yasamıosun.hele o belden yapılan iğne hiç acımıyor ki zaten çok kısa sürede yapıp çekiyor ,o uyusukluk hissinide ben cok sevmiştim :) en güzeli busefer ameliyatın karşılığında nasipse bebeklerimizi alcaz kucağımıza.bak şaka yapmıorum sezeryan olan arkadaşlarımın %95i ameliyat ve sonrasında cok sıradan ağrı sızı cekip atlattılar süreci,yanlarında olmasam inanmazdım.bazılarının canı çok kıymetli ki bende öleyimdir, ama yapılan işlemleri deil o anda sadece bebeğini düşünceksin..ama doğum sorası meme acısı için aynını söleyemicem :) arkadaşlarım 10seseryan acısına bedel diolar hep ,bende şimdiden araştırmalara başladım napabilirim bemimde olursa die :)
Yok yok ameliyatta korkulcak bişe yok hiç bana güven tabiki tedirgin olman normal o bendede var.meme için artık yapcak bişe yok herkes gibi ağlaya ağlaya emzirces.benimkilere şimdiden dokunulmuyo ,yani banko garanti acıyacak...Ne güzel anlatmissin canimhic ameliyat narkoz anestezi bu tarz şeyleri bilmediğim için bilhassa korkuyorum ama ne olursa olsun sonunda bebeklerimiz olduğu için katlanicaz Rabbim acısız doğum nasip etsin meme meselesi benide korkutuyor daha şimdiden yarilmaya başlamış uçları ne kadar krem sursemde bende doğum sonrası fena meme acısı cekcem gibime geliyor
Gozun aydin cnm darisi geride kalnlara hayirlisiyla insMerhaba kizlar gecen sali dogum yapmistim size yasadiklarimdan az cok bahsetmek istiyorum insallah sizede faydasi olur. Sali muayeneye gittim doguda oldugumuzu daha once yazmistim o gun karar verecektim muayeneye gore, doktor beni muayene etti ve nst ye yolladi ve oradan sonra isler degistidoktor beni ambulansla merkeze gonderecegini söyledi 3 cm acilmam olmus ve sancilarimin varligindan bahsetti ben hissetmiyordum sadece alt kismimda basinc hissediyordum ve yururken asagi cekiyordu sanki. Merkeze hastaneye gittim ve iki gece orada bekledim sancim cikiyor acilma olmuyordu dotor kalmam gerektigini soyledi kaldik sonuc olarak persembe gecesi sanci belimden girdi o an kasiklara sariyor acilmam 6 cm ulasti ve 10 cm ile doguma girdim normal dogum yapacaklara tavsiyem burundan nefes alip agizdan vermek gercekten cok onemli ebe bana sakin ciglikmatma nefes almazsann bebegin tehlikeye girer dedi ben yap dediklerinin hepsini yaptim inan Allah isini bilenlerle karsilastirsin cok guzel yonlendirdiler beni dogumum. Bir saatte oldu dikisim olmasa gercekten cok rahat gecti sanci gelip gectiginde bol dua edin benim onemli seyim o anlarda bile kendimi salmadim ebe agri esigimin yuksek oldugumu soyledi her sey bebegimiz icin sanki o dogdugu an insana bir anda annelik yukleniyor insallah allahim sizlerede guzelce kavusmayi nasip eder ve saglicakla vatana millete hayirli evlatlar yetistiririz
Canım adına çok sevindim güzel bi doğum olmuş bebeğinede sağ salim kavusmussun Allah uzun ömürler versin , Rabbim bizede nasip etsin işinin ehli insanlarla karşılaşmayıMerhaba kizlar gecen sali dogum yapmistim size yasadiklarimdan az cok bahsetmek istiyorum insallah sizede faydasi olur. Sali muayeneye gittim doguda oldugumuzu daha once yazmistim o gun karar verecektim muayeneye gore, doktor beni muayene etti ve nst ye yolladi ve oradan sonra isler degistidoktor beni ambulansla merkeze gonderecegini söyledi 3 cm acilmam olmus ve sancilarimin varligindan bahsetti ben hissetmiyordum sadece alt kismimda basinc hissediyordum ve yururken asagi cekiyordu sanki. Merkeze hastaneye gittim ve iki gece orada bekledim sancim cikiyor acilma