• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Zaman bir türlü geçmiyor, artık zor nefes alıyorum. Göbeğim sanki her an patlayacak bir balon gibi... Zar gibiyim. :KK51:
Ay kuzum ben 38 oldum ,ona rağmen anlattığın gibiyim.patlamak üzereyim.bide bebek çok hareketli ,anormal bi durummu var die korkuom.bu haftada sürekli hareket normalmi acaba

Kızlar bişey sorcam ,
Burda bi arkadaş sormuştu ,benim karnımdan bebek hareketleri sırasında parmak çıtlaması gibi ses gelio.
O arkadaş sordugunda yoktu ama 1haftadır geliyo ses sürekli.pazartesi kontrolde sorcam doktora ama yaşayan var mı acaba :( korktum bebekten mi acaba ya olur mu öle bişe

Kızlar bişey sorcam ,
Burda bi arkadaş sormuştu ,benim karnımdan bebek hareketleri sırasında parmak çıtlaması gibi ses gelio.
O arkadaş sordugunda yoktu ama 1haftadır geliyo ses sürekli.pazartesi kontrolde sorcam doktora ama yaşayan var mı acaba :KK43: korktum bebekten mi acaba ya olur mu öle bişe
Canım BegumBB BegumBB ydi onu yaşayan

Ay kuzum ben 38 oldum ,ona rağmen anlattığın gibiyim.patlamak üzereyim.bide bebek çok hareketli ,anormal bi durummu var die korkuom.bu haftada sürekli hareket normalmi acaba

Normal normal! Hareketsiz olması sıkıntılı ;)

Çok fena gergin göbeğim var offf offfff! Bu gece suyum gelse de doğursam :anne:

Kızlar bişey sorcam ,
O arkadaş sordugunda yoktu ama 1haftadır geliyo ses sürekli.pazartesi kontrolde sorcam doktora ama yaşayan var mı acaba :KK43: korktum bebekten mi acaba ya olur mu öle bişe
Ben de çok oluyor ve hiç bir sıkıntısı Yok Can'ım mantıklı açıklaması ne bilmiyorum ama sorun olduğunu hiç sanmam

Back
X