- 17 Ocak 2013
- 2.754
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #59.801
Canım senin ki benim kinin yanında geç sayılmaz bende 38. Hafta diye tahmin ediyordum ama doktorum 39+4 verdi bilmiyorum dün açıkcası moralim bozuldu çok soğuk davrandı birde Doğum şeklini konuşmayacakmıyız defi onu anestezi doktoruyla konuşun dedi çıktım bende Of ya bilmiyorum ne yapacağımı eşim bu gün bir kaç kişiyle görüşmüş herkes çok geç olduğunu söylemiş hayır normal sezeryan beklesem sorun değil ilk oğlumdaki gibi sancıyla gider sezeryana alınırım ama şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bir gün öncesi iğne yapmamak gerekiyor bu halde riske atmak istemiyorum hatta başka bir doktora gitmeyi düşünüyorumMerhaba kizlar
Beklemek zor bir yandan bir yandan da rahat rahat hazirliklarimi yapiyorum. Ev temizligi, besik kurma isleri kaldi bakalim.
Enfal97 benim dr da gec verdi ben daha erken bir tarih bekliyordum aslinda. 38+3 te ameliyat olacagim.1 kasimda.aslinda icerde ne kadar kalirsa gelisimi acisindan o kadar iyi.
@Beren27 gule gule buyut bebegini insallah
Benim çok bilgim yok ama ilk sezaryen doğum da 40a kadar beklenebiliyor ama 2.de genelde pek beklemiyorlar canım. Dr degistirmesen bile başka bir dr git bakalım o ne diyecek.Kızlar bi akıl verin bana bu satten sonra doktor değiştirilir mi bilemiyorum Doğum benim için çok önemli ve bunca zorluktan sonra riske atmak istemiyorum oğlumda bir gece ansızın sancı girdi yine öyle olursa bu sefer birde kan sulandırıcı kullanıyorum beni ameliyata da alamazlar hemen Of ya bi sezeryan 40. Hafta beklenir mi
İlkini bende normal Doğum da sezeryan oldum 40. Haftadaydı ama şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum çok riskli bir durum olabilir okadar beklemek bende öyle düşündüm bakalım başka bir doktor hatta hastane araştırayımBenim çok bilgim yok ama ilk sezaryen doğum da 40a kadar beklenebiliyor ama 2.de genelde pek beklemiyorlar canım. Dr degistirmesen bile başka bir dr git bakalım o ne diyecek.
Valla iyi sezeryanda iyi bir doktor bulunursa neden değiştirilmesin ki ? Değişitiriilir ama doktorlar Kabul edermi bilmiyorum burda son haftalarda kabul etmek istemiyorlar her türlü yokuşu yapıyorlar...benim oğlum 38+2 günlükken alındı ..şimdi doktorun biri bana 38+3 verecekti sonra 38+ 6 yı verdi ama çaresizlikten ameliyat günleri pazartesiymiş sadece ondan...diğer doktor 5 kasımda gel gün verip o hafta alırız dedi yine o hafta 38 li haftama dek geliyor ikisinde 39 u bekletmeyecek sanki ...anne karnında geçen her saat bile Bebek için kar ama kan sulandırıcı kullanmak durumu sıkıntıya sokuyor bunu bence doktorla bir görüş psikolojik olarak etkilendiğini filan söyle ...ben mesela hangisi daha önce tarih verirse ona kestirme kararı aldım çünkü Heran gelecek mi korkusu beni mahvediyor günlerdir herşeyi kafaya takıp ağlamaya başladım evet Bebek için 1 gün bile önemli diye düşünüyorum ama psikolojimde önemli ...Kızlar bi akıl verin bana bu satten sonra doktor değiştirilir mi bilemiyorum Doğum benim için çok önemli ve bunca zorluktan sonra riske atmak istemiyorum oğlumda bir gece ansızın sancı girdi yine öyle olursa bu sefer birde kan sulandırıcı kullanıyorum beni ameliyata da alamazlar hemen Of ya bi sezeryan 40. Hafta beklenir mi
