bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Boşver canım sıkma canını Allaha emanetler bir şey olmaz Allahın izniyle. Geçen teyzem aramış eltisinin yigeni normal olsun diye beklemiş karnında çocuğu ölmüş sen bekleme şöyle alsın dr diyor. Bende kızdım hamile kadına anlatılacak şey mi bu dedim. Herkes uzman dr sanki. Bugün de bi arkadaşın annesi bana baktı sen daha bekleme senin en az 15 günün var daha doguramazsin dedi. Dr tarih veremiyor ama kadın bi baktı tarih verdi bana

Merhaba, hayırlı doğumlar dilerim. Doğum eğitimine katılmıştım 20 gün kadar önce. Ebe, 38. Haftadan sonra günde 10 tane hurma yiyin, meme ucu uyarısı, ahududu yaprağı çayı ( Hani kasılmaya neden olduğu için yasak olan çay bir zamanlar) yürüyüş, hatta yapabiliyorsanız cinsel ilişki falan dedi ama, o kadarı beni aşar : ) Zor nefes alıyorum zaten : ) Ama hurmayı deneyebilirsin doğal en azından. Sağlıkla zamanında gelsin inşallah bebeklerimiz.

Bence de cnm da bilemiyrm ki.72 saat sonra getir dedi özellikle.Sadece kilosunu ölçmek için cagirmamstr herhalde
Hastane de kan verirken arada denk geliorm minnack bebeklrdn kan aliolar.kıyamam nasıl agliolar
Evet ya napalim kuzum mecbur yapılacak birşey baksana inş çok sancılı olmaz çabucak atlatır bebisler bu travmalari

Topuk kanı ili kez alınıyormuş yaa bir kez değilmiş demekki Ayy gerçi çok önemli o malesef benim yegenimde unutulmuş nasıl. Olmuşsa ben küçüktüm o zamanlar çocuğun bütün ömrünü etkilediler onun içi aman ihmal etmeyelim

Oeewww bide o var :) senin daha bilmemkaç günün var tribi doktor tarih veremiyor ama bizimkiler maşallah :) haklısın takmamak lazım ama zor

Hurna yiyorum ahududu yapragı cayı ne onu bile bilmiyorjm bi bakınayım yarın. Yürümekten topuklarım catlıycak ama tık yok :/ ilişki kısmı beni de aşar :) hurmaya abanalım bare

Teşekkürler tatlım

Şu çabalarını benim oğlana anlatsam bak ateşin annesi yürüyormuş diye benim çocuk doğmaya kalkar ben yattığım yerde normali bekliyorum

Yanı öğretmeni sevmedi diye sınıf yada okul değiştirilmemeli ..durumu açıklamak lazım arkadaşlarının onu kadar sevdiğini Nasıl güzel vakit geçirdiğini hatırlatmak lazım...birde öğretmeniyle bu konuyu görüşün bilgisi olsun ki oğluşa temkinli ve sıcak davransın..naçizane fikrim :))

Valla bende yatıyom iki üç gündür yürüsemde gelmiyo zati oğlanlar cok inatçı çok

Akrep burcu erkeği özgürlüğü sever diyi de bu çocuklara özgürlüğün dışarıda olduğunu anlatmamız lazım
Yok anam yok ne zaman isterlerse o zaman gelecekler galiba 2 hafta önce doktor rahimağzı yumuşamış her an da gelebilir 40. Hafta da demişti bu çocuk 2. Seçeneği tıkladı galiba

Bizde de ayni sıkıntı var canim.ikiz yegenlerim zar zor anaokuluna gonderdik 4. Ogretmen oldu okul açıldığından beri.3. Ogr. Cok iyiydi ve ucretliydi son gelen kadrolu ama hicc memnun degiller ve gitmek istemiyorlar.biz de bilemiyoruz onlar icin neler yapabilecegimizi...

Hımm hemen telkine başlamalı özgürlük dışarda özgürlük şeklinde sezeryan niye sezeryan :) kolaya kaçma yoldaş ol bana deniyek

Hımm hemen telkine başlamalı özgürlük dışarda özgürlük şeklinde sezeryan niye sezeryan :) kolaya kaçma yoldaş ol bana deniyek

Kendimi doktoruma bırakmış bir vaziyette bende merakla bekliyorum
36. Haftada çatı baş orantısı uymamıştı umudumuz 38. Hafta

Genel olarak kv sıkıntısı var bircok arkadasta allah yardimciniz olsun.şükürler olsun ki sıkıntım yok o konuda ve kendi annem kadar cok seviyorum.sen annenle rahat edersin basinda o kalsin kocanla ben diger cocuga bakayim diyor.siz gelesiye kadar evde temizlik yemek vs. Yapar bekleriz sizi diyor... Ilk dogumda da hep dedigi gibi yapti.oncelikle insanlik ve vicdan sart galiba...allahim iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi her daim.insallah sizin de sıkıntılarınız biter tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…