bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Kayınvalideni çok sevdim Maşallah Allah nazarlardan korusun inşallah bi ömür de böyle olur aranız..

Kizlar sancim oldu yatisim yapildi bana dua edin 2 cm acikligim var suni veriyolar insallah hemen aciklik ilerler
Allah kolaylik versin.. bi avazda ciksin insallah.. edit: bu suniyi hemen ne dayarlar anlamam birak sancisi varmis bekle demi yoook anneye işkence olsun maksat

Aynı şey bende de oluyor canım doktor magnezyumu günde ikiye çıkardı bir hafta önce tek dozu unutsam başlıyor hemen kalçama kramp girmeye koşa koşa içiyorum ihmal etme iç mutlaka

Maşallah canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Benim oğlum geçen yıl 3 yaşında başladı kreşe canım sakın pes edip okulunu falan değiştirme veya göndermemezlik etme. Oğlum yarı yıl tatiline kadar ağlayarak gitti kreşe ama sonunda mecbur olduğunu anlayınca ağlamaları bıraktı. Eğer şimdi pes edersen asla bu işin sonu gelmez. Çünkü asıl dertleri okul değil evde anneyle kalmak istemeleri. Şimdi de ben izne ayrılınca birkaç gün sorun çıkardı gitmemek için ama baktı ki öyle ya da böyle gönderiyoruz sustu. İstikrarlı davranman çok önemli. Bir de öğretmenini tanıdıkça seveceğine inandır bu arada :)

Benim de genel olarak kv sorunum yok ama pek de bayılmıyorum kendisine zira doğum sonrası gelip de uzun uzun kalacak olursa annem hem bize bakıp hem ona hizmet etmek zorunda kalır. Senin kvye maşallah anlayışlı kadınmış.

Kizlar sancim oldu yatisim yapildi bana dua edin 2 cm acikligim var suni veriyolar insallah hemen aciklik ilerler

Allah yardımcın olsun canım bir avazda kurtulursun inşallah. Kolay bir doğumun olur umarım:))

Allah yardimcin olsun canım ınş çok zorlamaz hemen gelir bebişin. Darısı biz bekleyenlerin başına olsun inşallah

İdrarda protein bakılıyor ya kızlar. Bunun için aç ya da tok gitmek fark ediyor mu?

Ne bu yani erken doğdu vah vah geç doğdu vah vah herkesin çok lafı var konuşacak....Sağlıkla gelsinler ya ... Lütfen üzülme tatlım. Herkes hep konuşur...misler gibi evladını alacaksın kucağına. Ayrıca sevinmelisin senin karnındaki her an dış dünyadan daha değerli bebeğin hala beslenebiliyor kordon ve rahim kan akışlarin düzgun ise,plesentanda yaşlanma yoksa 1 gün değil 1 saat bile değerli bence...Lütfen aldırış etme.Bebeğin biliyor geleceği zamanı.Kimsenin içinde kalmıyor yani.... Son günlerinin keyfini çıkar. Öpüyorum seni.

Uykuya hasret kaldım benn herkes aman iyi uyu bebek doğdu mu uyku haram diyor bebek yok uyku yine haram
Her gece bi bahane var uykusuzluk için.bu gece de mide bulantısı ishal ve 15 dk da bir idrar.sanırım baya ilerledi sistitim.

Arkadaslar bu saatte ayaktayim çünkü çok kötü midem bulanıyor ve biraz önce çok Afedersiniz hayatımda kusmadigim.kadar çok kustum. Hala da midem. Çok bulanıyor. Neden böyle oldu acaba normal mi

Tabi memlekette her doğuran kadın doktor başta KV. Ler. Sen bilmiyor muydun aaaaaa.Şimdi sen mezun olmak üzeresin.Doğurdun mu ilk bebekte pratisyen hekim ikincide uzman üçüncü doçent dördüncüde Prof falansin.

Deneyim paylaşmak ile ahkam kesmek arasında çok fark var.Kolay gelsin hepimize.

fark etmiyor canim

Sağol canım teşekkür ederim :)))

Arkadaslar bu saatte ayaktayim çünkü çok kötü midem bulanıyor ve biraz önce çok Afedersiniz hayatımda kusmadigim.kadar çok kustum. Hala da midem. Çok bulanıyor. Neden böyle oldu acaba normal mi

Bir arkadaş kusmanın da doğum belirtisi olduğunu söylemişti sanki daha önce ama emin de değilim. Birkaç hafta önce bana da oldu kusma ve ishal bir arada. Yarın da devam ederse mutlaka doktora git. Ama devam etmez geçerse muhtemelen gıda zehirlenmesidir yediğin bir şey dokunmuştur.. Geçmiş olsun bu arada

Her gece bi bahane var uykusuzluk için.bu gece de mide bulantısı ishal ve 15 dk da bir idrar.sanırım baya ilerledi sistitim.
Muz falan mı yesen acaba... nişastali katı bişeyler. .. Bu saatte patates haşlamasi olmaz ama belki pure yapabilirsin kendine....bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…