• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Onlar bende de var canım.hatta bu gece o kadar oldu ki.ama düzenli aralıklı olmalıymış.benim ilkinde direknsu gelmişti.sancıyı bilmiyotum nasıl olacak.
3-4 gündür geceleri özellikle çok yaşıyorum bu durumu. Bu sabah dakika tutayım dedim 15 dk içinde 4 kez oldu, eşimi uyandırsam diye düşündüm baktım bidaha olmadı zaten uyumuşum o arada. Canım yanıyo hele birde bebek hareket ettiyse tamam. Bugün kontrolüm var söylicem doktoruma zaten nst de çıkar varsa bi değişiklik. Allah yardımcımız olsun

Canom b

Canım bende bütüm geceyi senim gibi geçirdim.bılantı ishal alttan bıçaklar girdi girdi çıktı.ve sürekli tuvalet.brm varolan idrar yolu enfeksiyonumun daha da ilerlediğine yordum ve tabi ki üşütme.artık havalar serin ama ayaklarımın altı yanıyor diye çorap giymiyorum.gecede sabaha kadar ayaklarım yorganın dışında.ondan sanırım
Peki ne yapıcaz canım ya nasıl geçick bu durum. Doktora yazdım ama dönmedi henüz. Sen doktora sorabildin mi

Hadi güzel haberlerle gel inşaallah canım kuzu nasılmış sor bakalım benim doktorum çok ciddi ne şikayet söylesem bunlar hamilelik şikayetleri diyor bende bıktım artık söylemiyorum şikayetlerimi bol bol eşime iletiyorum bende napalım...
Aynrn canımcım.bikaç kez dedim gebelikte normal dedi.bende söylemşyorum artık.eşime diyorum.ay oy of puff.adamcağızda bakıyor elinden bişey gelmiyor üzülüyor

Peki ne yapıcaz canım ya nasıl geçick bu durum. Doktora yazdım ama dönmedi henüz. Sen doktora sorabildin mi
Alttan iğne batmasına yapacak bişey yok tatlım çekicez.idrarda enfeksiyon var benim.bol su.ishal içimde bol su.munorol veriyolar en fazla.onu da içip yatıcan sabaha kadar etli etcek.ben 15 dk bir tuvalete giditorum zaten.ilaç nasıl etki etsin

Genel olarak kv sıkıntısı var bircok arkadasta allah yardimciniz olsun.şükürler olsun ki sıkıntım yok o konuda ve kendi annem kadar cok seviyorum.sen annenle rahat edersin basinda o kalsin kocanla ben diger cocuga bakayim diyor.siz gelesiye kadar evde temizlik yemek vs. Yapar bekleriz sizi diyor... Ilk dogumda da hep dedigi gibi yapti.oncelikle insanlik ve vicdan sart galiba...allahim iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi her daim.insallah sizin de sıkıntılarınız biter tez zamanda
Amin.benim kvalide de iyidir ama 3 dogumumda da yanimda yoktu.o yolculuga cikiyo benim cocuklarda cikmaya kalkisiyor cok garip:işsiz:

Canım hadi hayırlısı olsun :))) o sancı dediğiniz şeyi bi bende çözebilsem gitçem acilen. 3 gündür bi acı bi farklı ağrım var ve bu akşamdan beride çocuk hareket ediyo sanki çıkıcak gibi bi acı hissediyorum. Belimde ağrı falan yok kasıklarıma ve aşağıda hissediyorum. Sancı bumu acaba???
Canim git bi nst cektir herhangi bi hastanede.sancin varsa cikar zatn.

Iyiyiz cok sukur cnm. Dun eve geldik. Makineyle ugrastim sut gelsin die zorla 6-7 damla geldi onu verdik yine de tadini alsin diye. Bakalim bugun banyo gunu insallah banyo iyi gelir. Dikislerin ustuneki bezi kaldir yikan bisey olmaz dedi doktor. Bakalim nasil olcak
Normalde ertesi gun yikan derdi ben hep oyle yikandim.canim sicak bez vs de koyabilirsin goguslerine.bebegi emzirirken sende elinle sıktir bi yandan sut gelmesi icin.

kızlar ya benimde midem bulanıyo öyle çok değil ama sabahtan beri geçmedi bulantı hissi şimdi internette okudumda doğum belirtileri arasındaymış o_O:oha:

doğumunuz başladığı zaman, doktorlar ve ebeler bir şeyler atıştırmanızı önerirler ve buna ihtiyacınız olabilir çünkü önünüzde uzun bir doğum olabilir. Enerjiye ihtiyacınız olacak!
Fakat, canınız yemek yemek istemeyebilir çünkü bu aşamada, mide bulantısı ve kusmayaşayabilirsiniz hatta ishal olabilirsiniz.
Bu hisler sizi strese sokabilir ama bunlar için önceden hazırlandıysanız ve bunların tamamen doğal olduğunu bilirseniz, kendinizi çok daha rahat hissedersiniz.
Su ve karbonatlı içecekler içmek bu semptomları azaltmanıza yardımcı olabilir.

kızlar ya benimde midem bulanıyo öyle çok değil ama sabahtan beri geçmedi bulantı hissi şimdi internette okudumda doğum belirtileri arasındaymış o_O:oha:

doğumunuz başladığı zaman, doktorlar ve ebeler bir şeyler atıştırmanızı önerirler ve buna ihtiyacınız olabilir çünkü önünüzde uzun bir doğum olabilir. Enerjiye ihtiyacınız olacak!
Fakat, canınız yemek yemek istemeyebilir çünkü bu aşamada, mide bulantısı ve kusmayaşayabilirsiniz hatta ishal olabilirsiniz.
Bu hisler sizi strese sokabilir ama bunlar için önceden hazırlandıysanız ve bunların tamamen doğal olduğunu bilirseniz, kendinizi çok daha rahat hissedersiniz.
Su ve karbonatlı içecekler içmek bu semptomları azaltmanıza yardımcı olabilir.
Bulantiyi ishali biliyordum ama kusmagi bilmiyordum dogum belirtisi oldugunu.hatta sancim tuttugu gun tuvaletten cikamadim resmen.

Günlük su tüketimini artırırsan suyun belki fazlalasabilir.suyun etki etmediği bir mekanizmamiz yok sonuçta:) yada azalmaz
Canim bebegin suyunun icilen suya bagli olmadigini soyledi dr. Ama ben yine de ictigim su miktarini artiricam her ihtimale karsi. Bi de saracoglu havuc suyu oneriyo, havuc suyu iciyorum.

Son 3 kisi ayni gun gorunuyo dogumlarimiz:) benim yavrum minik kalmış, sadece 2365 gr. Dr bazi bebekler minyon ama cok hareketli olur dedi. Dogduktan sonra anne sutuyle kolaylikla diger bebeklere yetisirler dedi ama anladigim kadariyla minicik dogacak oglum.

Back
X