- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #61.961
saol gönülüm ya inşallah canım.. şu öksürük tıksırık bozmaz umarım hayallerimi ilk doğum fotolarımda sümüklü çıkıcem yoksaSen de sters yapma cnim az kaldi seninde bebisinle kavusmana.inanki ameliyathande 5 dk duruyormussun gibi gelcek sanada.hersey gonlunce olsun.
Cnm benimde 3 gun gelmedi sutum sezeryandan sonra gelmese de durmadan makineyle sagdim durdum. 4.gun makineyle az az gelmeye basladi. Sende sag gelmese de. Azar azarda mama ver. Hemsireler bize mama hazirlarken 20-25 ml verdirdiler 3 saatte birAynısını yaptım bu sabah hastane dönüşü ama henüz hala gelmiyor inşallah tez zamanda gelir çok zormus insanın yavrusuna yetememesi
al bak bi tane daha panik olmıyan insan modeli sizin oranın havasından mı suyundan mı nedirBende evde yalniz kaliyorum canim. esim de ancak yarim saat 40 dakika icinde gelebilir. ama hic endisem yok benim o konuda. dusumu alip evi toplarim esim gelince de cikariz.
Gozunuz aydin cnm. Allah anali babali buyutsunKv telefona laf ettiği için şuan yazamıyorumoğlumla çok şükür iyiyiz spinal oldum. 13:14 de oldu. sancılarım artmaya başlamıştı artık oğlum 1 kasıma her türlü göz koymuş görüşürüz yine
Cocuk doktoru kim geldi cnm. Ne zaman icin cagirdiCnm bnm de sol kulak olmadı içerde sıvı var dediler haftaya bakacaklar
annem de doğum sancısını tarif ederken benzer şeyler söyler canım.. o anda kimseyi gözüne gözüktürmüyosun hele ki eşini ahhhhhhhhhhhhhhh bu adam yaptı naptıysa bana allahın belası modunda oluyomuş insan biraz en azından annem öyle olmuşKızlar merhaba,
Birkaç arkadasım, sancı çekilmeye başlandığında ne kadar süre içinde Doğum olacağını sormuşlar.
Benim gece 12.30 gibi sancılarım başladı, tam olarak anlamamıştım, Doğum sancısı mı değil mi diye? Hatta buraya yazıp, Doğum mu diye sordum bileYaklaşık 2 saat boyunca ara ara gelen sancıları evde çektim, hastaneye gitmedik. Gece 3 gibi hastaneye yatış yaptım, sabah 10 gibi normal Doğum yaptım.
Beni çevremdeki herkes kandırmış bunca zaman. Annem beni 10 dakikada doğurduğunu söylüyordu, keza normal Doğum yapan büyüklerim hep ama hep destek oldular.
Hele ki eşim, o hep yanımdaydı, hep destekti zaten o olmasa yapamazdım. Ben öyle kötüydüm ki, ona hep 'dayanamadığımı, öleceğimi, bu ağrıyla yaşayamadığımı, Doğumdan vazgectigimi' demediğimi bırakmadım. Eşim şimdi itiraf ediyor, 'delirdigini sandım, acına kahroldum' diyor.
Nitekim zor bir Doğumdu fakat şimdi dikiş ağrılarım dışında çok iyiyim. İlk anda bile ayağa kalktım. Hele ki meleğimi çıkardılar, onu gördüm, dünyam değişti.
Bu nasıl bir sevgidir Allahım!Allah herkese en kısa sürede sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.
