- Konu Sahibi Ikra meyra
- #60.721
Ya Aklıma Ne geldi kızlar Annem Beni Zeynep kamilde doğurmuş İstanbul uskudarda çoğu İnsan orada Doğum yaparmış aranızda orada Doğum yapacak var mi merak ettim imkanlar Nasıl diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de merdaneyle annemin en büyük boy bi oklavası var onu alayım yanıma diyorum sevmediğim kişilwer geldi mi kovalarımBence yeter daha ne olsun.ben okadarda yapmadım :) kimse gelmese daha sevindirik olacağım![]()
ohhhh misss sonra da masum lohusa psikolojisine girerim ayyy bi anda sinirlenmişim şapşikler kovaladım mı ben sizi falan Canım loğusalıkta herşey mübah :) naparsan yap sucsuzsun heheben de merdaneyle annemin en büyük boy bi oklavası var onu alayım yanıma diyorum sevmediğim kişilwer geldi mi kovalarımohhhh misss sonra da masum lohusa psikolojisine girerim ayyy bi anda sinirlenmişim şapşikler kovaladım mı ben sizi falan
![]()
kız bi saattir bu msjını arıyorum balım..hakkınızda hayırlısı olsun canım.. var bi vakti saati onu bekliyo bıdık annesibiz geldik doktordan beklemedeyiz. Herşey aynı.
Kuzum normal olan sensin , işguzarlık bizde :) maşayı nasıl yapcaksam bendekide akıl ,sezeryan dikişi ile doğrulabilcem sankiallahııımmm takma kirpikler maşalaaaarrrkendimi çok süprüntü hissettim
![]()

çok kararsızım bu konuda ama sanırım @deliha86 nın dediği gibi dr ne derse onu yapıcamKızlar dogduktan sonra bebegınızı yıkatıcakmısınız ???
öyle deme anneeeemm bi güç bi aşk gelebilir o anda yine de yanında olsun mantıklıKuzum normal olan sensin , işguzarlık bizde :) maşayı nasıl yapcaksam bendekide akıl ,sezeryan dikişi ile doğrulabilcem sanki![]()

hakket kız bu sana daha evvel de olmuştuBizim de bu sabah randevumuz vardı doktorun acil plansız ameliyatı çıkmış yarın sabaha kaldı. Bu doktorun da her benim randevum olduğu gün plansız ameliyatı çıkıyor. Hastaneden arayanlara da verdim veristirdim. Pimi çekilmiş bombA gibiyim her an birine patlamaya hazırdoguramadikca sinir küpü oluyorum off
![]()

Ahaha her yol var bizde:) çocuk gibi goremedm ya bi anda ergen muamelesi yaptım çocuğa. Bn ölürsem bunları okursun flan filan neler nelerr:)din psikolojisi mi sosyoloji mi?? bizim çocuklar yandı ayşem
![]()
Amin İnşallah canımmAmin canım hepimizi için hayırlısı olsun inşallah. Rabbim korktuğumuza uğratmasıntatlı kızının da böbreği görünür inşallah canım.
aaaaaaaa bak sevgili eşin ne güzel biliyo senin de bi psikolojin var stres yapıyosun normal insanlar gibiBende her gün milletin doğurmadin mi telefonlarına uyanıyorumzaten gece uyuyamiyorum sabahta meraklı insanlar yüzünden uyanıyorum. Ayy isyanlardayim yaa. Eşimde senin bu insanların baskısı yüzünden san cin gelmiyor psikolojik diyor
oooyyyysshhh naptın anaaammm baya ağır anksiyete var bizde tek fark ben bunu çocuğa şimdilik çaktırmıyorum hemen gözü korkmasın hesabıAhaha her yol var bizde:) çocuk gibi goremedm ya bi anda ergen muamelesi yaptım çocuğa. Bn ölürsem bunları okursun flan filan neler nelerr:)

Canım ben günümden 2 hafta yani 38. Haftada doğmuşum 2.200 kardeşim 42. Haftada 2.800 doğmuş. Benim kızımda şu an pek kilolu değil. Genetiktir korkmaArkadaslar benim bir sorum olacak yasayan var mi bilmiyorum benim bebegim suanda 37.haftada ve kilosu 2.200 kilo almadigi icin butun tahlilleri yaptirdik bir sorun cikmadi herseyi cok normal gorunuyor fakat kilo almiyor doktor ailesel genetik olabilir dedi mesela bnm annemin en agir cocugu zaten 3 kilo bile yokmus buna bagladi ve 38 haftada sezeryanla dogum yapicam bu durumu yasayan var mi bir sorun olabilir mi diye korkuyorum
Yıkatmicam üstündeki o plasenta kalıntıları çok kıymetli çünkü hastalıklara karşı korumak amaçlı. Nimet nimetçok kararsızım bu konuda ama sanırım @deliha86 nın dediği gibi dr ne derse onu yapıcam
Hahaha inşAllah gittiyle bir geri gelcek muhtemelen ama işte kahretsin içimdeki kokoşluk sevdası :) kızıma iyi örnek olmam lazım :)öyle deme anneeeemm bi güç bi aşk gelebilir o anda yine de yanında olsun mantıklı![]()
ay tuvalette de tavanı mı incelicez ki hemşiireeeGül be bebişimgaza da gel hasta olma sen
ben yanıma rezene ve şu aptamilin çayını da aldım. Sıcak su olayı biraz düşündürdü onu da halledicim
3ü1 arada olursa sevinirim acı acı içemem
gerçi 3ü1 arada da içmem ki ben neyse şifa niyetine. incir ve kayısı alıp onları da komposto yapıcim ama onlar evde durur 
şimdilik bunlar he bir de o kafa öne eğilmeyecek
![]()
Benim kızım da 2800 doğdu. 40 haftalık ti. Çocuk alacağı kadar alıyor. tansiyon vs sıkıntı yoksa dert etme. neden 38. haftada alinacakArkadaslar benim bir sorum olacak yasayan var mi bilmiyorum benim bebegim suanda 37.haftada ve kilosu 2.200 kilo almadigi icin butun tahlilleri yaptirdik bir sorun cikmadi herseyi cok normal gorunuyor fakat kilo almiyor doktor ailesel genetik olabilir dedi mesela bnm annemin en agir cocugu zaten 3 kilo bile yokmus buna bagladi ve 38 haftada sezeryanla dogum yapicam bu durumu yasayan var mi bir sorun olabilir mi diye korkuyorum
ay tuvalette de tavanı mı incelicez ki hemşiireeeama mecbur tabii napalım.. saol canısı hiçbirimiz hasta olmıyalım hele şu son günlerde hiiiçç
![]()

canım benim 2 gündür netimiz kesikti güneydoğuda aklımdaydın inan ki .. gitmişsin dr a sanırım tarih olarak 14 kasım mı verdi?? içine sindiyse çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsunTarih sana bağlı dedi 14 kasımdan itibaren istediğin zaman alırız dedi haftaya tekrar çağırdı İnan bende çok rahatladım keşke daha önce gitseydim dedim
Gayet cool şekilde wc de bile kafa yukarda, omuzlar dik, karın içeri de dicem de![]()