bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sabah annemle kahvaltı masasında girdik birbirimize. Cuma gün doktora şöyle 40tan sonra bekletmesin bunca ay karnında taşıdın son günler çocuğa bi şey olur Allah korusun dedi. 41.haftada gün aşırı kontrelle bekleyeceğiz demişti dr hadi kontrolden sonra bir şey olursa çocuğa bekleme alsın dedi. Bende kızdım bekliycem dedim germeyin beni dedim çıldırdım sabah sabah bildiğiniz. Son 1 haftamiz inşallah oğlum bu 7 gün içinde kendi isteğiyle gelir.

Canım senin ki benim kinin yanında geç sayılmaz bende 38. Hafta diye tahmin ediyordum ama doktorum 39+4 verdi bilmiyorum dün açıkcası moralim bozuldu çok soğuk davrandı birde Doğum şeklini konuşmayacakmıyız defi onu anestezi doktoruyla konuşun dedi çıktım bende Of ya bilmiyorum ne yapacağımı eşim bu gün bir kaç kişiyle görüşmüş herkes çok geç olduğunu söylemiş hayır normal sezeryan beklesem sorun değil ilk oğlumdaki gibi sancıyla gider sezeryana alınırım ama şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bir gün öncesi iğne yapmamak gerekiyor bu halde riske atmak istemiyorum hatta başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum

Kızlar bi akıl verin bana bu satten sonra doktor değiştirilir mi bilemiyorum Doğum benim için çok önemli ve bunca zorluktan sonra riske atmak istemiyorum oğlumda bir gece ansızın sancı girdi yine öyle olursa bu sefer birde kan sulandırıcı kullanıyorum beni ameliyata da alamazlar hemen Of ya bi sezeryan 40. Hafta beklenir mi

Benim çok bilgim yok ama ilk sezaryen doğum da 40a kadar beklenebiliyor ama 2.de genelde pek beklemiyorlar canım. Dr degistirmesen bile başka bir dr git bakalım o ne diyecek.

Benim çok bilgim yok ama ilk sezaryen doğum da 40a kadar beklenebiliyor ama 2.de genelde pek beklemiyorlar canım. Dr degistirmesen bile başka bir dr git bakalım o ne diyecek.
İlkini bende normal Doğum da sezeryan oldum 40. Haftadaydı ama şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum çok riskli bir durum olabilir okadar beklemek bende öyle düşündüm bakalım başka bir doktor hatta hastane araştırayım

Valla iyi sezeryanda iyi bir doktor bulunursa neden değiştirilmesin ki ? Değişitiriilir ama doktorlar Kabul edermi bilmiyorum burda son haftalarda kabul etmek istemiyorlar her türlü yokuşu yapıyorlar...benim oğlum 38+2 günlükken alındı ..şimdi doktorun biri bana 38+3 verecekti sonra 38+ 6 yı verdi ama çaresizlikten ameliyat günleri pazartesiymiş sadece ondan...diğer doktor 5 kasımda gel gün verip o hafta alırız dedi yine o hafta 38 li haftama dek geliyor ikisinde 39 u bekletmeyecek sanki ...anne karnında geçen her saat bile Bebek için kar ama kan sulandırıcı kullanmak durumu sıkıntıya sokuyor bunu bence doktorla bir görüş psikolojik olarak etkilendiğini filan söyle ...ben mesela hangisi daha önce tarih verirse ona kestirme kararı aldım çünkü Heran gelecek mi korkusu beni mahvediyor günlerdir herşeyi kafaya takıp ağlamaya başladım evet Bebek için 1 gün bile önemli diye düşünüyorum ama psikolojimde önemli ...

İnan tamam düşüncelerine tercüman olmuşsun gerçekten dün gece çok zor uyudum düşünmekten bir sürü arkadaşım da biliyordu dün kontrolüm olduğunu onlara söyledim risk dedi hepsi de birde dediğin gibi psikolojim de çok etkilendi ne düşüneceğimi bilemiyorum eğer aniden sancı gelirse beni hiç bir doktor kabul etmez çünkü kanama durdurulamazmış.. çok şükür zayıf bşr Bebek değil ben yine de bir başka doktorla bu durumu görüşeyim

