- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #60.401
Korkma canım rahat ol umarım herşey yolunda gider. Ben çok rahat ettim sende edersin inşallah.
İnşallah canımcım ya beklenti premsesler gibi acısız, ağrısız geçirmekŞimdik bişi sorcim sana bu kahve iyi geliyor diyorlar ya kahve derken 3ü1 arada mı, Türk kahvesimi
Allah nazardan korusun yerim o dudakları:))) bizimki aksine pek kibar dudaklı:))
hahaahabu detayı hiç düşünmemiştim Allah seni
Yani insanlar çok düşüncesiz ya Sezeryan bile olsa gelmesi kalması dert yani.... GeCe 1000 kez wc ye taşıniyoruz...hava soğudu yok battaniye yok yorgan yaz günü değil 1 pike ver geç....Ben heyecanla doğumu beklerken, şimdi öğrendim ki, kayınvalidemler 6 kişi bana geliyorlarmış. Uzaktan geldikleri için kalmalı geliyorlar. Dogum yapacağım gün bile belli değil, normal olacağı için beklemedeyim.
Stres oldum, severim kayınvalidemi ama bu durum düşüncesizlik mi sanki? Yanlış mı düşünüyorum ben? Benimle bile annem ilgileniyor günlerdir. Ev işi yapıyorum sabahtan beri. Akşamki yemekleri, ikramları filan düşünüyorum. Daha bi stres oldum benBel agrım başladı.
Granül nescafe canım sade toz yanihahaahabu detayı hiç düşünmemiştim Allah seni
3 ü bir arada canım. Ama benim doktorum başını yukarda tut öne eğme sakın bi sorun olmaz kahvede içme sütü gelmesini zorlaştırır baş ağrısı olursa iç kahveyi dedi. Yatağımda hep yarı oturur vaziyette idi. Kafamı hiç öne eğmedim tuvalete giderken de dikkat et. Epidural kafaya kaçmasın. Rezene ve humana birde hoşaf içtim.İnşallah canımcım ya beklenti premsesler gibi acısız, ağrısız geçirmekŞimdik bişi sorcim sana bu kahve iyi geliyor diyorlar ya kahve derken 3ü1 arada mı, Türk kahvesimi
Biz de normal olsun diye bekliyoruz ama inşallah sonumuz sezaryen olmaz normal normal kendi isteğiyle gelir paşa beyimizBende senle aynıyım 2 Kasım beklenen tarih ama tık yok ve ben normal doğum istiyorum (neyime guveniyorsam :) ) beklemek çok zor ya Rabbim sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi ..
Normal doğum yapan arkadaşlar keşke bize biraz ayrıntıları anlatsa.
Mesela ağrı yavaş yavaş mi başlıyor yoksa birden mi bastırıyor?
Doğum sancısı olduğunu anlamak için kaç dk da bir gelmesi gerekiyor?
Doğum sancısı belden girer öne doğru dağılır diyorlar herkesin ilk belden mi başlıyor ağrısı?
Kesi hissediliyor mu?
Bebek çıktıktan sonra dikiş kısmı çok can yakıyor mu?
Ayy çok şey merak ediyorum ben ya
Canım Benim belden gelmişti sancılar 5 dk da bir geliyordu sonra 2,3dakika ve 1 dakikaya düşmüştü..kesi hiç hissedilmiyor uyuşturucu sprey sıkılıyor anlaşılmıyor bile doğumdan sonra uyuşukluk devam ediyor sonradan hafif sızlama oluyor birkaç gün.Normal doğum yapan arkadaşlar keşke bize biraz ayrıntıları anlatsa.
Doğum sancısı belden girer öne doğru dağılır diyorlar herkesin ilk belden mi başlıyor ağrısı?
Kesi hissediliyor mu?
Geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine bugün bol bol dinlen limonlu birşeyler iç inşallah iyi gelirKızlar selamlar burda dünden beri saçma sapan bi internet kesintisi var her an yine gidebilir. . Delirtti beni dün gece bi kaç saat geldi o arada da ben yorgunluktan bayılmış uyuyordum zaten. . Dün evde temizlik vardı yardımcı abla da geldi ama benim de canım çıktı bu sabah da hasta uyandımboğazım şişmiş kemiklerim dökülüyo..
3 ü bir arada canım. Ama benim doktorum başını yukarda tut öne eğme sakın bi sorun olmaz kahvede içme sütü gelmesini zorlaştırır baş ağrısı olursa iç kahveyi dedi. Yatağımda hep yarı oturur vaziyette idi. Kafamı hiç öne eğmedim tuvalete giderken de dikkat et. Epidural kafaya kaçmasın. Rezene ve humana birde hoşaf içtim.
Sanci kisimlarina degineyim.kimine birden bastirir kimine yavas yavas gelir.en son hamileligimde gece tuvalete kalkctikca sanci hissettim gunduz 15 dk da bir sanci girmye basladi.daha sonra o sure kisaliyor.oglumdayken saniyelerle sanci giriyordu artik ama acilmam yoktu o zmn.aradan bi kac saniye geciyoru sanci geliyordu en siddetli zamani o zamn.Normal doğum yapan arkadaşlar keşke bize biraz ayrıntıları anlatsa.
Kesi hissediliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?