bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar ya bebeği benim gibi bu haftalarda bile çok hareketli olan var mı?
Tırsıyorum ben biyerimi ağrıyo sıkıntısımı var acaba diom.hiç uyumazmı bi bebek.beş dk -10 dk nadiren kıpırdamıo ,sora bütün organlarım felç.
Doktor azalması lazım hareketlerin ama fazla olması problem deil dedi ama gelde bana anlat.
Suyu falan hala normal olduğu için midir?
Yada içim nasıl genişse artık hala kıpırdıcak yeri var heralde...

Sanki ben bu durumdan çok memnunmuşum gibi
Ben de bir an önce gelsin istiyorum. Ben de onu kucağıma almak istiyorum ve meraktan deliriyorum!
Aynı duyguları aynı hisleri tasiyoruz..benimde son tarih 2 Kasım ama hiç ses seda yok ve herkes farklı farklı yorumlar yapmakta...bebislerimiz saglicakla gelsin de gerisini takmayalim

İlk bebeğimde Eve ebe gelmişti o zMan Daha göbeği bile dusmemisti aldı yıkadı banada gösterdi söyle Böyle Tek başına çok Güzel yıkarsın dedi banyodan sonra göbeğine alkol sikti ve pudra gibi birşey döktü kuruladı giydirdi Bana verdi :) kayınvalide ve ben ağzı açık izledik Hatta Bi keresinde lavaboda yıkadı sipsak kayınvalide kriz geçiriyordu Ay üşür Ay göbeği mikrop kapar tamamen kendi stilinin dışında yikanmisti cunku kendisi Nasıl yıkadı derseniz o leğenin içine bütün kıyafetlerini koydu epeyce sıcak su lif çocuk hasat oldu En sonki hareket işe ayaklarından sallandirmak olmuştu Tabi ben o pozisyonu görünce beynimden vuruldum Hemen müdahale ettim ve bidaha Öyle yapmadı neymiş boynu kısa kalmasın mi Ne :/ Kim sormuştu ya Bu banyo işini :- )

aaaaaaaa bak sevgili eşin ne güzel biliyo senin de bi psikolojin var stres yapıyosun normal insanlar gibi lütfen bu stresin babasını sana kendi ailesinin yaşattığını da görsün bari
Evet canım kaç kere oldu hemen hemen her randevumda oluyor artık bugün patladim yeter artık bende kendimi ona göre ayrılıyorum o zaman adam gibi ayarlayın randevuları dedim dr dediğini iletiyorum kendisiyle görüşün dedi teldeki kız haspam bi de üste çıktı. elimde kalacak biri zaten bu günlerde

Benim Öyle sık hareket etmiyor Ama ettimi dayak yemiş gibi oluyorum Dün resmen nefesim kesildi oturduğum yerden kalkamadım

Canım yeri geliyor bazen sadece süzülür gibi hareket ediyor bazı günler küt pat dalıyor. Ama genel olarak hareketleri güçlü sanırsam su kaynaklı olabilir. çünkü benim su en başından beri fazla hâlâ üst sınırda.

aaaaaaaa bak sevgili eşin ne güzel biliyo senin de bi psikolojin var stres yapıyosun normal insanlar gibi lütfen bu stresin babasını sana kendi ailesinin yaşattığını da görsün bari
Yok onu asla kabul etmez arayanlar hep benim kendi yakınlarım ya onları her türlü karalar kendi tarafından birileri yapsa asla soylemezdi kuzum bizim adam toz kondurmaz asla kendi tayfasina

He iyi ozaman ben hani sanki illa azalamalıymış gibi düşünüom hep ondan taktım kafaya

Benim Öyle sık hareket etmiyor Ama ettimi dayak yemiş gibi oluyorum Dün resmen nefesim kesildi oturduğum yerden kalkamadım
İşte benim hep nefesim kesik durumda dimdik baston yutmuş gibi oturuyorum yoksa hateketleri canımı yakıyor iyice.doğuncada uyumıcak heralde dio annem.bittim ben...

İşte benim hep nefesim kesik durumda dimdik baston yutmuş gibi oturuyorum yoksa hateketleri canımı yakıyor iyice.doğuncada uyumıcak heralde dio annem.bittim ben...
Of uyku konusunu Hiç deme benimki gazlı bebek olmamasına rağmen İlk zamanlar çok sık uyaniyordu hele Gece Gece alt değiştirmek :) hafifi Los ışıkta alt değiştiriyordum ve arada altını açınca hop yüzüne doğru çiş yapıyordu farkında olmuyordum alla alla Niye ıslak bunun üstü başı diyorsun hop bidaha komple üst baş değiş :)

Haha kendimi hayal ettim yazdıklarında :) zor geceler beni beklerrrrr

Parmakları bile nereye gidiyor hissediyorum. Öyle bi hareket ediyo ki valla. Azalma nerden daha da artıyor hergün

Yok onu asla kabul etmez arayanlar hep benim kendi yakınlarım ya onları her türlü karalar kendi tarafından birileri yapsa asla soylemezdi kuzum bizim adam toz kondurmaz asla kendi tayfasina
Bekle datlım annecimin en büyük boy oklavasını sana gönderiyorum. . Şu an sana daha çok lazım :) )

Hoooooooşşşşttt ordan Kibariyenin annesine bağlamasınlar adamı!!

Parmakları bile nereye gidiyor hissediyorum. Öyle bi hareket ediyo ki valla. Azalma nerden daha da artıyor hergün
Yirim o ayakları aynen benimkininde midemin üstünde hep :) bende korktm işte sebepsiz sanki bi sıkıntısı varda ondan debelenio gibi geldi

ayy kızlar ben daha şimdiden o anı düşündükçe ağlıyorum heyecan basıyo titriyorum resmen.. o ilk fotolarda kesin kuşum aydının estetik faciası hali gibi olucak yüzüm aaaaaaaaayyyyyyyyy her yerim şiş şiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…