- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #59.721
Genel olarak kv sıkıntısı var bircok arkadasta allah yardimciniz olsun.şükürler olsun ki sıkıntım yok o konuda ve kendi annem kadar cok seviyorum.sen annenle rahat edersin basinda o kalsin kocanla ben diger cocuga bakayim diyor.siz gelesiye kadar evde temizlik yemek vs. Yapar bekleriz sizi diyor... Ilk dogumda da hep dedigi gibi yapti.oncelikle insanlik ve vicdan sart galiba...allahim iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi her daim.insallah sizin de sıkıntılarınız biter tez zamanda
Kizlar sancim oldu yatisim yapildi bana dua edin 2 cm acikligim var suni veriyolar insallah hemen aciklik ilerler
Allah kolaylik versin.. bi avazda ciksin insallah.. edit: bu suniyi hemen ne dayarlar anlamam birak sancisi varmis bekle demi yoook anneye işkence olsun maksatKizlar sancim oldu yatisim yapildi bana dua edin 2 cm acikligim var suni veriyolar insallah hemen aciklik ilerler
Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin meleğin :))Kizlar sancim oldu yatisim yapildi bana dua edin 2 cm acikligim var suni veriyolar insallah hemen aciklik ilerler
Kızlar çok rahatszm.
Geçmişi okuyym dedim ama oturmak yatmak hiçbişey beni rahat ettirmio.Ne yapaym şaşırdım bana akıl verin.
Dün eşim sağolsun saatlerce gezdirdi beni.Kesin yarın dogurcam dedin o derece.
O gezinti sırasında sol kalçama bi kramp girdi.yani çok garip bi kramp.afedersnz popomn sol tarafinin ortasında nokta gibi biyer.Hiç gecmio.ayagimn üstüne basamiyrm.aniden tutuo.oturdgmda da yattigmda da.sırt üstü olmuo Yan olmuo.agliicm artık.doktora da söyliyim mi bilemiyrm.magnezyumu haftalrdr icmyrm.sorar Die korkuyrm. naapiim ya.masaj yapilmio yani bacak değil nasıl yapılır.sıcak şu torbası iyi gelir mi.günlerdir göbeğim de taş gibi.bebek iyice büyüdü galiba ondandr herhalde
Merhaba güzel anneler oğluşum dünyaya geldi çok şükür.3200 gr ve 48 cm.spinal sezeryan oldum, herşey o kadar çabuk oldu ki bebek 5 dk sonra doğdu. 15-20 dk sonra da benim işim bitti.spinal sezeryandan çok korkuyordum inanın hiç ağrı yok , şu anda da yok sadece kum torbası ve bastırmak canımı acıttı, o kadar da olacak artık, oğluşum çok minik emzirmeye çalışıyoruz süt yok bebiş de hep uyuyor zaten, mama verecez birazdan.darısı sizleri inşallah.dualarım hepinizle
Oğlumun öğretmeni değişmiş anaokulunda.bugün yeni öğretmen gelmiş.bi gidicem diyo 10 dk sonra ben yeni öğretmeni sevmedim eski öğretmenim gelmezse gitmem diyor.eski kreşi sevmedi diye buraya almıştık.bu okulda öğretmenini çok sevmişti.ohhh demiştim.ne yapmalıyım bu süreçte topikteki okul öncesi öğretmeni arkadaşlar ve tecrübeli anneler
Genel olarak kv sıkıntısı var bircok arkadasta allah yardimciniz olsun.şükürler olsun ki sıkıntım yok o konuda ve kendi annem kadar cok seviyorum.sen annenle rahat edersin basinda o kalsin kocanla ben diger cocuga bakayim diyor.siz gelesiye kadar evde temizlik yemek vs. Yapar bekleriz sizi diyor... Ilk dogumda da hep dedigi gibi yapti.oncelikle insanlik ve vicdan sart galiba...allahim iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi her daim.insallah sizin de sıkıntılarınız biter tez zamanda
Kizlar sancim oldu yatisim yapildi bana dua edin 2 cm acikligim var suni veriyolar insallah hemen aciklik ilerler
Allah yardimcin olsun canım ınş çok zorlamaz hemen gelir bebişin. Darısı biz bekleyenlerin başına olsun inşallahKizlar sancim oldu yatisim yapildi bana dua edin 2 cm acikligim var suni veriyolar insallah hemen aciklik ilerler
Uykuya hasret kaldım bennherkes aman iyi uyu bebek doğdu mu uyku haram diyor bebek yok uyku yine haram
Ayni durumdayiz tatlim ama olmuyor yani.uyku yok dinlenme yok bol agri sanci agirlik vs...Uykuya hasret kaldım bennherkes aman iyi uyu bebek doğdu mu uyku haram diyor bebek yok uyku yine haram
fark etmiyor canimİdrarda protein bakılıyor ya kızlar. Bunun için aç ya da tok gitmek fark ediyor mu?
