- 17 Ocak 2013
- 2.754
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #59.701
Boşver canım sıkma canını Allaha emanetler bir şey olmaz Allahın izniyle. Geçen teyzem aramış eltisinin yigeni normal olsun diye beklemiş karnında çocuğu ölmüş sen bekleme şöyle alsın dr diyor. Bende kızdım hamile kadına anlatılacak şey mi bu dedim. Herkes uzman dr sanki. Bugün de bi arkadaşın annesi bana baktı sen daha bekleme senin en az 15 günün var daha doguramazsin dedi. Dr tarih veremiyor ama kadın bi baktı tarih verdi banaSorma o senaryolarıkaka yemeler dogamamalar bekleyip son dk sezeryan olmalar falan. Doktorum bile vah vah tüh tüh dogmadı diyor. Ya cocugun daha 40 haftayı doldurmaya 5 günü var onlar öyle yaptıkca herkes hani dogmadı mı dogmadı mı diye sordukca gerim gerim geriliyorum. Bugün resmen agladım hüngür hüngür kontrolden sonra
hosbulduk canimHoşgeldin bacım al çekirdeğini geç kenara
Merhaba, hayırlı doğumlar dilerim. Doğum eğitimine katılmıştım 20 gün kadar önce. Ebe, 38. Haftadan sonra günde 10 tane hurma yiyin, meme ucu uyarısı, ahududu yaprağı çayı ( Hani kasılmaya neden olduğu için yasak olan çay bir zamanlar) yürüyüş, hatta yapabiliyorsanız cinsel ilişki falan dedi ama, o kadarı beni aşar : ) Zor nefes alıyorum zaten : ) Ama hurmayı deneyebilirsin doğal en azından. Sağlıkla zamanında gelsin inşallah bebeklerimiz.Sorma o senaryolarıkaka yemeler dogamamalar bekleyip son dk sezeryan olmalar falan. Doktorum bile vah vah tüh tüh dogmadı diyor. Ya cocugun daha 40 haftayı doldurmaya 5 günü var onlar öyle yaptıkca herkes hani dogmadı mı dogmadı mı diye sordukca gerim gerim geriliyorum. Bugün resmen agladım hüngür hüngür kontrolden sonra
Canım senin ki bir benim ki iki... herkes doğuracak biz kalacağız bu gidişle
Evet yaBence de cnm da bilemiyrm ki.72 saat sonra getir dedi özellikle.Sadece kilosunu ölçmek için cagirmamstr herhalde
Hastane de kan verirken arada denk geliorm minnack bebeklrdn kan aliolar.kıyamam nasıl agliolar
Boşver canım sıkma canını Allaha emanetler bir şey olmaz Allahın izniyle. Geçen teyzem aramış eltisinin yigeni normal olsun diye beklemiş karnında çocuğu ölmüş sen bekleme şöyle alsın dr diyor. Bende kızdım hamile kadına anlatılacak şey mi bu dedim. Herkes uzman dr sanki. Bugün de bi arkadaşın annesi bana baktı sen daha bekleme senin en az 15 günün var daha doguramazsin dedi. Dr tarih veremiyor ama kadın bi baktı tarih verdi bana
Merhaba, hayırlı doğumlar dilerim. Doğum eğitimine katılmıştım 20 gün kadar önce. Ebe, 38. Haftadan sonra günde 10 tane hurma yiyin, meme ucu uyarısı, ahududu yaprağı çayı ( Hani kasılmaya neden olduğu için yasak olan çay bir zamanlar) yürüyüş, hatta yapabiliyorsanız cinsel ilişki falan dedi ama, o kadarı beni aşar : ) Zor nefes alıyorum zaten : ) Ama hurmayı deneyebilirsin doğal en azından. Sağlıkla zamanında gelsin inşallah bebeklerimiz.
Hurna yiyorum ahududu yapragı cayı ne onu bile bilmiyorjmbi bakınayım yarın. Yürümekten topuklarım catlıycak ama tık yok :/ ilişki kısmı beni de aşar :) hurmaya abanalım bare
Teşekkürler tatlım
Yanı öğretmeni sevmedi diye sınıf yada okul değiştirilmemeli ..durumu açıklamak lazım arkadaşlarının onu kadar sevdiğini Nasıl güzel vakit geçirdiğini hatırlatmak lazım...birde öğretmeniyle bu konuyu görüşün bilgisi olsun ki oğluşa temkinli ve sıcak davransın..naçizane fikrim :))Oğlumun öğretmeni değişmiş anaokulunda.bugün yeni öğretmen gelmiş.bi gidicem diyo 10 dk sonra ben yeni öğretmeni sevmedim eski öğretmenim gelmezse gitmem diyor.eski kreşi sevmedi diye buraya almıştık.bu okulda öğretmenini çok sevmişti.ohhh demiştim.ne yapmalıyım bu süreçte topikteki okul öncesi öğretmeni arkadaşlar ve tecrübeli anneler
Şu çabalarını benim oğlana anlatsam bak ateşin annesi yürüyormuş diye benim çocuk doğmaya kalkarben yattığım yerde normali bekliyorum
Sana daha var bi dur son 12 ye gir konuşuuz
Valla bende yatıyom iki üç gündür yürüsemde gelmiyo zatioğlanlar cok inatçı çok
Oğlumun öğretmeni değişmiş anaokulunda.bugün yeni öğretmen gelmiş.bi gidicem diyo 10 dk sonra ben yeni öğretmeni sevmedim eski öğretmenim gelmezse gitmem diyor.eski kreşi sevmedi diye buraya almıştık.bu okulda öğretmenini çok sevmişti.ohhh demiştim.ne yapmalıyım bu süreçte topikteki okul öncesi öğretmeni arkadaşlar ve tecrübeli anneler
Bizde de ayni sıkıntı var canim.ikiz yegenlerim zar zor anaokuluna gonderdik 4. Ogretmen oldu okul açıldığından beri.3. Ogr. Cok iyiydi ve ucretliydi son gelen kadrolu ama hicc memnun degiller ve gitmek istemiyorlar.biz de bilemiyoruz onlar icin neler yapabilecegimizi...Oğlumun öğretmeni değişmiş anaokulunda.bugün yeni öğretmen gelmiş.bi gidicem diyo 10 dk sonra ben yeni öğretmeni sevmedim eski öğretmenim gelmezse gitmem diyor.eski kreşi sevmedi diye buraya almıştık.bu okulda öğretmenini çok sevmişti.ohhh demiştim.ne yapmalıyım bu süreçte topikteki okul öncesi öğretmeni arkadaşlar ve tecrübeli anneler
Akrep burcu erkeği özgürlüğü sever diyi de bu çocuklara özgürlüğün dışarıda olduğunu anlatmamız lazım
Yok anam yok ne zaman isterlerse o zaman gelecekler galiba 2 hafta önce doktor rahimağzı yumuşamış her an da gelebilir 40. Hafta da demişti bu çocuk 2. Seçeneği tıkladı galiba
Hımm hemen telkine başlamalı özgürlük dışarda özgürlük şeklindesezeryan niye sezeryan :) kolaya kaçma yoldaş ol bana deniyek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?