bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
My moonlight cok agliyormus oglusun gaz sancisi en fazla bi kac saat surer surekli aglamasini kastediyorum.kolik olan bebekler en fazla 4_5 saat araliksiz aglar gunun belli saatlerinde ve her gun genelde o saatlerde aglar.
Belli bir saatlerde aglamayip surekli aglama varsa acaba doymuyor olabilirmi.bizim hatunda memeyle doymuyor o zaman heo aglamaca sutumu sagiyorum ve bugun mama takviyesine basladik biberobla icirdigimde doyuyor aglamasi kesiliyor.
Onlar aglayinca denemedigimiz yol kalmiyor hepimizin.

Aynısını yaptım bu sabah hastane dönüşü ama henüz hala gelmiyor inşallah tez zamanda gelir çok zormus insanın yavrusuna yetememesi
Cnm benimde 3 gun gelmedi sutum sezeryandan sonra gelmese de durmadan makineyle sagdim durdum. 4.gun makineyle az az gelmeye basladi. Sende sag gelmese de. Azar azarda mama ver. Hemsireler bize mama hazirlarken 20-25 ml verdirdiler 3 saatte bir

Bende evde yalniz kaliyorum canim. esim de ancak yarim saat 40 dakika icinde gelebilir. ama hic endisem yok benim o konuda. dusumu alip evi toplarim esim gelince de cikariz.
al bak bi tane daha panik olmıyan insan modeli sizin oranın havasından mı suyundan mı nedir beni de vinçle balkondan çıkarsınlar

annem de doğum sancısını tarif ederken benzer şeyler söyler canım.. o anda kimseyi gözüne gözüktürmüyosun hele ki eşini ahhhhhhhhhhhhhhh bu adam yaptı naptıysa bana allahın belası modunda oluyomuş insan biraz en azından annem öyle olmuş ne güzel sen atlattın darısı hepimize olsun inşallah

Ben de azıcık anlatayım.
Benim oğlan epey yordu beni. Sorunsuz bir gebelik geçiriyorduk ki 27. haftada ağrı sancı nefesim kesiliyordu. Doğum öncesi normal diye düşündüm önemsemedim. 30. haftada söz edince doktorum birden telaslandı acil muayeneye aldı tekrar ve yatış yaptı hastaneye. Meğer serviks kısalığı varmış. Benimki doğmaya çalışıyormuş. 8 gün kaldık hastanede. Hemen progesterona başlandı. O zamandan beri devam ettik progesterona acı sancı ağrı endişe... 34 bitene kadar çok zor geçti. Keşke o dönem bulsaydım sayfayı
Bugün kontrolumuz vardı. Çok şükür 36'yı bitirdik ve gelişimimiz normalmiş. Her şey yolunda sık dişini dedi doktorumuz. Serviks sorunu dolayisi ile Yaşadığımız ağrı sancı kasılma devam ediyor ama bu haftayı atlattik ya çok şükür. Fazla da beklemese diyorum. o kadar endişelendik ki artık sağ salim görmek istiyorum cücüğü. Normal doğumun en büyük sorunu sıkıntısı ne zaman olacağını bilmemek sanırım... Ama çok şükür bugüne. Doktorumuz her şey yolunda deyince o kadar mutlu oldum ki...

Kizlar cok sukur bi yardimco buldum..biliyorsunuz dogurana kadar hatta dogurduktan sonra bile ara vermeden calisicam...
Esimden ailemden yana sorunlarim var ama cok sukur islerim yolunda suan etrafimda pervane olan bir cok arkadas dost edindim Rabbim kizlarimin hatirina o kadar cok kapi aciyorki ne kadar sukur etsem az.

ederler herhalde canım eşin de yardımcı olur elinden geldiğince.. şimdiden düşünme bunları güzel olur inşllah herşey.. bebeğin sağlıklı olsun da..

ne güzel canım hakkaten uğurlu geliyolar yavrular.. allah yardımcın olsun bundan sonrası için de..

Kızlar bizim yatışımız yapıldı 12 de sezeryan. sancılarım 130lara çıktı.
anaaa tam gününe vermiş dr un sezeryan tarihini desene o zaman sütün de daha rahat geliyodur belki canısı bi müsait olunca kv de görmeden yaz bakem bize sancı sütü tetikliyo diyolar ya doğru mu test edelim senin üzerinde

Ben hissetmiyorum orası ayrı sadece kasılma olarak iyi bişi galiba canım tatlı değil galiba inşallah gelir ya yavrum açlık çekmez
bence açlıktan beynin durmuştur anneeemmmm yani birbirimize biraz benziyosak öyle olmuşsundur ben perşembe günü artık açlıktan kendini konya çöllerine vurmuş ferdi tayfur gibi girerim doğuma

Yarın doktorda kilosu belli eder doyup doymadığını canım bilmiyorum. Doymuyor derse sağcaz artık.Geceleri çok ağlıyor bacaklarını geriye çekince gaz diye düşündüm ben. Böbrek usg de çekilsin anlıcaz artık. Çok yorgunum inanki misafirler de gelmeye başlıcak 2 hafta oldu artık ama ben bu kafayla kimseyi istemiyorum yaa

Amin inşallah! Bir avazda kurtulursunuz inşallah! Benden de herkes nasibini aldı. (Eşim, ailem, hastanedekiler)

canım inşallah ertelenmez ya gündüz daha iyiydim 2-3 saattir yine depreşti zıkkım hastalık bilmiyorum daha napıcam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…