bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sağol canım sen de gününü almışsın, sağlıkla doğsun inşallah senin bebişin de :)
Masallah canim bebisine.sen sezeryan mi istiyordun.
Normal istiyorum kısmetse gönülcüm, bekliyorum bakalım şimdilik :)

Sağol cnm.ilaç içmek istemedgmdn parol içmedim.vitamin niyetine magnezyum içtim.inşallah şifa olur.
Bikaç güne dogurmasam iyi.belim ağrımaya başladı.kalcamdan mi.belim ayrı mı ağrıo bilemiyrm
Doğurmazsın yaa, bebiş gelirse de sıkıntı olacağını sanmıyorum ama en azından 1 hafta daha beklesin tabi yaramaz :)

Evet 2 kere aliniyor.insallah bi sorun cikmaz kimsede ama cikarsa tlf ile ariyorlar galiba bizleri.

Hmm hayırlısı olsun ins canım Sag salim kucagına al bebisini inşallah sıkma canını da hersey olacağına varıyor

Oğlumun öğretmeni değişmiş anaokulunda.bugün yeni öğretmen gelmiş.bi gidicem diyo 10 dk sonra ben yeni öğretmeni sevmedim eski öğretmenim gelmezse gitmem diyor.eski kreşi sevmedi diye buraya almıştık.bu okulda öğretmenini çok sevmişti.ohhh demiştim.ne yapmalıyım bu süreçte topikteki okul öncesi öğretmeni arkadaşlar ve tecrübeli anneler

Bence patlama da yaşıyoruz Zeyno.Geçmiş olsun cnm benim de belim fena... Sabah 8 gibi orda olurum nasipse.

Maşallah annesi kilosu çok iyi küçük beyin. Dogana kadar 4 kiloyu geçecek bu paşa. Bende 40ı geçecek diye çok korkuyorum etraftan da millet felaket senaryoları yazmaya başladı zaten hepten canı sıkılıyor insanın.

Bebek nasıl dayancak kuzu 2 kere almaya bana da sağlık ocağı hemşiresi hastanede alcaklar sonra sen bana bebisin doğduğunu haber vereceksin bende sana topuk kanı için gün vercem dedi

Bence de cnm da bilemiyrm ki.72 saat sonra getir dedi özellikle.Sadece kilosunu ölçmek için cagirmamstr herhalde
Hastane de kan verirken arada denk geliorm minnack bebeklrdn kan aliolar.kıyamam nasıl agliolar

Geçer o zaman inşallah cnm.bekliicz sabretcz sadece

Aynen cnm gelmesin inşallah.kasıma girelim en azından 3 kiloyu geçsin bebisimm :)

Sorma o senaryoları kaka yemeler dogamamalar bekleyip son dk sezeryan olmalar falan. Doktorum bile vah vah tüh tüh dogmadı diyor. Ya cocugun daha 40 haftayı doldurmaya 5 günü var onlar öyle yaptıkca herkes hani dogmadı mı dogmadı mı diye sordukca gerim gerim geriliyorum. Bugün resmen agladım hüngür hüngür kontrolden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…