4 gün önce arkadaşım doğum yaptı 40. Haftasında Sezeryan olacağı da başından belliydi doktor beklettti özellikle her geçen gün önemli diye. Suyu gelmiş hastaneye gitmişler hemen sezeryana almış gayet sağlıklıydi anne ve bebek ilk doğum du

merhabalar kasım anneleri herkese hayırlı doğumlar diliyorum.:) bir sorum var size 26. haftamda ufak ufak nefes sıkıntım var kaçıncı haftada bu rahatlama sağlar kimisi bebek aşağı inince diyor. kaçıncı haftaya denk geliyor ortalama bebeğin aşağı inmesi

40.haftaya girmek üzereyim ama hala benim nefes sıkıntım var özellikle gece yatarken. Sanırım dogurana kadar hiç geçmeyecek

Slm kızlar nst sırası bekliyırum. 2.700 olmuş kuzum.aşırı sık dirara çıktığımı ve alttan iğne battığını söyledüm.bunlar doğumun çok yaklaştığını gösterir dedi.ultrasonla da bakınca bebeğin başının iyice aşağı geldiğini ve bastığını aetık her an bekliyoruz dedi.ebelerle konuşuyorum şimdi dedim düzensiz de olsa kasılmalarım var ve alttan iğne batıyor sanki dedim.başı aşağı basmış mı dediler.evet dedim.yakında suyun da gelir doğurursun dediler.anammm bi ağlama geldi bana.bir anda bişeyler oldu ne bilim.ateş basıyor her yanımı.midem de bulanıyor.kızlar bende hissediyorum çok sürmez doğar bu resmen çıkmaya çalışıyor çünkü.ama zayıf daha ya 2.700 az değil mi

Canım kilosu gayet iyi doğunca da alır. Sağlıkla gelsin miniğin hem dur daha sadece yola çıkmış.

Kızlar canım çok sıkkın kontrolüm vardı bugün. Bebeğim 2930gr olmuş boyumuz uzun olacak dedi ama kontrol sırasında bebekte kalp çarpıntısı olduğunu farketti doktorum. Nst ye yolladı beni hemen. Orda da düzensizlik çıktı ağla ağla bi hal oldum. Haftaya tekrar çağırdı kalp atışları gene düzensiz olursa tarih vericem dedi. Niye böyle oluyor anlamıyorum çok moralim bozuk.

Canim git bi nst cektir herhangi bi hastanede.sancin varsa cikar zatn.
Canım bugün kontrolüm vardı zaten. Nst çekildi şaka gibi sancı falan çıkmadı şu an 36 haftadayım haftaya kadar kendi gelir umarım dedi doktor. Gelmezse sanırım salıdan sonra alabilir ama ben gelcekmiş gibi hissediyorum bu hafta içi hayırlısı bakalım canım

Haftasina gore iyi canim kilosu.dunde birune demistim igne batmasi dogumun yaklastigini gosteriyor gozun aydin.

Anne karninda kalp carpintisi neden olurmus bisey dedimi.duzelir dogunca herhalde canim uzme kendini.onemli bi problem degildir bence.dogunca cocuk kardiyoluguna gosterirsin hmn icin rahatlar canim.yoktur onemli bisey insallah.

Haftaya alirsa erken olmazmi canim.

Maşallah canım çok güzel olmuş doğumun darısı bizlere inşallah. Evladınla beraber nice güzel yıllarınız olsun inşallah:)

Üzülme canım benim oğlum da 2800 doğdu çabucak büyüyorlar hiçbir sorun olmuyor:)

Geçmiş olsun canım. Çok önemli bir şey olsaydı haftayı bekletmez birkaç gün içinde çağırırdı kontrole. Tekrar gittiğinde her şey yolunda olacak inşallah yüreğini ferah tut kendini de miniğini de üzme annesi.

Anne karninda kalp carpintisi neden olurmus bisey dedimi.duzelir dogunca herhalde canim uzme kendini.onemli bi problem degildir bence.dogunca cocuk kardiyoluguna gosterirsin hmn icin rahatlar canim.yoktur onemli bisey insallah.
Bilmiyorum canım bende zaten kalp ilacı kullanıyorum çarpıntı için. Doktorum sordu hemen ilacını içtin mi diye ki hergün içiyorum yorulmadım, sıkılmadım niye bilmiyorum. Nedenini de sormadım açıkçası aklıma bile gelmedi o an üzüntüden. Sadece normal doğum yapamazsın bebeği zorlamanın anlamı yok dedi.

Cnm saglikli olsun saglicakla geldinde onemli olan o cabuk toparlar sutunle dogumdan sonra ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…