- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #59.641
Bizde aldik kuzu gunumuzu 14 kasim sabahiKızlar Dr ciktik 14 kasima günümüzü aldık doğum için 3112 gr olmuş 36. Haftam bugün herşey yolunda çok şükür
Off bitek ben miyim diyordum psikolojisi bozulan fenalardayım bende dün biraz ev işi yaptım resmen bugün burnumdan geldi kasigimda bir ağrı bacaklarıma vuruyor ayağa kalkınca bi süre topalliyorum bi an içe doğsun istiyorum ama daha erken olduğu için korkuyorum evde ne çocukla ne eşimle ilgilenebiliyoRum ağrılardan sürekli suratım asıkBu nefes darlığı beni yordu artık.oturdum ağlıyorum çareeiz.psikolojim bozukdu aetık.diyolar ki bol bol uyu dinlen.yatınca boğuluyorum bütüm gece böyle.3 yastıkla yatmaktan her yerim tutuk artık.oturumca da karnım batıyor.napıcamı bilemiyorum.çok bunalıyorım.rahat rahat nefes alabilsem nerdeyse 2 aydır rahat bi nefesim yok
Gelir canim sutun ins merak etme sen.dereotu ye birde.nasil bebisin.sen nasilsinA
Aynen benimde sut ureten seylere ihtiyacim var. Yarin duş almama izin verdi doktor. Dustan sonra gelir dediler. Bende uzum kompostosu yaptirdim su iciyorum bol bol. Makineyle de denedim gelmedi. Bakalim hayirlisiyla bi yarin olsunda
Gozun aydin masallah size.Merhaba güzel anneler oğluşum dünyaya geldi çok şükür.3200 gr ve 48 cm.spinal sezeryan oldum, herşey o kadar çabuk oldu ki bebek 5 dk sonra doğdu. 15-20 dk sonra da benim işim bitti.spinal sezeryandan çok korkuyordum inanın hiç ağrı yok , şu anda da yok sadece kum torbası ve bastırmak canımı acıttı, o kadar da olacak artık, oğluşum çok minik emzirmeye çalışıyoruz süt yok bebiş de hep uyuyor zaten, mama verecez birazdan.darısı sizleri inşallah.dualarım hepinizle
Çok sağol canım ya ben daha erken bekliyordum o yüzden biraz şaşkınım
Maşallah canım çok şükür herşey yolunda en geç günü benim doktorum verdi demek kiKızlar Dr ciktik 14 kasima günümüzü aldık doğum için 3112 gr olmuş 36. Haftam bugün herşey yolunda çok şükür
Maşallah bebeğine sağlıkla gelsin kuzuSelam kızlar bugün 3 hafta aradan sonra bebişimi gördüm.
Yaklaşık 3 kilo olmuş. Nstde kasılma filan yok. Ama suyu alt sınırda maalesef.
Artık haftalık kontroller var.
Masallah canim bebisine.sen sezeryan mi istiyordun.Selam kızlar bugün 3 hafta aradan sonra bebişimi gördüm.
Yaklaşık 3 kilo olmuş. Nstde kasılma filan yok. Ama suyu alt sınırda maalesef.
Artık haftalık kontroller var.
Bende bugun ayniyim valla cocuk hateket ettikce kasiklarim kqburgalarim belim agriyo bide ayaklar bacak agrisida eklendi bugun ohh degmeyin keyfime yataliyom donemiyomOff bitek ben miyim diyordum psikolojisi bozulan fenalardayım bende dün biraz ev işi yaptım resmen bugün burnumdan geldi kasigimda bir ağrı bacaklarıma vuruyor ayağa kalkınca bi süre topalliyorum bi an içe doğsun istiyorum ama daha erken olduğu için korkuyorum evde ne çocukla ne eşimle ilgilenebiliyoRum ağrılardan sürekli suratım asık
Gozun aydin cnm rabbim anali babali saglicakla buyutsunMerhaba güzel anneler oğluşum dünyaya geldi çok şükür.3200 gr ve 48 cm.spinal sezeryan oldum, herşey o kadar çabuk oldu ki bebek 5 dk sonra doğdu. 15-20 dk sonra da benim işim bitti.spinal sezeryandan çok korkuyordum inanın hiç ağrı yok , şu anda da yok sadece kum torbası ve bastırmak canımı acıttı, o kadar da olacak artık, oğluşum çok minik emzirmeye çalışıyoruz süt yok bebiş de hep uyuyor zaten, mama verecez birazdan.darısı sizleri inşallah.dualarım hepinizle
Senin kv de iyice sapıtmış hakkaten :// herkesinki bi alem yaa. Bizimkide geçen seneden beri torun da torun, torun da torun. Hele erkek olsun şöyle yapçam, böyle yapçam. Ee erkek torun geliyo nolduuuBu kV deler neden böyle bide sorsanız hepsi aman tek onlar mutlu olsun biz önemli değiliz derler benim doğum da normal göründüğü için günü belli değil geçen hafta eşim islerini hallet doğuma is bırakma ne zaman olacağı Belli değil dedi annesine dün annesine uğradık diyoki doğuma giderken uğrayın beni alın şok olmuşum tabi dedim burdan gececez seni almadan nasıl giderim doğuma merak etme dedim tamm diyi ciddi ciddi bnm doğum oturduğum şehirde olmayacak başka bi ilde olacak yetisirmiyjm yetisemezmiyim onu düşünmüyor da geçerken benide alın mutlaka diyo kendi annem yanıma gelemediği için ben anneme gidicem dogumda orda olacağı için oyle ayarladik önlük hiç bi durum yok zaten tek çöp almisligida yok bana so ru yo ki geçen ne eksiğin kaldi yani resmen sabrini deniyolar sağolsun annem herseyimi yaptı dedim hazır babanne gelip sevecek başka bi görevi yok onun öyle görüyor kendini ama ben bi doğum yapayım hayirlisiyla yapacağımı biliyorum
Benim bebeğimde 13 mm böbrek genişlemesi var. Haftaya usg si var orda belli olacak geçip geçmediği canım. Sanada hayırlı doğumlarSlm kizlar...Haftaya pazartesiye gün aldım sezeryan olacam...bebeğinde böbrek genişlemesi olan var mi doğumdan sonra düzeldimi..