Evet canım benim İpek. Sağolasın . . Seni de bir nefeste kurtarsın Allah . . .allah yardımcın olsun arkadaşım kolaycacık doğur inşallah da kavuşun ipek kızınlaipekti dimi ya evet evet ipekti senin minnoşun adı sanırım
ederler herhalde canım eşin de yardımcı olur elinden geldiğince.. şimdiden düşünme bunları güzel olur inşllah herşey.. bebeğin sağlıklı olsun da..Slm kızlar nasılsınız herşey yolunda mı sayfalar çık uzun süreli gidemiyorum okuyamuyorum doğum yapanlar var mı ben de hayirlusiyla cuma günü akşam saat 7 de doğum yapicam sezeryan olucak spinal olacakmış eşim yanımda kalicak kinsem yok annem vefat etti 3 yıl önce özel hastanede yapicam sadece ilk gece zorluk çeker miyim bebeğim maması altının değiştirilmesi falan nasıl olur acaba hemşire yardım eder mi çok tedirginim yaaa
ne güzel canım hakkaten uğurlu geliyolar yavrular.. allah yardımcın olsun bundan sonrası için de..Kizlar cok sukur bi yardimco buldum..biliyorsunuz dogurana kadar hatta dogurduktan sonra bile ara vermeden calisicam...
Esimden ailemden yana sorunlarim var ama cok sukur islerim yolunda suan etrafimda pervane olan bir cok arkadas dost edindim Rabbim kizlarimin hatirina o kadar cok kapi aciyorki ne kadar sukur etsem az.
bu saydıkların daha da çok işe yarıyo diye duymuştum hep yani yürümekten daha çok işe yarıyomuşMaşallah bebeğine bende hiç yürümüyorum bende açıklıkta yok gerçi..evde hareketli olmak halı yer falan silmek de işe yarar inşallah zira yürümeye takatim yok.
anaaa tam gününe vermiş dr un sezeryan tarihini deseneKızlar bizim yatışımız yapıldı 12 de sezeryan. sancılarım 130lara çıktı.
bence açlıktan beynin durmuştur anneeemmmm yani birbirimize biraz benziyosak öyle olmuşsundurBen hissetmiyorum orası ayrı sadece kasılma olarakiyi bişi galiba canım tatlı değil galiba inşallah gelir ya yavrum açlık çekmez
Kız biz senle ikimiz varız telaşe memuru :)al bak bi tane daha panik olmıyan insan modeli sizin oranın havasından mı suyundan mı nedirbeni de vinçle balkondan çıkarsınlar
Yarın doktorda kilosu belli eder doyup doymadığını canım bilmiyorum. Doymuyor derse sağcaz artık.Geceleri çok ağlıyor bacaklarını geriye çekince gaz diye düşündüm ben. Böbrek usg de çekilsin anlıcaz artık. Çok yorgunum inanki misafirler de gelmeye başlıcak 2 hafta oldu artık ama ben bu kafayla kimseyi istemiyorum yaaMy moonlight cok agliyormus oglusun gaz sancisi en fazla bi kac saat surer surekli aglamasini kastediyorum.kolik olan bebekler en fazla 4_5 saat araliksiz aglar gunun belli saatlerinde ve her gun genelde o saatlerde aglar.
Belli bir saatlerde aglamayip surekli aglama varsa acaba doymuyor olabilirmi.bizim hatunda memeyle doymuyor o zaman heo aglamaca sutumu sagiyorum ve bugun mama takviyesine basladik biberobla icirdigimde doyuyor aglamasi kesiliyor.
Onlar aglayinca denemedigimiz yol kalmiyor hepimizin.
ay eşimin bana taktığı ad bu telaşe memuru aynen öyleyim vallahiKız biz senle ikimiz varız telaşe memuru :)
annem de doğum sancısını tarif ederken benzer şeyler söyler canım.. o anda kimseyi gözüne gözüktürmüyosun hele ki eşini ahhhhhhhhhhhhhhh bu adam yaptı naptıysa bana allahın belası modunda oluyomuş insan biraz en azından annem öyle olmuşne güzel sen atlattın darısı hepimize olsun inşallah
canım inşallah ertelenmez yaCanım bende tıkanığım ,grip nezle gitti ama burnum tıkalı ve gece tıkanarak uyanıuorum.doktor ona ragmen dün sezryn tarihini yinededi evrakları falan verdi.ama ben pazartesiye kadar geçmezse seseryan öncesi sölicem nolur nolmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?