- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #61.921
Canımmm gözün aydın yavruna kavuştun ya ne güzel ne heyecanlı. . Allah hayırlı evlat etsin mutlu huzurlu birlikte uzun yıllarınız olsun. . O kv ye söyle çok karışmasın her halta :) )Kv telefona laf ettiği için şuan yazamıyorumoğlumla çok şükür iyiyiz spinal oldum. 13:14 de oldu. sancılarım artmaya başlamıştı artık oğlum 1 kasıma her türlü göz koymuş görüşürüz yine
Ahh naptın canısı uzak dur o hikayelerden :) ) ben asla okumuyorumCanm doktor heyecan korku tetikelmiş olabilir dedi ,tedbir amaçlı ilaca başlattı.sanırım biraz ameliyat korkum başladı , bide bikaç hikaye okuma gafletinde bulundum :)
Hakkında hayırlısı şeker her an gelebilir artık bekle :) )Merhaba kızlar nasilsnz.
Bizde Bugün kontrole gittik.herseyimiz normal çıktı.çok şükür.
Doktorumz nst sonucunu görünce seninkinin gelmeye niyeti Yok dedi.sancı Vs.de Yok.muayenede de öyle.Yine az kilo almış ama gayet Güzel dedi.kilolu naapcan dikissiz dogurcaksn İşte dedi.insallah bakalm.
Artık bol bol yürü hareket et dedi.bakalm Bizim günümüz ne zaman gelcek.
Maşallah gözünüz aydın canım fırsat buldukça yaz merak ederizKv telefona laf ettiği için şuan yazamıyorumoğlumla çok şükür iyiyiz spinal oldum. 13:14 de oldu. sancılarım artmaya başlamıştı artık oğlum 1 kasıma her türlü göz koymuş görüşürüz yine
Daha 13 günün var canım hayırlısıyla Zamanında gelir inşallah sen stres yapma yeterki benim doktorum da az ye kilo alma doğumun kolay olsun dedi az yemek pek mümkün değil bakalım artık..Merhaba kızlar nasilsnz.
Bizde Bugün kontrole gittik.herseyimiz normal çıktı.çok şükür.
Doktorumz nst sonucunu görünce seninkinin gelmeye niyeti Yok dedi.sancı Vs.de Yok.muayenede de öyle.Yine az kilo almış ama gayet Güzel dedi.kilolu naapcan dikissiz dogurcaksn İşte dedi.insallah bakalm.
Artık bol bol yürü hareket et dedi.bakalm Bizim günümüz ne zaman gelcek.
Nasıl hissediyorsun canım müsait oldukça yaz bize doğum yapanlar yazmıyor genelde .müsait olamıyorlar heralde..Kız anam 31 ekim tek bn dogurcam drkn 4 kişi dogurmusuz:) kızlar hepinizin gözü aydın:)
Ay çok heyecanlı..Hadi inşallah bir avazda doğurursun..güzel haberlerini bekliyoruzSuni sancı bağlandı. Daha pek fazla sancım yok. Sancı gelince de epidural takılacak. Beklemedeyim. Dua edin kızlar Eki Görüntüle 1906014
Ah kuzum bilmemmi beklemekten tansiyon yükselmesi oldu bende stresten.sabırrrrrAhh kizlar beklemek ne kotuymus...
deme öyle canım benim:/ ay ben de ağlarım gerçi o ağlarsa.. ağla ya da tutamazsın zaten kendiniArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim Allah hepimizin evlatlarına hayırlı uzun ömür versin bekleyen arkadaşları da tez zamanda en kolay şekilde kurtarsın .
