• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım yaaa annene bir sorsan. Benim sürekli kasığımda adet olacak gibi ağrı var. İğne batmaları var alttan. Ve zaman zaman da makat tan. Bi koşturma gidiyorum ki wc ye sorma. Karnım sertleşip yumuşatır sürekli ama belli bir düzen yok. Ben ilk doğumumu normal yaptım ama hiç sancı bilmiyorum. Şu gelmişti direk. Bunlar bi anlam içiyor mu. Gerçekten doğum sancısı hakkında cahilim. Annene bi sorsan. Ebeler in bilgisine doktorlardan çok güveniyorum.
Canım sordum uzan ayaklarını havaya dik dedi doktora da git dedi erken mi gelecek gününü bilmiyor musun die kızdı bide bana :KK48: kendim için gibi sordum.
Usutuncede olabilir mış.
Annem başka şehirde. Kadın korktu doğuruyorum die. Doktora git istersen bende telaş yaptım şimdi :)

Canım sordum uzan ayaklarını havaya dik dedi doktora da git dedi erken mi gelecek gününü bilmiyor musun die kızdı bide bana :KK48: kendim için gibi sordum.
Usutuncede olabilir mış.
Annem başka şehirde. Kadın korktu doğuruyorum die. Doktora git istersen bende telaş yaptım şimdi :)
Ay ben yanında sanıyordum. Tühhh söyle bari bi arkadaş sordu diye. Kadıncağızı da telaşa saldık. Doktorum doğum yaklaşıyor demişti söylediğimde geçen kontrolde. Her an olabilir demek ki dedi. Ama 2 gündür çok yoğunlaşınca meraklandım. Doktorum da herşeyde aramayın dedim. Yeni babasını kaybetti. Kadın kontrolü bile nerdeyse ağlamaklı yaptı. Çok sağolsun annen.. Sana çok teşekkürler canım

:KK53:
Hehe valla çanta deil evet bavul:halay:ama ben manisada oturuyorum izmirde doğum yapıcam belki oyüzden biraz fazla kaçmış olabilir :) ama tabi saç maşasına yinede gerek varmıydı tartışılır tabi:) gerçi benim bi tanıdığım takma kirpikle girdi doğuma , onun yanında ben çok masum kaldım :KK53::oops:
Aslında doğum öncesi takma kirpik güzel olur resimlerde çok hoş durur. Diğerlerine fırsat olmazsa o hazır bulunmuş olur ;) ipek kirpik ekletmeyi düşünüyorum bende :))

Ay ben yanında sanıyordum. Tühhh söyle bari bi arkadaş sordu diye. Kadıncağızı da telaşa saldık. Doktorum doğum yaklaşıyor demişti söylediğimde geçen kontrolde. Her an olabilir demek ki dedi. Ama 2 gündür çok yoğunlaşınca meraklandım. Doktorum da herşeyde aramayın dedim. Yeni babasını kaybetti. Kadın kontrolü bile nerdeyse ağlamaklı yaptı. Çok sağolsun annen.. Sana çok teşekkürler canım
Rica ederim canım ne demek :)) annemi arar iyim derim birazdan :KK48: erkenden yola çıkar yoksa :))
Dikkat et bari çoğalırsa agrin acile yada kendi doktoruna gidersin mecbur.

Aslında doğum öncesi takma kirpik güzel olur resimlerde çok hoş durur. Diğerlerine fırsat olmazsa o hazır bulunmuş olur :KK66: ipek kirpik ekletmeyi düşünüyorum bende :))
Valla canım bende nasipse makyaj yapıp gircem öle düğün makyajı deil tabide :) neler yapanlar var ki isteyen istediği gibi girsin ,moral önemli.bence ekleme kirpik daha mantıklı diğerini takmaya uğraşmazsın.ay inşAllah ağrı sızımız az olurda bolbol güsel fotolar çekiliriz :anne:

image.webp

Valla canım bende nasipse makyaj yapıp gircem öle düğün makyajı deil tabide :) neler yapanlar var ki isteyen istediği gibi girsin ,moral önemli.bence ekleme kirpik daha mantıklı diğerini takmaya uğraşmazsın.ay inşAllah ağrı sızımız az olurda bolbol güsel fotolar çekiliriz :anne:
Amin inşallah :KK200:

