- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #60.701
Canım sordum uzan ayaklarını havaya dik dedi doktora da git dedi erken mi gelecek gününü bilmiyor musun die kızdı bide banaCanım yaaa annene bir sorsan. Benim sürekli kasığımda adet olacak gibi ağrı var. İğne batmaları var alttan. Ve zaman zaman da makat tan. Bi koşturma gidiyorum ki wc ye sorma. Karnım sertleşip yumuşatır sürekli ama belli bir düzen yok. Ben ilk doğumumu normal yaptım ama hiç sancı bilmiyorum. Şu gelmişti direk. Bunlar bi anlam içiyor mu. Gerçekten doğum sancısı hakkında cahilim. Annene bi sorsan. Ebeler in bilgisine doktorlardan çok güveniyorum.
Ay ben yanında sanıyordum. Tühhh söyle bari bi arkadaş sordu diye. Kadıncağızı da telaşa saldık. Doktorum doğum yaklaşıyor demişti söylediğimde geçen kontrolde. Her an olabilir demek ki dedi. Ama 2 gündür çok yoğunlaşınca meraklandım. Doktorum da herşeyde aramayın dedim. Yeni babasını kaybetti. Kadın kontrolü bile nerdeyse ağlamaklı yaptı. Çok sağolsun annen.. Sana çok teşekkürler canımCanım sordum uzan ayaklarını havaya dik dedi doktora da git dedi erken mi gelecek gününü bilmiyor musun die kızdı bide banakendim için gibi sordum.
Usutuncede olabilir mış.
Annem başka şehirde. Kadın korktu doğuruyorum die. Doktora git istersen bende telaş yaptım şimdi :)
Aslında doğum öncesi takma kirpik güzel olur resimlerde çok hoş durur. Diğerlerine fırsat olmazsa o hazır bulunmuş olur
Hehe valla çanta deil evet bavulama ben manisada oturuyorum izmirde doğum yapıcam belki oyüzden biraz fazla kaçmış olabilir :) ama tabi saç maşasına yinede gerek varmıydı tartışılır tabi:) gerçi benim bi tanıdığım takma kirpikle girdi doğuma , onun yanında ben çok masum kaldım
Rica ederim canım ne demek :)) annemi arar iyim derim birazdanAy ben yanında sanıyordum. Tühhh söyle bari bi arkadaş sordu diye. Kadıncağızı da telaşa saldık. Doktorum doğum yaklaşıyor demişti söylediğimde geçen kontrolde. Her an olabilir demek ki dedi. Ama 2 gündür çok yoğunlaşınca meraklandım. Doktorum da herşeyde aramayın dedim. Yeni babasını kaybetti. Kadın kontrolü bile nerdeyse ağlamaklı yaptı. Çok sağolsun annen.. Sana çok teşekkürler canım
Valla canım bende nasipse makyaj yapıp gircem öle düğün makyajı deil tabide :) neler yapanlar var ki isteyen istediği gibi girsin ,moral önemli.bence ekleme kirpik daha mantıklı diğerini takmaya uğraşmazsın.ay inşAllah ağrı sızımız az olurda bolbol güsel fotolar çekilirizAslında doğum öncesi takma kirpik güzel olur resimlerde çok hoş durur. Diğerlerine fırsat olmazsa o hazır bulunmuş oluripek kirpik ekletmeyi düşünüyorum bende :))
Amin inşallahValla canım bende nasipse makyaj yapıp gircem öle düğün makyajı deil tabide :) neler yapanlar var ki isteyen istediği gibi girsin ,moral önemli.bence ekleme kirpik daha mantıklı diğerini takmaya uğraşmazsın.ay inşAllah ağrı sızımız az olurda bolbol güsel fotolar çekiliriz
Ooo müge anlı izledikten zaten düşünemiyorum yazdiklarini:) bn de bugunden başladım arada geriye gidiyorum eşim diyor ne yazdın o kadar valla dedim laf lafi aciyor din psikoloji sosyoloji her Daldan yazdim:):)Kıııızzz benimki de gülünçlü olamicek hiç kusura bakmasın burda Müge anlı izlettiler kaç gündür banayavrum açık olan hiç bişeyi içme içiyosan da kapalı meşrubat iç şunu da bi dene ya bi kereden bişey olmaz diyene el hareketi çek falan tarzı tavsiyelerim var dağarcığımda bakalım yazarım bugün yarın
Amin canım hepimizi için hayırlısı olsun inşallah. Rabbim korktuğumuza uğratmasınCanım bebeğin ve senin için Nasıl hayırlısıyla öyle olsun dua etmekten başka birşey gelmez insanın elinden bak benim kızımın da tek böbreği görünmüyor yok belki de ultrasona girecek doğar doğmaz.Hayırlısı olsun hakkımızda
Demek ki canım. Hisstemedim sancıyı derlerdi de inanmazdım nasıl hissedilmez yaa diye ki kızımda hastaneyi inletmiştimAğrı eşiğin yüksek galiba tatlım baksana hissetmemişsin
Kız aynısını ben de düşündüm ama sanki sade kahve filtre ya da granül daha etkili olur gibi geldi bana
Aynen öyle canım, amin inşaallahEvet cnm bugün yarım gündü,olsun sancı nişan gelirse acilde baktırırsın zaten,tez zamanda sağlıkla kavuş inşAllah
Ooo müge anlı izledikten zaten düşünemiyorum yazdiklarini:) bn de bugunden başladım arada geriye gidiyorum eşim diyor ne yazdın o kadar valla dedim laf lafi aciyor din psikoloji sosyoloji her Daldan yazdim:):)
Uyuşukken vurdular hiç hissetmedim bile canları sağolsun yavrularımınPozitifi alan onlar iğneleri yiyen sen
o halde en etkili olucak olandan sıralama yapıyorum bizim hastanede çay kahve makinelerinden vardı her katta ben yanıma kahve almaktan vazgeçtim o yüzden.. en etkilisi sade filtre olur sonra sade granül kahve 3 ü bir arada en light olanı olur çünkü hem süt tozu hem şeker var ama yine dekalplerimiz bir ince büyük ayrıntı 2 granül 1 3ü1 arada cevabı aldım
Uyuşukken vurdular hiç hissetmedim bile canları sağolsun yavrularımın
allahııımmm takma kirpikler maşalaaaarrr
Hehe valla çanta deil evet bavulama ben manisada oturuyorum izmirde doğum yapıcam belki oyüzden biraz fazla kaçmış olabilir :) ama tabi saç maşasına yinede gerek varmıydı tartışılır tabi:) gerçi benim bi tanıdığım takma kirpikle girdi doğuma , onun yanında ben çok masum kaldım
yarısı da yerin altındadır ama dikkatli olmak lazım canımcidden ben de koptum yaaa
o halde en etkili olucak olandan sıralama yapıyorum bizim hastanede çay kahve makinelerinden vardı her katta ben yanıma kahve almaktan vazgeçtim o yüzden.. en etkilisi sade filtre olur sonra sade granül kahve 3 ü bir arada en light olanı olur çünkü hem süt tozu hem şeker var ama yine deMy moonlight cım işe yarıyo dediyse yarıyodur uleeeeyyyynnn ben niye coştum gaza geldim ki şimdi allah allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?