İnan tamam düşüncelerine tercüman olmuşsun gerçekten dün gece çok zor uyudum düşünmekten bir sürü arkadaşım da biliyordu dün kontrolüm olduğunu onlara söyledim risk dedi hepsi de birde dediğin gibi psikolojim de çok etkilendi ne düşüneceğimi bilemiyorum eğer aniden sancı gelirse beni hiç bir doktor kabul etmez çünkü kanama durdurulamazmış.. çok şükür zayıf bşr Bebek değil ben yine de bir başka doktorla bu durumu görüşeyimValla iyi sezeryanda iyi bir doktor bulunursa neden değiştirilmesin ki ? Değişitiriilir ama doktorlar Kabul edermi bilmiyorum burda son haftalarda kabul etmek istemiyorlar her türlü yokuşu yapıyorlar...benim oğlum 38+2 günlükken alındı ..şimdi doktorun biri bana 38+3 verecekti sonra 38+ 6 yı verdi ama çaresizlikten ameliyat günleri pazartesiymiş sadece ondan...diğer doktor 5 kasımda gel gün verip o hafta alırız dedi yine o hafta 38 li haftama dek geliyor ikisinde 39 u bekletmeyecek sanki ...anne karnında geçen her saat bile Bebek için kar ama kan sulandırıcı kullanmak durumu sıkıntıya sokuyor bunu bence doktorla bir görüş psikolojik olarak etkilendiğini filan söyle ...ben mesela hangisi daha önce tarih verirse ona kestirme kararı aldım çünkü Heran gelecek mi korkusu beni mahvediyor günlerdir herşeyi kafaya takıp ağlamaya başladım evet Bebek için 1 gün bile önemli diye düşünüyorum ama psikolojimde önemli ...
4 gün önce arkadaşım doğum yaptı 40. Haftasında Sezeryan olacağı da başından belliydi doktor beklettti özellikle her geçen gün önemli diye. Suyu gelmiş hastaneye gitmişler hemen sezeryana almış gayet sağlıklıydi anne ve bebek ilk doğum duKızlar bi akıl verin bana bu satten sonra doktor değiştirilir mi bilemiyorum Doğum benim için çok önemli ve bunca zorluktan sonra riske atmak istemiyorum oğlumda bir gece ansızın sancı girdi yine öyle olursa bu sefer birde kan sulandırıcı kullanıyorum beni ameliyata da alamazlar hemen Of ya bi sezeryan 40. Hafta beklenir mi
40.haftaya girmek üzereyim ama hala benim nefes sıkıntım var özellikle gece yatarken. Sanırım dogurana kadar hiç geçmeyecekmerhabalar kasım anneleri herkese hayırlı doğumlar diliyorum.:) bir sorum var size 26. haftamda ufak ufak nefes sıkıntım var kaçıncı haftada bu rahatlama sağlar kimisi bebek aşağı inince diyor. kaçıncı haftaya denk geliyor ortalama bebeğin aşağı inmesi
Slm kızlar nst sırası bekliyırum. 2.700 olmuş kuzum.aşırı sık dirara çıktığımı ve alttan iğne battığını söyledüm.bunlar doğumun çok yaklaştığını gösterir dedi.ultrasonla da bakınca bebeğin başının iyice aşağı geldiğini ve bastığını aetık her an bekliyoruz dedi.ebelerle konuşuyorum şimdi dedim düzensiz de olsa kasılmalarım var ve alttan iğne batıyor sanki dedim.başı aşağı basmış mı dediler.evet dedim.yakında suyun da gelir doğurursun dediler.anammm bi ağlama geldi bana.bir anda bişeyler oldu ne bilim.ateş basıyor her yanımı.midem de bulanıyor.kızlar bende hissediyorum çok sürmez doğar bu resmen çıkmaya çalışıyor çünkü.ama zayıf daha ya 2.700 az değil mi
Canım bugün kontrolüm vardı zaten. Nst çekildi şaka gibi sancı falan çıkmadıCanim git bi nst cektir herhangi bi hastanede.sancin varsa cikar zatn.