Tecrübeli olanlar benim bir damla bile sütum gelmiyor. bugün eve geçtik dusta aldim ama hala hiç gelmiyor . Çok üzülüyorum oğlum resmen aç mecburen çok az mama veriyoruz ama mamayida olduğu gibi kusuyor . öyle çaresiz kaldım ki çocuğum agladikca içim aciyor. Dun gece hiç uyumadi. bİr de doğum esnasında anne karnında sıvı yutmuş dun gece hastane de midesini yikadilar çocuğum Mahvolduo ağlıyor ben ağlıyorum. Kızlar Allah rizasi için ne yapsam sütun gelir
Çok güzel anlatmışsın canım. Sanki yanında gibi hissettim duygularını@kahve_delisi 6 ekimde dogum yapti hayirli olsun dedim 7 ekimde randevumda acil doguma girdim.. hatta o gun rabbim gunu vakti zamanini yazdigi gunde gelir diye mesaj yazmistim .. 7 ekimde prenseslerim supriz yapmislar bana :))) korku telas vardi cok kucuguz dedim saat 3 civarlarinda nst girdim damar yolu acildi yemegini suyunu ne zaman yedin dediler hastaneye gelirken yolda 13 gibi sut ictim dedim saat 8 gibi doguma aliriz dediler.. aglamaya basladim @Antihindistancevizi aradim acil doguma alindim diye aglamali haber verirmisin kizlara dua edin bana dedim tel cekmedi hat koptu fazla konusamadik sagolsun sizlere haberdar etmis allah razi olsun ... hat koptu aglamaya devam ettim dua ettim allahima daha kizlarim 35+4 gunlukler saglikla gelsin kizlarim dedim ..esim korkma bak iyilermis dedi ne kadar bana destek olsada ben korkuyordum saatler gecmek bilmedi odada beklerken saat 8 oldu doguma gitmedim benden daha acil bir kadin girdi doguma onun ameliyati uzun surdu 22:20 de doguma girdim ilk mevhibe ikra sesi aglayisi duydum doktor 1 bebek kiz dedi sukur allahim diye dua ettim temizlemeye basladilar kizimi 2 dkk sonra 2 bebek kiz yine aglayan ve ilk sesi yine sukur ettim onuda temizlediler yanima getirdiler ikisinide fazla beklemeden goturduler kuzularimi kuveze gidecek dediler fazla kalamayiz burda deyip ayrildilar amaliyathaneden baskent hastanesinde bos kuvez bulunmustu oraya gidecekti kizlarim sonra amaliyat bitti kolidorda beni odaya gotururken esimi gordum kizlari gordum iyiler dedi bende gordum dedim esim sasirdi icerde sipinal dogum istedigimden haberi yoktu.. agliyordu esim maskeli cikmisti kuvez odasindan kardesim resim video cekimi yapmis daha ilerleyen saatlerde bana gosterdi yanimda degiller koklayamadan doyamadan goturduler kizlarimi diye diye video fotolarina sabaha kadar baktim simdi cok sukur iyiyiz 25 gunluk olduk rabbim en guzel duyguyu yasatsin anne adaylarina ... ecmain
Ah cnm yetmez misin hiç öyle düşünme ilk zamanlar böyle sancılı geçer ayaklarını karnının içine çekip ağlaması gazdandir gazı için bişey veriyor musun biz oğlumda çok çekmiştik gazdan nerdeyse 6 ay gece eziyeti yoktu ama akşam bu vakitlerde çocuk yirtinirdi napcagimizi şaşırırdık geceleri de aydınlıkta emzirme derim ben hep gece lambasında emzirdim oğlumun gece eziyeti olmadı memenin altında uyur kalırdıÇok güzel anlatmışsın canım. Sanki yanında gibi hissettim duygularınıçok şükür kızlarında sende iyisiniz şimdi. İkizler en fazla 36 da doğuyor zaten 35+ 4 iyi bekledi prensesler annesi. Şimdi kiloları falan nasıl sütün ikisinide idare edebiliyor mu? Gaz sancıları nasıl? Gece ne düzende uyuyorlar? Ben dün gece hiç uyumadım. Sabaha kadar bağırdı oğlum sabah annemi aradım o geldi sağolsun azcık dinlendim. Yarında doktora gidicez inşallah. Bacakları karnına çekiyor eller kulakların yanında bağırıyor emziriyorum bazen emzirmekte bile zorlanıyorum zorla alıyor bazen yetemiyorum diye ağlıyorum dün banyodan sonra 3_4 saat uyudu tmm o kadar. Bu sabahtan beride 20 dk da falan uyandı geceleri tamamen ayaktayız Allâh yardım etsin inşallah bize güç versin onlarada sağlık ve güzel uykular
Canım geçmiş olsun ilk zamanlar zor oluyor 1_2 güne gelir endişe etme önce stres sütü baskılar çünkü. Sıcak havlu koy göğüslere bol su iç hurma ye rezene iç humana iç yeşillik dere otu ye. Ben bunları yaptım ve bekledim yavaş yavaş arttı. İnşallah seninde artacak ilk 1 hafta mama veriliyor üzülme vicdan da yapma biz elimizden geleni yapıyoruz öyle düşün. Kusma için biraz kafa dan aşağı doğru tümsekte yatır reflü olmasın. Ve her masadan sonra omzunda 10 dk gazını al. 10 CC den fazla verme fazla geliyor olabilir. Bildiklerim öğrendiklerim bunlar canım şimdilik. Umarım herşey düzelir hepimiz için kolay geçer annelikArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim Allah hepimizin evlatlarına hayırlı uzun ömür versin bekleyen arkadaşları da tez zamanda en kolay şekilde kurtarsın .