olmuyordu dotor kalmam gerektigini soyledi kaldik sonuc olarak persembe gecesi sanci belimden girdi o an kasiklara sariyor acilmam 6 cm ulasti ve 10 cm ile doguma girdim normal dogum yapacaklara tavsiyem burundan nefes alip agizdan vermek gercekten cok onemli ebe bana sakin ciglikmatma nefes almazsann bebegin tehlikeye girer dedi ben yap dediklerinin hepsini yaptim inan Allah isini bilenlerle karsilastirsin cok guzel yonlendirdiler beni dogumum. Bir saatte oldu dikisim olmasa gercekten cok rahat gecti sanci gelip gectiginde bol dua edin benim onemli seyim o anlarda bile kendimi salmadim ebe agri esigimin yuksek oldugumu soyledi her sey bebegimiz icin sanki o dogdugu an insana bir anda annelik yukleniyor insallah allahim sizlerede guzelce kavusmayi nasip eder ve saglicakla vatana millete hayirli evlatlar yetistiririz
Benimki de her emdiğini olmasa da kusuyor dik ve destekli yan yatırıyorum reflü olmasın diye. Günde iki kaka ile başladık 4 kere yapıyor şimdi. Rengi siyahtı şimdi sarı yapıyor.Eki Görüntüle 1902046
Benim kuzum emdiği sütü kusuyor kızlar acaba farkında olmadan üşütüyormuyumher bezinde kaka oluyormu bebeklerinizin günde kaç kez yapıyorlar?
Anladım canım tabıkı drun daha ıyı bılır hayırlısı olsun :)İnan bende bilmiyorum ilk kez planlı sezeryan olacam ama doktor bekleyebiliriz sorun olmaz dedi canım ya ben daha erken bekliyordum açıkçası 39+4 de alıyoruz dedi
Kız ben Doğum yapmadım daha ama ilk hamileligimde ebeler bana termosla anason çayı getiriyorlardi benimde sütüm sezeryan olmasına rağmen maaşallah çok iyiydi bol su ve anason çayı içmiştim bende hemde ne bebekte ne bende gaz olmuştu.Birde kuru incir gund 4-5 adet tuketin cok guzel sut arttiriyor.bol su icin ve ben en az 250 ml gunde serbet iciyorum.beyaz uzum.bunlarin cok faydasi var.sizin baska tavsiyeniz varsa soyleyin sutlerimiz cogalsin bebislere.
Ikra meyra My moonlight @disikartal87 @meleksr @hasbeee Gonul83 @kahve_delisi @EFfatmagul diger dogum yapan arkadaslar etiketleyemediklerim kusura bakmasin.
Cnm benim olmadı ama olanlar var , doktorumda olursa normal korkma demişti...Kizlar sizlere ozellikle tecrubelilere bir sorum var benim bu hafta icinde goguslerimden biseyler geldi bazen su gibi bazen sarimtirak ne ola ki bu yoksa doguracak miyimsizlerde de oldu mu
Bnmde öle südyensiZ duramayan ben ,evin içinde sütyensiz dolaşıom.doğumdan sora çıplak durcam heralde tshirt değse acıo fenaYa kızlat benim göğüs uçlarım daha doğurup emzirmeden ağrımaya başladı.ucuna ellemiyorum çok acıyor.sizlerde de var mı böyle bişey
İnşallah Annesini üzmeden gelecek ateş paşa gününü bekliyor annesi. Kilonuzada maşallah. Normal doğum çabanı tebrik ediyorum topiğin gururuKızlar selam. Bizde kontrolden geldik. 39+2 yiz 3.700 olmuşuz 51 cm de boyunuz var.
Rahim agzında açılma yokzırh gibi kapalı dedi. Cuma tekrar randevumuz var. Dua edin bize kendi kendine gelsin bu Ateş paşa duasız hiç gelesi yok :)
Nst de sadece sancı kasılma görünür bebek kalp atışı ile.açılma alttan muayne ile anlaşılır malesefKızlar yaa hani nst ye gırınce acılma fln ordamı goruyorum Drlar nssıl oluyor
Sez olacaga bakılmaz ama dımıııııı ona gore hazırlıklı gideyimNst de sadece sancı kasılma görünür bebek kalp atışı ile.açılma alttan muayne ile anlaşılır malesef
Bende var cnmYa kızlat benim göğüs uçlarım daha doğurup emzirmeden ağrımaya başladı.ucuna ellemiyorum çok acıyor.sizlerde de var mı böyle bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?