Doğum hikayemi anlatayım bayanlar 38+4 bütün gün çok hareketliydim dolaştım durdum ama hiç sancım yoktu gece 12de yattım birden çamaşırım ıslandı idrar kaçırdım zannettim bi baktım su 1bardak civarı gelmiş uzandım tekrar ara ara sancılar başladı ve vajima aşırı baskı aşırı hareket edıyor bi oturuyorum bi kalkıyorum geçmek bilmiyor böyle bi ağrı olamaz sonra yenıden suyum geldi ve dayanılmayacak ağrı annemleri uyandırdım hemen hastaneye.yatış işlemlerim başladı ben kıvranıyorum doktoruma haber verildi son da takıldı nst ye bağladılar hemen ameliyathaneye girdim titriyorum korkudan normalde 1kasıma gün vermişti doktorum çok aceleci kızın var dedi şakalaştık filan hazırlıklar serum tansiyon ölçme fılan derken ama sancım felaketti genel anestezi oldum 4de bayılmışım 4.05geçe kızım Doğmuş ayılmaya çalıştığımda saat 4.30du hemen kızımı sordum şükür sağlıklı 3kılo bi bebiş,ağladım eşim yanımda yok haber vermedik hemen gelmesi imkansız içimde buruk bi sevinç var hala eşim olmadığı içinnormal doğuranları tebrik edıyorum helal olsun ben yapamazdım.sütüm yok suan mama verdik umarım hemen gelir benım hala ağrım var yanıma yatıramadım bile tarif edilemez bi duygu allahım herkese nasip edip yaşatsın