Tecrübeli olanlar benim bir damla bile sütum gelmiyor. bugün eve geçtik dusta aldim ama hala hiç gelmiyor . Çok üzülüyorum oğlum resmen aç mecburen çok az mama veriyoruz ama mamayida olduğu gibi kusuyor . öyle çaresiz kaldım ki çocuğum agladikca içim aciyor. Dun gece hiç uyumadi. bİr de doğum esnasında anne karnında sıvı yutmuş dun gece hastane de midesini yikadilar çocuğum Mahvolduo ağlıyor ben ağlıyorum. Kızlar Allah rizasi için ne yapsam sütun gelir
Şu an 7 cm açıklık ama epidural bağlı ağrımı pek hissetmiyorum canım. Suni yi daha yeni bağladılar süreç hızlansın diyepdr55 Canım şu an ne durumdasın henüz yazdıysan bile okuyamadim inşallah şu gibi akar gelir yavrun. Bana da suni takıldı bbenim çok zor geçti açılmam yavaş ilerledi ama benimle aynı anda başka.bir hastaya takıldı onunda ilk dogumuydu ve 3 cm acilmayla gelmişti o 4 saat içinde doğum yaptı ve çok.küçük bir yirtigi vardı kesmemislerdi bile. İnşallah seninki de öyle çok çok kolay olur
Canım bizim antre de gece led var sadece onun ışığı ile emzirip altını temizliyorum. Aguline damla verdi doktor 3 kere günde. Birde ben rezene veriyorum. Bazende anason bir çay kaşığı kadar. Karnını susam yağı yada zeytinyağı ile ovuyorum ama yok illa bağıra bağıra sabahlıcaz. Bende ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Sütten sonra gazını ağzından geğirerek çıkarıyor ama bu gaz nasıl oluyor anlamadımAh cnm yetmez misin hiç öyle düşünme ilk zamanlar böyle sancılı geçer ayaklarını karnının içine çekip ağlaması gazdandir gazı için bişey veriyor musun biz oğlumda çok çekmiştik gazdan nerdeyse 6 ay gece eziyeti yoktu ama akşam bu vakitlerde çocuk yirtinirdi napcagimizi şaşırırdık geceleri de aydınlıkta emzirme derim ben hep gece lambasında emzirdim oğlumun gece eziyeti olmadı memenin altında uyur kalırdı
Oyyy canımmm geldi mi yusuf keremiKv telefona laf ettiği için şuan yazamıyorumoğlumla çok şükür iyiyiz spinal oldum. 13:14 de oldu. sancılarım artmaya başlamıştı artık oğlum 1 kasıma her türlü göz koymuş görüşürüz yine
Canım sakın 30 CC ile başlama banada ilk öyle dediler çocuk 15 CC zor içti kustu ağızdan burundan çocuk doktoru daha el kadar bebek nasıl için 30 CC dedi. 10 CC ile başlayın 2_3 saatte bir önce emzir sonra mama ver. Beğenmediyse mama markasını değiştir istersen.Süt sagma makinasiyla denedim ama hiç gelmiyor ve uçlarını çok acitti biraz gelse onunla destdestekliycem ama hiç gelmiyor. 30cc ver dedi hemşireler ama artık her saat başı 10cc olarak az az veriyoruz biraz daha iyi oldu ama yinede çok severek içmiyor mamayi meme istiyor göğüs ucunda yok silikon uçla veriyorum hiç süt gelmiyor kızıyor süt gelmeyince ağlıyor. NApicaz bilmiyorum hiç canim
Hadi inşallah kolay bi doğum olacak senin için canım.bi avazda inşallah. Yavruna sağ salim kavuş inşallah.Şu an 7 cm açıklık ama epidural bağlı ağrımı pek hissetmiyorum canım. Suni yi daha yeni bağladılar süreç hızlansın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?