bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

ay evet 3 ümüzde aynı tarih bakalım kim erkenci olacak :) canım benimkide şimdiye kadar tam uyumluı gidiyordu en son kontrolde bişiler olmuş boy uzamış kg yapmış yediklerime biraz dikkat ederek oldu yani seninki öyle pek minik değil bence ama birazcık yemeyle artıyor hemen kiloları :) kg de artık çok artsın istemiyrum normal doğuma engel olmasın diye :/

Tamam canm sagol bide gogus kalkani nasil bisey oluo

Keske bunu onceden ogrenseydim yapardim ya

Böyle birşey canım bende aldım ne olur ne olmaz diye ama çocuk bunu yadırgamaz mı onu bilemedim :/
Bunun ucundan sut gelecek yani memeye temas etmio acaba ne zamana kadar yara olur ya bebegim annesnn tenine temas etsin istiorum ama cokda aci cekiorum bilmiorum ki biraz zamn gecince yara iyilesmezmi ki acaba

Böyle birşey canım bende aldım ne olur ne olmaz diye ama çocuk bunu yadırgamaz mı onu bilemedim :/
Arkadasim kullandi bundan cocugu bi daha memesini emmedi hep kullanmak zorunda kaldi. Cocuk suan bir yasini gecti ve bu olmadan asla emmiyo. Tavsiyem yara olursa kullanin mecbur kalmadikca onermiyo kimse

Bunun ucundan sut gelecek yani memeye temas etmio acaba ne zamana kadar yara olur ya bebegim annesnn tenine temas etsin istiorum ama cokda aci cekiorum bilmiorum ki biraz zamn gecince yara iyilesmezmi ki acaba
Agiz sutunden surekli sur.emzirme islemi bitince kurut orayi.iyilesmezse daha da yara olur.o yuzden kalkan kullan.bir suru markanin gogus kalkani var.

Arkadasim kullandi bundan cocugu bi daha memesini emmedi hep kullanmak zorunda kaldi. Cocuk suan bir yasini gecti ve bu olmadan asla emmiyo. Tavsiyem yara olursa kullanin mecbur kalmadikca onermiyo kimse
Ya benimkide kuvezdeyken biberona alismis aldim bende bundan biberon gibi beni emsin diye ama yok bu da ise yaramadi.evet surekli kullanmamak lazim gunde bi kac defa takmak yeter herhalde.bebis bi de buna alismasin.

Evet canım uçları delikli 3 4 delik var yanlış hatırlamıyorsam . Bence bir dene çünkü sonuçta bebek devamlı emdiği için iyileşmesi için göğüs hiç dinlenemiyor gitgide kötü oluyor. Allah yardımcın olsun :/

Merhaba kizlar
Beklemek zor bir yandan bir yandan da rahat rahat hazirliklarimi yapiyorum. Ev temizligi, besik kurma isleri kaldi bakalim.

Enfal97 benim dr da gec verdi ben daha erken bir tarih bekliyordum aslinda. 38+3 te ameliyat olacagim.1 kasimda.aslinda icerde ne kadar kalirsa gelisimi acisindan o kadar iyi.

@Beren27 gule gule buyut bebegini insallah

canim bebegine kavuşmuşsun Allah sizlere bagslasın neguzel sütünde gelmis masallah :) yazmadysan musait zamaninda dogum hikayeni bekliyoruz :))
Sagol canim. Dogum hikayem :) biraz sikintili ay gecrdim belki gormussndr erken dgum riskim vardi hastanede yattim ilac kullandm 34 haftadan 37 ye kadar idare ettik cok sukur son hafta ilaci biraktim belime bir agri sallandi ne yatabildim ne oturabildim bide bi kusma musallat oldu 5 gun ikisinide cektim acliktan migdem agridi ama yiyemedm bole sikinti cektim GELELIM DOGUMAA :) Ben hep dua ederdim persembe gecesi veya cuma gunu dgum yapiyim die :) cuma sabaha dogru adet agrisi gibi bi agriyla uyandm lavaboya gdiyim die daha yatak odasndan cikmadan biseylern aktgini farkettim hemen esime kalk gelio dedim :) annemde yanimdaydi hemen hastaneye gectik nst serum derken sancilar artti bebegimin kalp atislari skntili cikti doktr ameliyata alacakti ben de esimde sezeryan istemiorduk doktra cok bi risk yoksa nrmal istiorz dedk doktr yarm saat daha dusunun kararinizi vern dedi.o yarim saat icinde nst ye grdim ebeler sakin ikinma acilma az ccuk ckmaya calisio kafasi uzar dedi nese ben nefes alip veriorum daha hala bogazm agrio valla nasil nefes aldiysam nst ye yattim birden istem disi bi ikinma geldi ebelere dedim bebek gelio hemen orda baktilar ki gelio masaya aldilar derken dogum basladi hic beklemedgm bi anda masada buldum kemdimi sagolsun ebeler birisi soyle yap bole yap anlatio bna gaz verio aferim aferim faln uc dort ikinmaya cikti ccuk bebisime 2 kilo diolardi ebe eliyle bakti 2 den az bile dedi mudahale ettirmedi dikisim olmasn die derken bakti ccuk cikmio dger ebeden destek istedi biraz orasi zorladi bni orda bagrdim biraz oyy kizim cikti ben kafami kaldiriom bakacam die ebeler dur kiz tamam grcen diolar :) bembeyaz biseydi gobek bagni kestiler hemen baskasi aldi bu arada benim 2 kilodan bile az dogacak bebek 2 800 dgdu cok sukur rabbime .riskliydiya disarda ambulansi bile hazrlamislar baska hastaneye kuveze gdecek die cook sukur Rabbime dualarimi kabul etti.nese benim dikis atildi kalktim sonrada bebisime kavustum tatli findigima :) hastanede bir gece yattik evimize geldik Rabbim hepinize kolaylik versin bir solukta kurtarsin Rabbim iste boyle hanimlar biraz uzun oldu ama umarim okumaya gozunuz alir

Sagol canm aminn ins sizler sikintisiz emzirrsiniz

ay hemde nasıl okudum bir çırpıda doğum hikayesi bu okunmaz mı annesi :)) çok güzel bir doğum maşallah sanada kızınada ne güzel normal doğum yapmışsın darıısı tüm isteyenlere inşallahh bebeşinizi Allah sizlere bağışlasın gözünüz aydın olsunn

Hayyy maşallah annesi ne güzel bi doğum olmuş. Rabbim ikinizede sağlık sıhhat versin. Bende oglusumu çok merak ediyorum kavuşmak istiyorum artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…