Kıııızzz benimki de gülünçlü olamicek hiç kusura bakmasın burda Müge anlı izlettiler kaç gündür bana :KK43: yavrum açık olan hiç bişeyi içme içiyosan da kapalı meşrubat iç şunu da bi dene ya bi kereden bişey olmaz diyene el hareketi çek falan tarzı tavsiyelerim var dağarcığımda bakalım yazarım bugün yarın
Ooo müge anlı izledikten zaten düşünemiyorum yazdiklarini:) bn de bugunden başladım arada geriye gidiyorum eşim diyor ne yazdın o kadar valla dedim laf lafi aciyor din psikoloji sosyoloji her Daldan yazdim:):)

Canım bebeğin ve senin için Nasıl hayırlısıyla öyle olsun dua etmekten başka birşey gelmez insanın elinden bak benim kızımın da tek böbreği görünmüyor yok belki de ultrasona girecek doğar doğmaz.Hayırlısı olsun hakkımızda
Amin canım hepimizi için hayırlısı olsun inşallah. Rabbim korktuğumuza uğratmasın ;) tatlı kızının da böbreği görünür inşallah canım.

:KK48: kalplerimiz bir ince büyük ayrıntı :KK45: 2 granül 1 3ü1 arada cevabı aldım :KK56:
o halde en etkili olucak olandan sıralama yapıyorum bizim hastanede çay kahve makinelerinden vardı her katta ben yanıma kahve almaktan vazgeçtim o yüzden.. en etkilisi sade filtre olur sonra sade granül kahve 3 ü bir arada en light olanı olur çünkü hem süt tozu hem şeker var ama yine de My moonlight My moonlight cım işe yarıyo dediyse yarıyodur uleeeeyyyynnn :KK70: ben niye coştum gaza geldim ki şimdi allah allah :olamaz:

:KK53:
Hehe valla çanta deil evet bavul:halay:ama ben manisada oturuyorum izmirde doğum yapıcam belki oyüzden biraz fazla kaçmış olabilir :) ama tabi saç maşasına yinede gerek varmıydı tartışılır tabi:) gerçi benim bi tanıdığım takma kirpikle girdi doğuma , onun yanında ben çok masum kaldım :KK53::oops:
allahııımmm takma kirpikler maşalaaaarrr :KK48: kendimi çok süprüntü hissettim :KK70:

o halde en etkili olucak olandan sıralama yapıyorum bizim hastanede çay kahve makinelerinden vardı her katta ben yanıma kahve almaktan vazgeçtim o yüzden.. en etkilisi sade filtre olur sonra sade granül kahve 3 ü bir arada en light olanı olur çünkü hem süt tozu hem şeker var ama yine de My moonlight My moonlight cım işe yarıyo dediyse yarıyodur uleeeeyyyynnn :KK70: ben niye coştum gaza geldim ki şimdi allah allah :olamaz:

Gül be bebişim :KK200: gaza da gel hasta olma sen :KK19: ben yanıma rezene ve şu aptamilin çayını da aldım. Sıcak su olayı biraz düşündürdü onu da halledicim :super: 3ü1 arada olursa sevinirim acı acı içemem :olamaz: gerçi 3ü1 arada da içmem ki ben neyse şifa niyetine. incir ve kayısı alıp onları da komposto yapıcim ama onlar evde durur  :KK56: şimdilik bunlar he bir de o kafa öne eğilmeyecek :KK51:

Arkadaslar benim bir sorum olacak yasayan var mi bilmiyorum benim bebegim suanda 37.haftada ve kilosu 2.200 kilo almadigi icin butun tahlilleri yaptirdik bir sorun cikmadi herseyi cok normal gorunuyor fakat kilo almiyor doktor ailesel genetik olabilir dedi mesela bnm annemin en agir cocugu zaten 3 kilo bile yokmus buna bagladi ve 38 haftada sezeryanla dogum yapicam bu durumu yasayan var mi bir sorun olabilir mi diye korkuyorum

Back
X