bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Korkma canım rahat ol umarım herşey yolunda gider. Ben çok rahat ettim sende edersin inşallah.

İnşallah canımcım ya beklenti premsesler gibi acısız, ağrısız geçirmek Şimdik bişi sorcim sana bu kahve iyi geliyor diyorlar ya kahve derken 3ü1 arada mı, Türk kahvesimi

Yani insanlar çok düşüncesiz ya Sezeryan bile olsa gelmesi kalması dert yani.... GeCe 1000 kez wc ye taşıniyoruz...hava soğudu yok battaniye yok yorgan yaz günü değil 1 pike ver geç....
Söylesen ya doktor daha zaman var dedi falan de.Boşuna gelmeyin ben size haber vereceğim desen... ay sinir oldum annen kocan sen 3 kişi onlar 6 yani 9 kişi hamile kadının tepesinde valla kovmaya bide ben gelicem 10 kişi olcaz yani

İnşallah canımcım ya beklenti premsesler gibi acısız, ağrısız geçirmek Şimdik bişi sorcim sana bu kahve iyi geliyor diyorlar ya kahve derken 3ü1 arada mı, Türk kahvesimi
3 ü bir arada canım. Ama benim doktorum başını yukarda tut öne eğme sakın bi sorun olmaz kahvede içme sütü gelmesini zorlaştırır baş ağrısı olursa iç kahveyi dedi. Yatağımda hep yarı oturur vaziyette idi. Kafamı hiç öne eğmedim tuvalete giderken de dikkat et. Epidural kafaya kaçmasın. Rezene ve humana birde hoşaf içtim.

Bende senle aynıyım 2 Kasım beklenen tarih ama tık yok ve ben normal doğum istiyorum (neyime guveniyorsam :) ) beklemek çok zor ya Rabbim sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi ..
Biz de normal olsun diye bekliyoruz ama inşallah sonumuz sezaryen olmaz normal normal kendi isteğiyle gelir paşa beyimiz

Normal doğum yapan arkadaşlar keşke bize biraz ayrıntıları anlatsa.
Mesela ağrı yavaş yavaş mi başlıyor yoksa birden mi bastırıyor?
Doğum sancısı olduğunu anlamak için kaç dk da bir gelmesi gerekiyor?
Doğum sancısı belden girer öne doğru dağılır diyorlar herkesin ilk belden mi başlıyor ağrısı?
Kesi hissediliyor mu?
Bebek çıktıktan sonra dikiş kısmı çok can yakıyor mu?
Ayy çok şey merak ediyorum ben ya

Bende bendee :) duygularıma ay pardon sorularıma tercüman olmuşsun

Kızlar selamlar burda dünden beri saçma sapan bi internet kesintisi var her an yine gidebilir. . Delirtti beni dün gece bi kaç saat geldi o arada da ben yorgunluktan bayılmış uyuyordum zaten. . Dün evde temizlik vardı yardımcı abla da geldi ama benim de canım çıktı bu sabah da hasta uyandım boğazım şişmiş kemiklerim dökülüyo..

Canım Benim belden gelmişti sancılar 5 dk da bir geliyordu sonra 2,3dakika ve 1 dakikaya düşmüştü..kesi hiç hissedilmiyor uyuşturucu sprey sıkılıyor anlaşılmıyor bile doğumdan sonra uyuşukluk devam ediyor sonradan hafif sızlama oluyor birkaç gün.

Geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine bugün bol bol dinlen limonlu birşeyler iç inşallah iyi gelir

Sen bana böyle püf noktaları anlat emi brnim güzel cici tatlı arkidaşım

Sanci kisimlarina degineyim.kimine birden bastirir kimine yavas yavas gelir.en son hamileligimde gece tuvalete kalkctikca sanci hissettim gunduz 15 dk da bir sanci girmye basladi.daha sonra o sure kisaliyor.oglumdayken saniyelerle sanci giriyordu artik ama acilmam yoktu o zmn.aradan bi kac saniye geciyoru sanci geliyordu en siddetli zamani o zamn.
Sanci belden yayilir lafi son hamileligimde yalan oldu her kesin her hamileligi farkli farkli oldugu ici sanci da farkli olabiliyormus.benim vajinama igne batmasi gibi bicak saplanir tarzda sancim olmustu.
Dogum anı bende yoookkk.
Burdan sonra sezeryana dalis yapabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…