Ne bu yani erken doğdu vah vah geç doğdu vah vah herkesin çok lafı var konuşacak....Sağlıkla gelsinler ya ... Lütfen üzülme tatlım. Herkes hep konuşur...misler gibi evladını alacaksın kucağına. Ayrıca sevinmelisin senin karnındaki her an dış dünyadan daha değerli bebeğin hala beslenebiliyor kordon ve rahim kan akışlarin düzgun ise,plesentanda yaşlanma yoksa 1 gün değil 1 saat bile değerli bence...Lütfen aldırış etme.Bebeğin biliyor geleceği zamanı.Kimsenin içinde kalmıyor yani.... Son günlerinin keyfini çıkar. Öpüyorum seni.Sorma o senaryolarıkaka yemeler dogamamalar bekleyip son dk sezeryan olmalar falan. Doktorum bile vah vah tüh tüh dogmadı diyor. Ya cocugun daha 40 haftayı doldurmaya 5 günü var onlar öyle yaptıkca herkes hani dogmadı mı dogmadı mı diye sordukca gerim gerim geriliyorum. Bugün resmen agladım hüngür hüngür kontrolden sonra
Her gece bi bahane var uykusuzluk için.bu gece de mide bulantısı ishal ve 15 dk da bir idrar.sanırım baya ilerledi sistitim.Uykuya hasret kaldım bennherkes aman iyi uyu bebek doğdu mu uyku haram diyor bebek yok uyku yine haram
Tabi memlekette her doğuran kadın doktor başta KV. Ler. Sen bilmiyor muydun aaaaaa.Şimdi sen mezun olmak üzeresin.Doğurdun mu ilk bebekte pratisyen hekim ikincide uzman üçüncü doçent dördüncüde Prof falansin.Boşver canım sıkma canını Allaha emanetler bir şey olmaz Allahın izniyle. Geçen teyzem aramış eltisinin yigeni normal olsun diye beklemiş karnında çocuğu ölmüş sen bekleme şöyle alsın dr diyor. Bende kızdım hamile kadına anlatılacak şey mi bu dedim. Herkes uzman dr sanki. Bugün de bi arkadaşın annesi bana baktı sen daha bekleme senin en az 15 günün var daha doguramazsin dedi. Dr tarih veremiyor ama kadın bi baktı tarih verdi bana
fark etmiyor canim
Arkadaslar bu saatte ayaktayim çünkü çok kötü midem bulanıyor ve biraz önce çok Afedersiniz hayatımda kusmadigim.kadar çok kustum. Hala da midem. Çok bulanıyor. Neden böyle oldu acaba normal mi
Muz falan mı yesen acaba... nişastali katı bişeyler. .. Bu saatte patates haşlamasi olmaz ama belki pure yapabilirsin kendine....bilemedimHer gece bi bahane var uykusuzluk için.bu gece de mide bulantısı ishal ve 15 dk da bir idrar.sanırım baya ilerledi sistitim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?