• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Teşekkür ederim tavuk suyuna çorba ağzıma sürmedim hayatımda süremem de ama tarhana yapıyo eşim bol bol sağolsun. İlaç da parol ve Boğaz spreyi verdi doktorum bir de hamileler için pastil varmış ondan verdi. Karnımı tutuyorum hep ama sanırım sıyırdım paranoyak oldum hapşırırken alttan çıkıverecek gibi geliyo :işsiz::KK48:
ya hamilelere özel pastil mi varmış?? daha bugün düşündüm acaba zararlı mı bize diye?? adı ne canım ya ben telef oldum hastalıktan boğaz ağrısından 2 gündür :hasta:

Yirim o ayakları aynen benimkininde midemin üstünde hep :) bende korktm işte sebepsiz sanki bi sıkıntısı varda ondan debelenio gibi geldi
2 gündür aşağıdaydı ay nasıl rahattım anlatamam. Bu akşam yine çıktı yukarı nefesimi kesmeye başladı. Allahım hayırlısıyla bi doğuraydım şöyle bir ağız dolusu nefes alsam bi doya doya yemek yesem

2 gündür aşağıdaydı ay nasıl rahattım anlatamam. Bu akşam yine çıktı yukarı nefesimi kesmeye başladı. Allahım hayırlısıyla bi doğuraydım şöyle bir ağız dolusu nefes alsam bi doya doya yemek yesem

Ay canim kiyamam sana..asil mesele dogumdan sonra basliyor

Ben bide baya ağır nezleyim şuanda, inan herşey iki kat zorlaştı.sürekli yaşlı insanlar gibi ahlayıp vahlıyorum.dayanamadım minoset içtim artık.hapşurmaktan bebeğim sersem oldu içerde:) geçecek canım hepsi geçecek Allahın izniyle

Aman acıkça söyleyin canım ben rahat edemem kimsenin yanında doğum yaparken diye.. ben asla istemem eşimi uyardımda bebek doğmadan sakın arayıp hastanedeyiz falan deme diye çıkar gelir bide.. eltimin doğum hikayesini sülalede duymayan kalmadı sayesinde.. beceremedi normali ıkınamadı yapamadı biz zamanında nelere katlanırdık yırtılarak doğurduk falan filan.. az daha dayanamadı epudrol aneztezi istedi belden aşağısı tutmadı uyuştu ıkınamadı sezeryana alın beni diye kolaya kaçtı hemen diye her yerde anlatır anneme dedim sakın sakın onu almayın doğuma.. bana diyoki normalmi yapcan sezeryanmı sezeryan yapcam dedim inadına oh oh biz çektik siz sefa sürün şimdi diyor bide sabaha kadar sancı çektim ben şimdi herşey kolay diyo
benimki çok çakal keşke biraz tersime gitse diyorum bazen.. yapacağını yapıp beni övüp duruyo eşime benim söylediklerim havada kalıyo işte.. bilmiyorum bakalım neler yaşıcaz

Ay canim kiyamam sana..asil mesele dogumdan sonra basliyor
En azından doya doya nefes alabilirim. 1 saatcik de olsa uyanmadan uyuma ihtimalim var. Şöyle yatsam bebeğe bişey olur mu şunu yesem dokunur mu bunu yapsam zarar verir miyim olmuyor. Başka bir insanın mesuliyetini de taşıyo insan.

arkadaslar gunaydın sız deneyımlısınız ben kendıme dogum ıcın emzırme sutyenı gecelık vs alcm ama hangı sıteden alcm bılemedım bıldıgınız uygun sızınde aldıgınız sıte vrmı
ben emzirme sütyeni ve atletini e bebekten aldım pijamaları da dagide indirim vardı ordan aldım.. internetten cesaret edemedim açıkçası :/

