- 7 Temmuz 2011
- 1.949
- 2.346
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #60.681
Yok korkmam tatlım yaaa. Alalım kucağımıza ipeğimize artıkAy bilemedim korkutmıyım ama doktorum makata baskı hissi doğumu düşündürür bize demişti.gerçi nezamana kadar içimizde tutcaz bu çocuklar doğacak :) sen bi doktora mı görünsen kuzum
Bnmki pek gülünçlü olmadı karşımda 15 yasnda çocuk var gibi yazdım oğlum bak dünya şöyledir hayat böyledir insanlar oyledir:):)Ayy süper canım çok iyi düşünmüşsün ben de yazdım ilk başlarda ama bu son günlerde yazmak da çok mantıklı. . Çocuk ilerde okuyup okuyup gülsün :) )
Saglikli sihhatli olsun da gerisi onemli degik tatlim da gorunen oyleaz kaldi 1 metre cikacak galiba.kizim 50cmdi bu uzun olacak gibiOhh Ohh boylu poslu bi paşa geliyo canım maşallah :) )
Kıııızzz benimki de gülünçlü olamicek hiç kusura bakmasın burda Müge anlı izlettiler kaç gündür banaBnmki pek gülünçlü olmadı karşımda 15 yasnda çocuk var gibi yazdım oğlum bak dünya şöyledir hayat böyledir insanlar oyledir:):)
Bizim oğlan da en son 48cm olmuştu da eşim babaannesine yaklaşmış demişti çok gülmüştüm :) )Saglikli sihhatli olsun da gerisi onemli degik tatlim da gorunen oyleaz kaldi 1 metre cikacak galiba.kizim 50cmdi bu uzun olacak gibi
Oooyyy kurban olurum tabii ki kapsamasın canım benimBenim annem ebe onları kapsamasın
Evet canım çok zor şimdi kızım hasta antibiyotik kullanıyoruz ateşi çıkmıştı doktora götürmüştük hani..senin birde sayılı günlerin kalmış doğuma dikkat et kuzum.Canısı kaçırmışım arada bu msjını. . Çok Saol kuzum ilgin için ah sen bu hastalığı bi kaç kez atlattın sanki dimi minik kızınla beraber hem de :/ ne zormuş arkadaşım
Bebiş zaten bilmedigi bir dunyaya gelecek bir de evde kalabalik oldugunu hissettiyse. Kendini beklemeye cekmis olabilir... Konus bebisle de korkmasin yazikAy canım yaa aynı günmüşüz. Ne olacak halimiz? Herkes ben de, annem kayınvalidemler, 10 nufüs olduk, beklemedeyiz
Ve ben korkuyorum
İnşallah canım en hayırlı zamanda gelsinlerAy keşkee canımcım yaaa.. Sağlıkla alsak kucağımıza artık. Hem de doya doya nefes alabilsem artık.
Canım bebeğin ve senin için Nasıl hayırlısıyla öyle olsun dua etmekten başka birşey gelmez insanın elinden bak benim kızımın da tek böbreği görünmüyor yok belki de ultrasona girecek doğar doğmaz.Hayırlısı olsun hakkımızdaSelam kızlar. Bugün tekrar gittim doktora bebeğimin kalp atışlarına baktırmak için. Kontrolde normal çıktı herşey. Nstye yolladı tekrar doktorum. İki gündür de belimin sağ tarafında ağrı vardı. Nstde sancı ve sancı sırasında gene bebekte yüksek kalp atışı çıktı. Bebeğim sancı sırasında rahatsız oluyormuş ve nabzı 170lere kadar çıkıyor. Normaş doğum bebeği çok zorlar hazırlık sancılarında bile nabzı yükseliyor riske atamam dedi ve sezeryana karar verdi. Haftaya gün verecek.
Geçmiş olsun bitanem minik kuzuya. . Hemen iyileşsin inşallahEvet canım çok zor şimdi kızım hasta antibiyotik kullanıyoruz ateşi çıkmıştı doktora götürmüştük hani..senin birde sayılı günlerin kalmış doğuma dikkat et kuzum.
İnşallah canım sağolGeçmiş olsun bitanem minik kuzuya. . Hemen iyileşsin inşallah
Ağrı eşiğin yüksek galiba tatlım baksana hissetmemişsinYok canım değermi hiç normal olsun diye risk almaya. Ama işin ilginci salı günü sancım yoktu kuzum bebeğin nabzı hızlı atarken.
Çoookk doğru canımcım yeter ki sağlıklı olalım da hepsi hallolur vallaSen sorunca aklıma geldi,benim arkadaşım 34haftalıkken şehirdışına çıkmış preklemsiden acil doğuma almışlar ne doğum çantası ne tanıdık biri.kocası ile ikisi sadece.6saat mesafe araba ile oturdkları şehir.arkadaşm doğum çantasını görünce benim , hiçbirine gerek yok benim geceliğim bile yoktu dedi:) kocası doğumdan sora etraftaki esnaftan almış eğreti bi gecelik,cocuga eğreti bi kıyafet.öle gelmişler eve :) dioki hertürlü oluyo gidio evet zordu ama halloluyo bi şekilde dedi :) bende saç maşama kadar koydum hehehe
Saç maşasıSen sorunca aklıma geldi,benim arkadaşım 34haftalıkken şehirdışına çıkmış preklemsiden acil doğuma almışlar ne doğum çantası ne tanıdık biri.kocası ile ikisi sadece.6saat mesafe araba ile oturdkları şehir.arkadaşm doğum çantasını görünce benim , hiçbirine gerek yok benim geceliğim bile yoktu dedi:) kocası doğumdan sora etraftaki esnaftan almış eğreti bi gecelik,cocuga eğreti bi kıyafet.öle gelmişler eve :) dioki hertürlü oluyo gidio evet zordu ama halloluyo bi şekilde dedi :) bende saç maşama kadar koydum hehehe
Sorarım canım tabi. Bende sen gibi ağrı nasıl bilmiyorum ilk Doğumum normal oldu ama su gelmesi önce ve sonra suni sancı ayniyiz :)Canım yaaa annene bir sorsan. Benim sürekli kasığımda adet olacak gibi ağrı var. İğne batmaları var alttan. Ve zaman zaman da makat tan. Bi koşturma gidiyorum ki wc ye sorma. Karnım sertleşip yumuşatır sürekli ama belli bir düzen yok. Ben ilk doğumumu normal yaptım ama hiç sancı bilmiyorum. Şu gelmişti direk. Bunlar bi anlam içiyor mu. Gerçekten doğum sancısı hakkında cahilim. Annene bi sorsan. Ebeler in bilgisine doktorlardan çok güveniyorum.
Kız aynısını ben de düşündüm ama sanki sade kahve filtre ya da granül daha etkili olur gibi geldi banaİnşallah canımcım ya beklenti premsesler gibi acısız, ağrısız geçirmekŞimdik bişi sorcim sana bu kahve iyi geliyor diyorlar ya kahve derken 3ü1 arada mı, Türk kahvesimi
SağolOooyyy kurban olurum tabii ki kapsamasın canım benimiyi olan ebelerimize burdan saygılarımı sunuyorum
Hehe valla çanta deil evet bavulSaç maşasıe tabi lazim bi yerde. Makyaj malzemesi alicam da masa hiç düşünmemiş dim. Senin ki baya bavul ozaman çanta değil
Bizim oğlan da en son 48cm olmuştu da eşim babaannesine yaklaşmış demişti çok gülmüştüm :) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?