Haftasina gore iyi canim kilosu.dunde birune demistim igne batmasi dogumun yaklastigini gosteriyor gozun aydin.Slm kızlar nst sırası bekliyırum. 2.700 olmuş kuzum.aşırı sık dirara çıktığımı ve alttan iğne battığını söyledüm.bunlar doğumun çok yaklaştığını gösterir dedi.ultrasonla da bakınca bebeğin başının iyice aşağı geldiğini ve bastığını aetık her an bekliyoruz dedi.ebelerle konuşuyorum şimdi dedim düzensiz de olsa kasılmalarım var ve alttan iğne batıyor sanki dedim.başı aşağı basmış mı dediler.evet dedim.yakında suyun da gelir doğurursun dediler.anammm bi ağlama geldi bana.bir anda bişeyler oldu ne bilim.ateş basıyor her yanımı.midem de bulanıyor.kızlar bende hissediyorum çok sürmez doğar bu resmen çıkmaya çalışıyor çünkü.ama zayıf daha ya 2.700 az değil mi
Anne karninda kalp carpintisi neden olurmus bisey dedimi.duzelir dogunca herhalde canim uzme kendini.onemli bi problem degildir bence.dogunca cocuk kardiyoluguna gosterirsin hmn icin rahatlar canim.yoktur onemli bisey insallah.Kızlar canım çok sıkkınkontrolüm vardı bugün. Bebeğim 2930gr olmuş boyumuz uzun olacak dedi ama kontrol sırasında bebekte kalp çarpıntısı olduğunu farketti doktorum. Nst ye yolladı beni hemen. Orda da düzensizlik çıktı ağla ağla bi hal oldum. Haftaya tekrar çağırdı kalp atışları gene düzensiz olursa tarih vericem dedi. Niye böyle oluyor anlamıyorum çok moralim bozuk.
Haftaya alirsa erken olmazmi canim.Canım bugün kontrolüm vardı zaten. Nst çekildi şaka gibi sancı falan çıkmadışu an 36 haftadayım haftaya kadar kendi gelir umarım dedi doktor. Gelmezse sanırım salıdan sonra alabilir ama ben gelcekmiş gibi hissediyorum bu hafta içi hayırlısı bakalım canım
Sagol canim. Dogum hikayem :) biraz sikintili ay gecrdim belki gormussndr erken dgum riskim vardi hastanede yattim ilac kullandm 34 haftadan 37 ye kadar idare ettik cok sukur son hafta ilaci biraktim belime bir agri sallandi ne yatabildim ne oturabildim bide bi kusma musallat oldu 5 gun ikisinide cektim acliktan migdem agridi ama yiyemedm bole sikinti cektim GELELIM DOGUMAA :) Ben hep dua ederdim persembe gecesi veya cuma gunu dgum yapiyim die :) cuma sabaha dogru adet agrisi gibi bi agriyla uyandm lavaboya gdiyim die daha yatak odasndan cikmadan biseylern aktgini farkettim hemen esime kalk gelio dedim :) annemde yanimdaydi hemen hastaneye gectik nst serum derken sancilar artti bebegimin kalp atislari skntili cikti doktr ameliyata alacakti ben de esimde sezeryan istemiorduk doktra cok bi risk yoksa nrmal istiorz dedk doktr yarm saat daha dusunun kararinizi vern dedi.o yarim saat icinde nst ye grdim ebeler sakin ikinma acilma az ccuk ckmaya calisio kafasi uzar dedi nese ben nefes alip veriorum daha hala bogazm agrio valla nasil nefes aldiysamnst ye yattim birden istem disi bi ikinma geldi ebelere dedim bebek gelio hemen orda baktilar ki gelio masaya aldilar derken dogum basladi hic beklemedgm bi anda masada buldum kemdimi sagolsun ebeler birisi soyle yap bole yap anlatio bna gaz verio aferim aferim faln uc dort