Günaydın kızlarr :) bugün işe gelirken eşimin yanında kendimi okadar bakımsız ve şişko hissettim kii :/ doğumu yapıp biran önce zayıflamak saçımı boyatmak bakım yapmak flaan istiyorum ama bebekten sonra bunlara vakit olur mu onuda bilmiyorum düşündükce moralim bozuluor :KK43: eşim daha önce tek başıma gitmeme aslaaaa izin vermediği erkek - bayan karışık spor salonuna mutlaka gitmelisin 2. çocuğa kadar vermezsen artık kalıcı olur böyle kalırsın diyoo :sinirli::skandal: korkularımı iyice arttırıyor beyfendi :KK43:
kuzum bu duygular hepimize ara ara geliyo sanırım ama birbirimizi motive edelim lütfen.. doğumdan sonra da toparlanıcaz inşallah inanıyorum ben.. hatta ben doğumdan önceki kilomun altına inmek istiyorum inşallah.. emin ol kendileri taşısalar bu yavruları bizden kat kat beter durumda olurlardı haspalar :KK53:

Efe pasami 22.10.2016 - 10.14 de kucagima aldimm :anne: spinal anestezi ile sezeryan oldum ve ameliyatim cok rahat gecti rahatsiz edici hicbirsey hissetmedimm rahat olun beybiler :KK16:
Oglusum 2670 gr 49 cm dogduu sagligi keyfi yerinde cok sukur minnosumun :KK51:
Hepiniz biranonce saglikla hayirlisiyla kucaklariniza alirsiniz ins evlatlarinizi tadarsiniz cennet kokusunuu :KK16:

Oglum dogdu da bugun ilk doktor muayenesi bile var teyzeleri cok buyudumm benn opuyorum siziii :KK15:
maşşşallah yavruya canım benim ne mutlu size :KK16: bi ara müsait olduğunda uyku gaz durumlarından da bahsetsene bize canısı fikir sahibi olak :KK48:

Yap valla her ayrıntıya ihtiyacımız var gönülüm :) )
Ameliyatini spinal ol yaoabiliyorlarsa kombine ypsinlar rahat gecir ameliyatini.
Spinal de cok rahat olursun.ameliyat zamani hic birsey hissetmiyceksin.bebegini hemen gorebilceksin.cok konforlu bi ameliyat olur ins.sonrasindada biraz agrin olur elbet ilk gunu gecirdinmi gerisi daha kolay.gazini cikartinca daha da kolay.ameliyat acisida dayanilmiycak bir aci hic degil.yatip kalkarken biraz zorlancaksin.bebegin kucagindayken kokusunu icine cekince emzirince hic bir acin kalmaz unutursun o an ilac gibi gelcek sana bebegin canim.

İyi geceler kızlar bunun günler ne zormuş bugunmu yarinmi diye beklemek bu aksam çok rahatım nedense normalde aksamlari çok rahatsız oluyodum zor nefes alıyodum bugün acayip rahatım ruh halimse çok tuaf bi sinirliyim bi sakin saf gibiyim çok dusunceliyim sitresliyim hayirlsiiyla kucağımiza bi alsak ta oh desek

En azından doya doya nefes alabilirim. 1 saatcik de olsa uyanmadan uyuma ihtimalim var. Şöyle yatsam bebeğe bişey olur mu şunu yesem dokunur mu bunu yapsam zarar verir miyim olmuyor. Başka bir insanın mesuliyetini de taşıyo insan.

Bende buyuk kizimda senin gibi dusunuyordum wc ye gitmeden birax uyusam derdim suan yasadgmz sorunlar dogum sonrasina alistirma oluyor

