bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Off bitek ben miyim diyordum psikolojisi bozulan fenalardayım bende dün biraz ev işi yaptım resmen bugün burnumdan geldi kasigimda bir ağrı bacaklarıma vuruyor ayağa kalkınca bi süre topalliyorum bi an içe doğsun istiyorum ama daha erken olduğu için korkuyorum evde ne çocukla ne eşimle ilgilenebiliyoRum ağrılardan sürekli suratım asık

Merhaba güzel anneler oğluşum dünyaya geldi çok şükür.3200 gr ve 48 cm.spinal sezeryan oldum, herşey o kadar çabuk oldu ki bebek 5 dk sonra doğdu. 15-20 dk sonra da benim işim bitti.spinal sezeryandan çok korkuyordum inanın hiç ağrı yok , şu anda da yok sadece kum torbası ve bastırmak canımı acıttı, o kadar da olacak artık, oğluşum çok minik emzirmeye çalışıyoruz süt yok bebiş de hep uyuyor zaten, mama verecez birazdan.darısı sizleri inşallah.dualarım hepinizle

A

Aynen benimde sut ureten seylere ihtiyacim var. Yarin duş almama izin verdi doktor. Dustan sonra gelir dediler. Bende uzum kompostosu yaptirdim su iciyorum bol bol. Makineyle de denedim gelmedi. Bakalim hayirlisiyla bi yarin olsunda
Gelir canim sutun ins merak etme sen.dereotu ye birde.nasil bebisin.sen nasilsin

Gozun aydin masallah size.
Allah anali babali buyutsun insallah.
Agrilarin bi kac gune cok cok az kalir insallah.

Enfal97 masallh bebisine cnm hayirli zamanda gelsin @urashaa cnm sende sabirsizlaniyon artik ama o gelecegi zamani biliyo demekki
Çok sağol canım ya ben daha erken bekliyordum o yüzden biraz şaşkınım

Kızlar Dr ciktik 14 kasima günümüzü aldık doğum için 3112 gr olmuş 36. Haftam bugün herşey yolunda çok şükür
Maşallah canım çok şükür herşey yolunda en geç günü benim doktorum verdi demek ki

Selam kızlar bugün 3 hafta aradan sonra bebişimi gördüm.
Yaklaşık 3 kilo olmuş. Nstde kasılma filan yok. Ama suyu alt sınırda maalesef.
Artık haftalık kontroller var.
Maşallah bebeğine sağlıkla gelsin kuzu

Kızlar afedersiniz 1 haftadır ishal gibiyim mide ağrısı yanması bulanması hepsi var tabiki halime bin şükür şikayet etmiyorum bugün halsizlik de başladı yarın doktora gidicem ama sizce bu durumun sezeryana bi etkisi olur mu bu halde alamayız ya da tehlikeli durum hemen alalım filan derler mi aklım hep oralarda

Bende bugun ayniyim valla cocuk hateket ettikce kasiklarim kqburgalarim belim agriyo bide ayaklar bacak agrisida eklendi bugun ohh degmeyin keyfime yataliyom donemiyom of of

Gozun aydin cnm rabbim anali babali saglicakla buyutsun

Senin kv de iyice sapıtmış hakkaten :// herkesinki bi alem yaa. Bizimkide geçen seneden beri torun da torun, torun da torun. Hele erkek olsun şöyle yapçam, böyle yapçam. Ee erkek torun geliyo nolduuu çocuk giyim dükkanım var oradan ve toptancıdan tüm ihtiyaçlarımı karşıladım ama bir çöp dahi getirmedi torununa. İlla giyecek yada yiyecek değil. Bunun bezi var benim ihtiyacım olan şeyler var. Yatıp kalkıp kendi annecimle babacıma dua ediyorum. Erken doğum riskim var bunları biliyo yazık annem sabah gelip işimi yapıp gece kendi evine gidiyo. Kv haftada 1 geldi misafir gibi benden bişiler bekleyip gitti. Yinede yalan olmasın geçen 2 hafta önce annemle beraber evimi temizleyip gitti. Onun dışında bebeğin dolabını ve şifonyerini alıyolar başka bi emzik dahi yok. Gerçi kendi üzerine senetle aldım kp ödicek diye bakalım ödemezse ozaman aramızdaki bu gelin kv-kp ilişkisini koparacam. Herkesinki ayrı deli işte

Slm kizlar...Haftaya pazartesiye gün aldım sezeryan olacam...bebeğinde böbrek genişlemesi olan var mi doğumdan sonra düzeldimi..
Benim bebeğimde 13 mm böbrek genişlemesi var. Haftaya usg si var orda belli olacak geçip geçmediği canım. Sanada hayırlı doğumlar

Malesef canım benimki türünün son örneklerinden bence çok cins tuaf davranışları var sen dedin aklıma geldi evlendim evlenli her görmesine sorarım varmı bişi diye bebekte bebek diye kafayı bozuyordu sözde sonuç ortada

Ayy çok işime yarıcak canım bu tarif :)) teşekkürler bizimle paylaştığın için :))))

Kuzum iyiyim bugun doktora gittim belli oldu sezaryen gunum alindi 14 KASIM 2016 sabahi kavusuyorum ogluma kendisi gelmeye kalkmassa diyo doktorumuz insallah 14 une kadar bekliycez
Gözün aydın canım bak senin gününde belli oldu sonunda. Ne zaman gelecek günler geçmiyor diyordun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Valla iyi hoş ama herkes kendi çocuğuna bakıyo işte. Biz dış kapı mandalı oluyoruz. Kendi annemin yanında kızıyorum kv. annem aramız bozulmasın diye artık yok kızım sen yanlış anlamışsındır, şöyledir böyledir diye yatıştırmaya çalışıyo. Hala bebek olunca kalmaya gelcekmiş yanıma ilk günden itibaren. Görümcemde kendi annesine dönüp herkes kendi annesini yanında ister dedi. Baya hoşuma gitti ama benim kv anlamaz. Ya annemle ikiside kalacak yada sadece kendi annem. Artık nasıl olacak bilmiyorum ://

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün:))

Allah analı babalı büyütsün canım. Gözünaydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…