bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Bende iki gundur ishalim midemde bozuk dogum yaklastgndan mi acep

Kizlar sancim oldu yatisim yapildi bana dua edin 2 cm acikligim var suni veriyolar insallah hemen aciklik ilerler
Canım hadi hayırlısı olsun :))) o sancı dediğiniz şeyi bi bende çözebilsem gitçem acilen. 3 gündür bi acı bi farklı ağrım var ve bu akşamdan beride çocuk hareket ediyo sanki çıkıcak gibi bi acı hissediyorum. Belimde ağrı falan yok kasıklarıma ve aşağıda hissediyorum. Sancı bumu acaba???

Onlar bende de var canım.hatta bu gece o kadar oldu ki.ama düzenli aralıklı olmalıymış.benim ilkinde direknsu gelmişti.sancıyı bilmiyotum nasıl olacak.

Allah allah biçok arkadaşda aynı şeyden bqhsediyor.ne oldu bize

Dogum yaklastigi icindir..gerci birincide hic oyle birsey olmmisti..kahve ictim iki fincan susuan daha iyi gibiyim sende bi dene iyo geliyor bu durumlarda..sutlu ve sekerli ictogim halde duzelme var

Kizlar sancim oldu yatisim yapildi bana dua edin 2 cm acikligim var suni veriyolar insallah hemen aciklik ilerler

Tatlim dogumumuz ayni gune geliyordu srnin bebisin hizli davrandi galiba :))
Beni iyice heyecan ve panik sardi..
Kolay rahat dogumun olur insallah hayirli guzel haberlerini bekliyoruz

Gelir canim sutun ins merak etme sen.dereotu ye birde.nasil bebisin.sen nasilsin
Iyiyiz cok sukur cnm. Dun eve geldik. Makineyle ugrastim sut gelsin die zorla 6-7 damla geldi onu verdik yine de tadini alsin diye. Bakalim bugun banyo gunu insallah banyo iyi gelir. Dikislerin ustuneki bezi kaldir yikan bisey olmaz dedi doktor. Bakalim nasil olcak

Hadi hayırlısı canım. Sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın inşallah Rabbim kolay doğumlar nasip etsin sana... Miniğin doğduğunda bize haber vermeyi unutma

Arkadaslar geceden beri çok kötüyüm miğde bulantısı kusma ve ishal bir arada sabaha kdr uyumadim ağrım da var birde bir kaç defa da alttan bıçak saplanir gibi oldu baya acidi. Yatan kdr bişiym yoktu. Gece 3 de bulantı uyandım sonrası durmadı sürekli kusma ishal. Ne yapıyim acaba usuttum mu hasta mi oldum. Yoksa benimle alakali bişi mi.

Ay canımmm ne zamandır girmiyordum hayırlı olsun Sen nasılsın minik nasıl?

Ben de geçen hafta aynen öyleydim ve ishalim 3-4 gün devam etti korkma bol su içmeye çalış ayaklarını ve sıcak tut dr bana büyük ihtimal gastroentrit olmuşsun demişti su kaybın çok fazla olursa serum takviyesi yapmak gerekir demişti ama gerek kalmadı şimdi de fazla wcye çıkmaktan sanırım hemoroid benzeri bişeyler oldu ne yapalım az kaldı artık dişimizi sıkacağız sanırım bazı insanlarda bu hamilelik en çok mide bağırsak problemlerine yol açıyo

Canom b
Canım bende bütüm geceyi senim gibi geçirdim.bılantı ishal alttan bıçaklar girdi girdi çıktı.ve sürekli tuvalet.brm varolan idrar yolu enfeksiyonumun daha da ilerlediğine yordum ve tabi ki üşütme.artık havalar serin ama ayaklarımın altı yanıyor diye çorap giymiyorum.gecede sabaha kadar ayaklarım yorganın dışında.ondan sanırım

Bende bugun ishal olmusum topikce ishal olduk sicak su banyolarina basladim bugun itibariyle. Acilmam yok. Gunde 7 9 hurmada yiyorum. Havalar soguk cok soguk yuruyus yapamiyorum malesef. Baska onerilerde alabilirim acilma nasil yapiciz ya.

Bugün kontrol günü.bakalım kuzum nasıl.doktor şikauetin var mı diyo her seferinde idare ediyorum diyorum.kadın ne yapsın yazık.bacaklarım ağrıyor kalçam oyuluyor karnım batıor nefesim kesiliyor belim ağrıyor midem yanıyor neler neler..yime idare ediyorum dicem

Hadi güzel haberlerle gel inşaallah canım kuzu nasılmış sor bakalım benim doktorum çok ciddi ne şikayet söylesem bunlar hamilelik şikayetleri diyor bende bıktım artık söylemiyorum şikayetlerimi bol bol eşime iletiyorum bende napalım...

Bende bugun ishal olmusum topikce ishal olduk sicak su banyolarina basladim bugun itibariyle. Acilmam yok. Gunde 7 9 hurmada yiyorum. Havalar soguk cok soguk yuruyus yapamiyorum malesef. Baska onerilerde alabilirim acilma nasil yapiciz ya.
Ay canim sorma ya bende napsam.ki diyorum izne ayrildigimdan berinsayili cikmisimdir evden yuruyus falan yok. Avilma olmasi icin napsakki. Igne batmasi gibi oluyo surekli o normal mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…