bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Insallah bebeginde geceleri uyurda rahat edersin.

Bugün tatlım 12 de bakalım ne diycek :/
Canım nolur kendini sıkma sen elinden geleni yaptın zaten sağlıklı bi hamilelik ve doğum için. . Bugün Dr sezeryan bile dese mühim olan yavrucuğun sağlıklı olması. . Gerisini boşver. . Kaldı ki beklemek için biraz daha vakit var sanırım

Himm insallah öyledir canim, randevum pts gunu. Allah korusun kötü bi durumsa o zamana kadar da beklemeyim diye düşünmüştüm. Saglik ocagindaki hemsire de bisey demedi ama insan bilmeyince de huzursuz oluyo.
Aaaahhh Ahh benim tiroid hormonum ilk 3ay yani asıl ölçülmesi gereken dönemde hiç ölçülmedi sivri zekalı Dr um tarafından :/ az kafaya takmadım bi ara ama allaha emanet napalım

Olur mu be kuzu kendine haksızlık etme normal de yapardın elbet sancıyı çekmişsin ıkınırdın da yani sonrasında. . Bizim kodlarımızda var bu yeter ki dışardan aptal dayatmalar korkutmalar yapılmasın

Boğazım şiş benim.de doktorumu aradım nane limon ve ıhlamur dışında asla başka bişey içme dedi.şeker yerine bal.kullanırsan sevinirim dedi.
Benim de boğazım dünden beri şiş acıyo hafiften kırgınlık halsizlik de var öfff fevkaladenin fevkindeyim yani :/ nerden çıktı ya bir hafta kala

Günaydın kızlar Hayırlı cumalar
Hasta arkadslr var çok goruyrm.Bu paylaşımı görünce aklıma geldnz.deneyin istersnz.şifa Olur İnşallah.
BegumBB @because of you Son yorumlrdn dolayı sizi etiketledim.

gozdefat26 cnm Doğum yapmssn.gözün aydın.biran önce sütünde gelir İnşallah.sağlıklı sıhhatli buyutursn bebisini :)

Eklentiler

• IMG-20161028-WA0011.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 48
Aaaahhh Ahh benim tiroid hormonum ilk 3ay yani asıl ölçülmesi gereken dönemde hiç ölçülmedi sivri zekalı Dr um tarafından :/ az kafaya takmadım bi ara ama allaha emanet napalım
Yavrularimiz insallah saglikli olur canim. Dedigin gibi Allaha emanetler.

Günaydın kızlarr bugün sooooon iş günümm :) oda resmi tatil sebebiyle yarım gün çok şükür artık kurtuluyorum son haftalar tam bir eziyet olmuştu işe gelmek.

Gözün aydın canım kurtuluyorsun şükür evde uzat ayaklarını yat tvde de süper programlar var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…