bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canımmm gözün aydın yavruna kavuştun ya ne güzel ne heyecanlı. . Allah hayırlı evlat etsin mutlu huzurlu birlikte uzun yıllarınız olsun. . O kv ye söyle çok karışmasın her halta :) )

Hakkında hayırlısı şeker her an gelebilir artık bekle :) )

Maşallah gözünüz aydın canım fırsat buldukça yaz merak ederiz

Daha 13 günün var canım hayırlısıyla Zamanında gelir inşallah sen stres yapma yeterki benim doktorum da az ye kilo alma doğumun kolay olsun dedi az yemek pek mümkün değil bakalım artık..

deme öyle canım benim:/ ay ben de ağlarım gerçi o ağlarsa.. ağla ya da tutamazsın zaten kendini

Çok güzel anlatmışsın canım. Sanki yanında gibi hissettim duygularını çok şükür kızlarında sende iyisiniz şimdi. İkizler en fazla 36 da doğuyor zaten 35+ 4 iyi bekledi prensesler annesi. Şimdi kiloları falan nasıl sütün ikisinide idare edebiliyor mu? Gaz sancıları nasıl? Gece ne düzende uyuyorlar? Ben dün gece hiç uyumadım. Sabaha kadar bağırdı oğlum sabah annemi aradım o geldi sağolsun azcık dinlendim. Yarında doktora gidicez inşallah. Bacakları karnına çekiyor eller kulakların yanında bağırıyor emziriyorum bazen emzirmekte bile zorlanıyorum zorla alıyor bazen yetemiyorum diye ağlıyorum dün banyodan sonra 3_4 saat uyudu tmm o kadar. Bu sabahtan beride 20 dk da falan uyandı geceleri tamamen ayaktayız Allâh yardım etsin inşallah bize güç versin onlarada sağlık ve güzel uykular

Ah cnm yetmez misin hiç öyle düşünme ilk zamanlar böyle sancılı geçer ayaklarını karnının içine çekip ağlaması gazdandir gazı için bişey veriyor musun biz oğlumda çok çekmiştik gazdan nerdeyse 6 ay gece eziyeti yoktu ama akşam bu vakitlerde çocuk yirtinirdi napcagimizi şaşırırdık geceleri de aydınlıkta emzirme derim ben hep gece lambasında emzirdim oğlumun gece eziyeti olmadı memenin altında uyur kalırdı

Canım geçmiş olsun ilk zamanlar zor oluyor 1_2 güne gelir endişe etme önce stres sütü baskılar çünkü. Sıcak havlu koy göğüslere bol su iç hurma ye rezene iç humana iç yeşillik dere otu ye. Ben bunları yaptım ve bekledim yavaş yavaş arttı. İnşallah seninde artacak ilk 1 hafta mama veriliyor üzülme vicdan da yapma biz elimizden geleni yapıyoruz öyle düşün. Kusma için biraz kafa dan aşağı doğru tümsekte yatır reflü olmasın. Ve her masadan sonra omzunda 10 dk gazını al. 10 CC den fazla verme fazla geliyor olabilir. Bildiklerim öğrendiklerim bunlar canım şimdilik. Umarım herşey düzelir hepimiz için kolay geçer annelik

Şu an 7 cm açıklık ama epidural bağlı ağrımı pek hissetmiyorum canım. Suni yi daha yeni bağladılar süreç hızlansın diye

Canım bizim antre de gece led var sadece onun ışığı ile emzirip altını temizliyorum. Aguline damla verdi doktor 3 kere günde. Birde ben rezene veriyorum. Bazende anason bir çay kaşığı kadar. Karnını susam yağı yada zeytinyağı ile ovuyorum ama yok illa bağıra bağıra sabahlıcaz. Bende ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Sütten sonra gazını ağzından geğirerek çıkarıyor ama bu gaz nasıl oluyor anlamadım

Oyyy canımmm geldi mi yusuf keremi zamanında olmuş desene sezeryan :)) bahtı açık olsun kuzunun hayırlı ömürlü analı babalı büyütsün Allâh. İnşallah gazsız bol sütlü günler dilerim kuşum

Canım sakın 30 CC ile başlama banada ilk öyle dediler çocuk 15 CC zor içti kustu ağızdan burundan çocuk doktoru daha el kadar bebek nasıl için 30 CC dedi. 10 CC ile başlayın 2_3 saatte bir önce emzir sonra mama ver. Beğenmediyse mama markasını değiştir istersen.

@ayseankara canım nasıl oldun. Doğum nasıl geçti? Bebeğin nasıl? senden sonra coştu 31 ekim ama yaren92 de yalnız değil pdr55 eşlik ediyor hayırlısıyla dopuranlara güzel uykular bol sütler diliyorum. Bekleyenlere bol sabır ve kolay doğumlar diliyorum. Zorlu gece için 1_2 saat uyucam ben birazdan başlar benimki yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…