Senin kv de iyice sapıtmış hakkaten :// herkesinki bi alem yaa. Bizimkide geçen seneden beri torun da torun, torun da torun. Hele erkek olsun şöyle yapçam, böyle yapçam. Ee erkek torun geliyo nolduuuçocuk giyim dükkanım var oradan ve toptancıdan tüm ihtiyaçlarımı karşıladım ama bir çöp dahi getirmedi torununa. İlla giyecek yada yiyecek değil. Bunun bezi var benim ihtiyacım olan şeyler var. Yatıp kalkıp kendi annecimle babacıma dua ediyorum. Erken doğum riskim var bunları biliyo yazık annem sabah gelip işimi yapıp gece kendi evine gidiyo. Kv haftada 1 geldi misafir gibi benden bişiler bekleyip gitti. Yinede yalan olmasın geçen 2 hafta önce annemle beraber evimi temizleyip gitti. Onun dışında bebeğin dolabını ve şifonyerini alıyolar başka bi emzik dahi yok. Gerçi kendi üzerine senetle aldım kp ödicek diye bakalım ödemezse ozaman aramızdaki bu gelin kv-kp ilişkisini koparacam. Herkesinki ayrı deli işte
Ayy çok işime yarıcak canım bu tarif :)) teşekkürler bizimle paylaştığın için :))))Kizlar logusa serbeti tarifi vereyim
- 3 Su Bardağı Toz Şeker (çok şekerli seviyorsanız ekleyin)
- 20 Su Bardağı Su
- 4 Adet Çubuk Tarçın
- 20-25 Adet Karanfil
- 1 kök havlucan
- 1 kök zencefil
- 2 kök zerdaçal
- 1 Adet Muskat
- 10 adet kadar da tane karabiber
- Serbet soguduktan sonrada cay kasigi ucuyla kirmizi gida boyasi.
- Gida boyasi ve seker haric tencereye suyu koyun kalan malzemelri de icine atin ve kaynamaya birakin.kaynayinca azcik altini kisin ve yarim saat 45 dk kadar kaynamaya devam edin.
- Kaynama islemi bitince suzun ve icine sekerini koyup eritin.gida boyasini ekleyin.lezzetine gore su ve seker ekleyebilirsiniz.
- Simdi yine koydum ocaga kayniyor.ben boylesini daha cok seviyorum
Maşallah sizede canım sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine. Kasım anaları %90 sezeryan oluyor sanırım.Kızlar Dr ciktik 14 kasima günümüzü aldık doğum için 3112 gr olmuş 36. Haftam bugün herşey yolunda çok şükür
Gözün aydın canım bak senin gününde belli oldu sonunda. Ne zaman gelecek günler geçmiyor diyordunKuzum iyiyim bugun doktora gittim belli oldu sezaryen gunum alindi 14 KASIM 2016 sabahi kavusuyorum ogluma kendisi gelmeye kalkmassa diyo doktorumuz insallah 14 une kadar bekliycez
Valla iyi hoş ama herkes kendi çocuğuna bakıyo işte. Biz dış kapı mandalı oluyoruz. Kendi annemin yanında kızıyorum kv. annem aramız bozulmasın diye artık yok kızım sen yanlış anlamışsındır, şöyledir böyledir diye yatıştırmaya çalışıyo. Hala bebek olunca kalmaya gelcekmiş yanıma ilk günden itibaren. Görümcemde kendi annesine dönüp herkes kendi annesini yanında ister dedi. Baya hoşuma gitti ama benim kv anlamaz. Ya annemle ikiside kalacak yada sadece kendi annem. Artık nasıl olacak bilmiyorum ://Malesef canım benimki türünün son örneklerinden bence çok cins tuaf davranışları var sen dedin aklıma geldi evlendim evlenli her görmesine sorarım varmı bişi diye bebekte bebek diye kafayı bozuyordu sözde sonuç ortada
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün:))Merhaba güzel anneler oğluşum dünyaya geldi çok şükür.3200 gr ve 48 cm.spinal sezeryan oldum, herşey o kadar çabuk oldu ki bebek 5 dk sonra doğdu. 15-20 dk sonra da benim işim bitti.spinal sezeryandan çok korkuyordum inanın hiç ağrı yok , şu anda da yok sadece kum torbası ve bastırmak canımı acıttı, o kadar da olacak artık, oğluşum çok minik emzirmeye çalışıyoruz süt yok bebiş de hep uyuyor zaten, mama verecez birazdan.darısı sizleri inşallah.dualarım hepinizle
Allah analı babalı büyütsün canım. Gözünaydın.Merhaba güzel anneler oğluşum dünyaya geldi çok şükür.3200 gr ve 48 cm.spinal sezeryan oldum, herşey o kadar çabuk oldu ki bebek 5 dk sonra doğdu. 15-20 dk sonra da benim işim bitti.spinal sezeryandan çok korkuyordum inanın hiç ağrı yok , şu anda da yok sadece kum torbası ve bastırmak canımı acıttı, o kadar da olacak artık, oğluşum çok minik emzirmeye çalışıyoruz süt yok bebiş de hep uyuyor zaten, mama verecez birazdan.darısı sizleri inşallah.dualarım hepinizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?