Kızlar salı günü doktor kontrolüm vardı. Usg ile karnıma baktı. Adetim kesilmişti birgün önce. Bi hap verdi vajinadan konulacak. Rahim ağzın kapanmış rahim içi kan toplanmış bunu kullan açılsın dedi. Meğer o ilaç düşük kürtaj yada normal doğumlarda rahim ağzı yumuşaması için kullanılırmış. Dün gece bi.sancı sormayın doğum sancısı gibi. Sezeryanda böyle ağrı olmadı. Sonra acaip bi kanama pijama yatak hiç bişey dayanmadı. Üşüme titreme sancı çok kötü bi gece geçirdim. Hala kanama çok gidiyor ama sancı kesildi şükür.
Kızlar salı günü doktor kontrolüm vardı. Usg ile karnıma baktı. Adetim kesilmişti birgün önce. Bi hap verdi vajinadan konulacak. Rahim ağzın kapanmış rahim içi kan toplanmış bunu kullan açılsın dedi. Meğer o ilaç düşük kürtaj yada normal doğumlarda rahim ağzı yumuşaması için kullanılırmış. Dün gece bi.sancı sormayın doğum sancısı gibi. Sezeryanda böyle ağrı olmadı. Sonra acaip bi kanama pijama yatak hiç bişey dayanmadı. Üşüme titreme sancı çok kötü bi gece geçirdim. Hala kanama çok gidiyor ama sancı kesildi şükür.
kuzucum çok geçmiş olsun iyi misin şimdi bitti mi kanama?? biraz ağır olmuş ama için temizlenmiş resmen.. yalnız ben aynısını yaşasam korkmak bi yana bi de bebek var naparım acaba bilemedim :KK51:

Çıt cit diye diye doğurcaz inşallah. ..Ben de topic de yalnız olmadığima sevindim.Sorma o uyuşmalari.... maf oluyorum uykum bölük pörçük..... Eşim de sağolsun borozan gibi horluyor ben de napayım yan odaya kaçtım. ...Zaten uyku zor uyuyorum bir de horlama sesi cildirtiyor.Yastıkla kafasına bastırmak istiyorum .:KK53::sinirli:
offff o horlamayı hiç sorma :KK53:ben bi yandan diğerine çin işkencesiyle dönerken yanımda biri öyle yük treni gibi sesler çıkarınca tepiyorum yani uykumun arasında farkında olmadan :sinirli:

Kizlarr hepinizinn guzel mesajlarinizi okudummm ne hayirsiz topic yazari ciktim ben dimii because of you because of you dogumdan sonra sunnette anca haber veririm diyordu valla az kala benim ki oyle olacakti :KK48:
Hepinizii coook ozledimmm inanin ancak firsat bulabildim. Cumartesi dogum yaptim 2 gece hastanede kaldim basim hep cok kalabalikti tel nerdeydii haberim bile yoktu valla sonra efe pasayla evimize geldik duzenimizi kuruyoruz sukurr yeniden sizlerleyimm :KK54:
dur bakalım ben ne zaman yazıcam buraya doğum hikayemi :KK48: ama benim başım en azından hastanede pek kalabalık olmıcak yani inşallah bunlar son sözlerim olmaz :KK48: ben hemen o gece yazarım gibi geliyo

Kızlar ya bebeği benim gibi bu haftalarda bile çok hareketli olan var mı?
Tırsıyorum ben biyerimi ağrıyo sıkıntısımı var acaba diom.hiç uyumazmı bi bebek.beş dk -10 dk nadiren kıpırdamıo ,sora bütün organlarım felç.
Doktor azalması lazım hareketlerin ama fazla olması problem deil dedi ama gelde bana anlat.
Suyu falan hala normal olduğu için midir?
Yada içim nasıl genişse artık hala kıpırdıcak yeri var heralde...
Canım benimkide aynı :spor: resmen takla atıyo dicemde dr salı günü ters dönmüş artık dedi. Doğum kanalına girmişş. Yalnız garip bi durum var sadece sağ tarafımda hareketleri.

Ben internetten aldım minicik birşey geldi inşallah sahte değildir deneyip görecem bende. günlerimiz aynı normal doğumu bekliyoruz hayırlısı olsun hakkımızda canım
minnak olması önemli diil ne kadar açıldığı önemli papatyam ya :KK48: saat 12ye yaklaştı mı sapığa bağlıyorum otomatikman :skandal:

Back
X