bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Saolasın bebitom valla yeter ki iyileştirsin beni çoookk fenayım
Gecms olsun cnm bir an önce iyileş bak az kaldı bebislere kavusmaya:) bugün günlük ve simli kalem aldırdim kocama.oğluşuma mektuplar yazacagimm:) sen yazdın mi bsyler bnce yazmalısin çok komik şeyler cikabilir:)

Kızlar gelen misafirler için neler hazirladiniz ben cikolata yaptırdım magnet yaptırdım lohusa şerbeti sunucam açaba minik kolonyalardan da yaptırsam mi ki yoksa bu kadar yeter mı sizce

Çikolata, isimli kurabiyeler, şerbet, magnet

Gayet yeter hazırladıklarınız, ellerinize sağlık

Sanki ben bu durumdan çok memnunmuşum gibi
Ben de bir an önce gelsin istiyorum. Ben de onu kucağıma almak istiyorum ve meraktan deliriyorum!
Ya sorma merak bendede cok çnkü benim plesentam önde ve bebeği şimdiye kadar hiç göremedik.kendiside plesentaya yaslanıp uyuyo ve eller hep yüzünde.yani neye benzediğine dair en ufak fikrimiz yok.sağlıkla alalım kucaklarınızada..bu insanların sölicekleri bitmez çünkü...

Bünye alıştı iğneye aşılama sürecinde falan kendim yaptım normal de bakmaya dayanamazken
Öle dediğime bakma bende göbekten atıyorum hergün iğne gebeliğin enbaşından beri.bazen sıvı gitmiyo çekiyorum tekrar atıyorum.belkide oyüzden artık irrite oldum...

gozdefat26 doğumda eşinin yanına gelme imkanı yokmu Tabi genel anestezi almayacaksan benim İlk dogumumda
Eşim yanımdaydı Aynı anda gördük bebeği çok güzel Bir duyguydu. Seni çok ıyi anlıyorum Aynı anda görmek fikrine saygı duyuyorum

Gecms olsun cnm bir an önce iyileş bak az kaldı bebislere kavusmaya:) bugün günlük ve simli kalem aldırdim kocama.oğluşuma mektuplar yazacagimm:) sen yazdın mi bsyler bnce yazmalısin çok komik şeyler cikabilir:)
Ayy süper canım çok iyi düşünmüşsün ben de yazdım ilk başlarda ama bu son günlerde yazmak da çok mantıklı. . Çocuk ilerde okuyup okuyup gülsün :) )

Öle dediğime bakma bende göbekten atıyorum hergün iğne gebeliğin enbaşından beri.bazen sıvı gitmiyo çekiyorum tekrar atıyorum.belkide oyüzden artık irrite oldum...

Allah yardımcın olsun canım. Bi ara pıhtılaşma testim yapılmadan benim de hergün iğne olma ihtimalim vardı hatta iki kere olmuştum. insan belli yerden sonra haptan bile uzaklaşırken hergün iğne zor. Rabbim yavrularımıza sağlık versin inşallah

Kendimde değilim, gezmeye gittiler. Zaten benim için geldiklerini de düşünmüyorum şu anda.
Offf canım allah yardımcın olsun bu insanların düşüncesizliği kelimelere sığmıyo böyle dönemlerde. . Boşver bebeğini düşün buraya gir yaz bi şekilde kafamızı takmamaya çalışıcaz :/

CanIm Kontrl Nasl GeçTi? ? Gribin Geçti Mi birAz

Amiiiiinnn

QUOTE="because of you, post: 48632723, member: 633380"]Gitti gözünü sevdiğim :) ) ) ama doğuma planlarım var :) ) )[/QUOTE]
Hahhaa hain gelinnn,yap kız yap hakediolar valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…