- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #60.541
Bakayım internetten bende iyi birşey istiyorum eğer bulamazsam resim isterim çok sağolunEvde ates olcer olmasina ragmen medifine alindan ates olcer aldim dun.mama isısini suyun sicakligini hatta odanin sicakligini bile olcuyor test ettim dogru sonuc veriyor.bi kac arkdasda bundan aldi.
Günaydın kızlarr :) bugün işe gelirken eşimin yanında kendimi okadar bakımsız ve şişko hissettim kii :/ doğumu yapıp biran önce zayıflamak saçımı boyatmak bakım yapmak flaan istiyorum ama bebekten sonra bunlara vakit olur mu onuda bilmiyorum düşündükce moralim bozuluoreşim daha önce tek başıma gitmeme aslaaaa izin vermediği erkek - bayan karışık spor salonuna mutlaka gitmelisin 2. çocuğa kadar vermezsen artık kalıcı olur böyle kalırsın diyoo korkularımı iyice arttırıyor beyfendi [/QU. Hiç dert etme sen 6 ay içinde emzirme ve minnoşla ilgilen derken eski kilona dönersin hemen.ben en çok sezeryan yarasından sonra karnım sarkar diye korkuyordum ama o da eskisi gibi oluyor.fit bir anne olarak yola devam
Ya ben de senin gibi olcam öyle bir his var içimde kuzum neden bilmiyorum.....
Ateş rahatı buldu yaaa ana karnını sevdi....Kontrolün ne zaman canım.
Himm insallah öyledir canim, randevum pts gunu. Allah korusun kötü bi durumsa o zamana kadar da beklemeyim diye düşünmüştüm. Saglik ocagindaki hemsire de bisey demedi ama insan bilmeyince de huzursuz oluyo.Canım bebek belli bi aydan sonra kendi tiroid hormonunu üretiyo demişti bana bi dr. . O yüzden şu anda sendeki değerler sıkıntı olmaz sanırım en azından bebek açısından. . Yine de bi danış tabii druna
Canim gozunuz aydin, Allahim anali babali buyutsun.Normal dogum mu?Kızım dünyaya geldi 4.05 3kilo doğdu darısı tüm annişlere
Gözün aydın canımKızım dünyaya geldi 4.05 3kilo doğdu darısı tüm annişlere
Canim gozun aydin.sutun gelir insallah sanci cekmissin daha cabuk gelir.aslinda hemen gelirdi pompayla sag canim hizlandir sutun gelmesini.Doğum hikayemi anlatayım bayanlar 38+4 bütün gün çok hareketliydim dolaştım durdum ama hiç sancım yoktu gece 12de yattım birden çamaşırım ıslandı idrar kaçırdım zannettim bi baktım su 1bardak civarı gelmiş uzandım tekrar ara ara sancılar başladı ve vajima aşırı baskı aşırı hareket edıyor bi oturuyorum bi kalkıyorum geçmek bilmiyor böyle bi ağrı olamaz sonra yenıden suyum geldi ve dayanılmayacak ağrı annemleri uyandırdım hemen hastaneye.yatış işlemlerim başladı ben kıvranıyorum doktoruma haber verildi son da takıldı nst ye bağladılar hemen ameliyathaneye girdim titriyorum korkudan normalde 1kasıma gün vermişti doktorum çok aceleci kızın var dedi şakalaştık filan hazırlıklar serum tansiyon ölçme fılan derken ama sancım felaketti genel anestezi oldum 4de bayılmışım 4.05geçe kızım Doğmuş ayılmaya çalıştığımda saat 4.30du hemen kızımı sordum şükür sağlıklı 3kılo bi bebiş,ağladım eşim yanımda yok haber vermedik hemen gelmesi imkansız içimde buruk bi sevinç var hala eşim olmadığı içinnormal doğuranları tebrik edıyorum helal olsun ben yapamazdım.sütüm yok suan mama verdik umarım hemen gelir benım hala ağrım var yanıma yatıramadım bile tarif edilemez bi duygu allahım herkese nasip edip yaşatsın
Doğum hikayemi anlatayım bayanlar 38+4 bütün gün çok hareketliydim dolaştım durdum ama hiç sancım yoktu gece 12de yattım birden çamaşırım ıslandı idrar kaçırdım zannettim bi baktım su 1bardak civarı gelmiş uzandım tekrar ara ara sancılar başladı ve vajima aşırı baskı aşırı hareket edıyor bi oturuyorum bi kalkıyorum geçmek bilmiyor böyle bi ağrı olamaz sonra yenıden suyum geldi ve dayanılmayacak ağrı annemleri uyandırdım hemen hastaneye.yatış işlemlerim başladı ben kıvranıyorum doktoruma haber verildi son da takıldı nst ye bağladılar hemen ameliyathaneye girdim titriyorum korkudan normalde 1kasıma gün vermişti doktorum çok aceleci kızın var dedi şakalaştık filan hazırlıklar serum tansiyon ölçme fılan derken ama sancım felaketti genel anestezi oldum 4de bayılmışım 4.05geçe kızım Doğmuş ayılmaya çalıştığımda saat 4.30du hemen kızımı sordum şükür sağlıklı 3kılo bi bebiş,ağladım eşim yanımda yok haber vermedik hemen gelmesi imkansız içimde buruk bi sevinç var hala eşim olmadığı içinnormal doğuranları tebrik edıyorum helal olsun ben yapamazdım.sütüm yok suan mama verdik umarım hemen gelir benım hala ağrım var yanıma yatıramadım bile tarif edilemez bi duygu allahım herkese nasip edip yaşatsın
Neyyy..ne ara ne zaman..gözünaydın canımKızım dünyaya geldi 4.05 3kilo doğdu darısı tüm annişlere
Gözün aydın. Benim de son 1 haftam kaldı.Günaydın kızlarr bugün sooooon iş günümm :) oda resmi tatil sebebiyle yarım günçok şükür artık kurtuluyorum son haftalar tam bir eziyet olmuştu işe gelmek.
Gözün aydın. Benim de son 1 haftam kaldı.
Gozunaydin canim. Allah anali babali buyutsun.Kızım dünyaya geldi 4.05 3kilo doğdu darısı tüm annişlere
Ya ben de senin gibi olcam öyle bir his var içimde kuzum neden bilmiyorum.....
Ateş rahatı buldu yaaa ana karnını sevdi....Kontrolün ne zaman canım.
Kızım dünyaya geldi 4.05 3kilo doğdu darısı tüm annişlere
Gozunuz aydin cnm anali babali buyusun insKızım dünyaya geldi 4.05 3kilo doğdu darısı tüm annişlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?