ikinmaya cikti ccuk bebisime 2 kilo diolardi ebe eliyle bakti 2 den az bile dedi mudahale ettirmedi dikisim olmasn die derken bakti ccuk cikmio dger ebeden destek istedi biraz orasi zorladi bni orda bagrdim biraz oyy kizim cikti ben kafami kaldiriom bakacam die ebeler dur kiz tamam grcen diolar :) bembeyaz biseydi gobek bagni kestiler hemen baskasi aldi bu arada benim 2 kilodan bile az dogacak bebek 2 800 dgdu cok sukur rabbime .riskliydiya disarda ambulansi bile hazrlamislar baska hastaneye kuveze gdecek die cook sukur Rabbime dualarimi kabul etti.nese benim dikis atildi kalktim sonrada bebisime kavustum tatli findigima :) hastanede bir gece yattik evimize geldik Rabbim hepinize kolaylik versin bir solukta kurtarsin Rabbim iste boyle hanimlar biraz uzun oldu ama umarim okumaya gozunuz alir
Slm kızlar nst sırası bekliyırum. 2.700 olmuş kuzum.aşırı sık dirara çıktığımı ve alttan iğne battığını söyledüm.bunlar doğumun çok yaklaştığını gösterir dedi.ultrasonla da bakınca bebeğin başının iyice aşağı geldiğini ve bastığını aetık her an bekliyoruz dedi.ebelerle konuşuyorum şimdi dedim düzensiz de olsa kasılmalarım var ve alttan iğne batıyor sanki dedim.başı aşağı basmış mı dediler.evet dedim.yakında suyun da gelir doğurursun dediler.anammm bi ağlama geldi bana.bir anda bişeyler oldu ne bilim.ateş basıyor her yanımı.midem de bulanıyor.kızlar bende hissediyorum çok sürmez doğar bu resmen çıkmaya çalışıyor çünkü.ama zayıf daha ya 2.700 az değil mi
Kızlar canım çok sıkkınkontrolüm vardı bugün. Bebeğim 2930gr olmuş boyumuz uzun olacak dedi ama kontrol sırasında bebekte kalp çarpıntısı olduğunu farketti doktorum. Nst ye yolladı beni hemen. Orda da düzensizlik çıktı ağla ağla bi hal oldum. Haftaya tekrar çağırdı kalp atışları gene düzensiz olursa tarih vericem dedi. Niye böyle oluyor anlamıyorum çok moralim bozuk.
Bilmiyorum canım bende zaten kalp ilacı kullanıyorum çarpıntı için. Doktorum sordu hemen ilacını içtin mi diye ki hergün içiyorumAnne karninda kalp carpintisi neden olurmus bisey dedimi.duzelir dogunca herhalde canim uzme kendini.onemli bi problem degildir bence.dogunca cocuk kardiyoluguna gosterirsin hmn icin rahatlar canim.yoktur onemli bisey insallah.
Cnm saglikli olsun saglicakla geldinde onemli olan o cabuk toparlar sutunle dogumdan sonra insSlm kızlar nst sırası bekliyırum. 2.700 olmuş kuzum.aşırı sık dirara çıktığımı ve alttan iğne battığını söyledüm.bunlar doğumun çok yaklaştığını gösterir dedi.ultrasonla da bakınca bebeğin başının iyice aşağı geldiğini ve bastığını aetık her an bekliyoruz dedi.ebelerle konuşuyorum şimdi dedim düzensiz de olsa kasılmalarım var ve alttan iğne batıyor sanki dedim.başı aşağı basmış mı dediler.evet dedim.yakında suyun da gelir doğurursun dediler.anammm bi ağlama geldi bana.bir anda bişeyler oldu ne bilim.ateş basıyor her yanımı.midem de bulanıyor.kızlar bende hissediyorum çok sürmez doğar bu resmen çıkmaya çalışıyor çünkü.ama zayıf daha ya 2.700 az değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?