bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

BegumBB n hayali ikimizin birlikte Bugün hastaneye yatıp dogumhanede elele ikinmamizdi maalesef Benim hesap tutmadı ama begumcm Yarın yavrucagyla kavuscak inşallah.kıyamam ben Ona Yaa minnakck.Allah m sagsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kontrolden çıktık biz. 2800 kilomuz boyumuz da 48 cm. Çatı muayenesi de oldum. Kanalım dar ve gerideymiş o yüzden normal Doğum yalan oldu. 15 Kasım'a gün verdi
hayırlı olsun canım.. çatalda tavsiyelerimi dinledin inşallah aaa bak bu arada sen de griptin gerçi senin tarihine daha epey var ama dr herhangi bişey söyledi mi iyileşmen lazım yoksa ertelenir falan gibi??

ahh cano yapmadığım kalmadı mandalina nanelimon bal ballı süt ballı ıhlamur sağlıklı yiyecek içecek kaynağı gibi oldum ama pek de bi değişim yok sanki

hakkında hayırlısı olsun bitanem zaten haftan gayet güzel.. evet belirsizlik seni sıkıyo ama sürpriz olarak düşün

ben seni doğurdun zannediyodum ay iyice karıştı hatlarım

bence açlıktan beynin durmuştur anneeemmmm yani birbirimize biraz benziyosak öyle olmuşsundur ben perşembe günü artık açlıktan kendini konya çöllerine vurmuş ferdi tayfur gibi girerim doğuma

Ameliyat sonrası dikerlerken hemşire ağrın mı var yüzün sanki ağrı çekiyormuş gibi dedi yok yapılanları hissediyorum ağrı yok ama abanınca midem boş olduğu için dedim

Nasıl hissediyorsun canım müsait oldukça yaz bize doğum yapanlar yazmıyor genelde .müsait olamıyorlar heralde..
Cnm aynen dün zaten kndime gelemedim uyuyamadm gece.uykusuzluk agrilar göğüs acısı ameliyt derken vakit olmuyor emzirme zaten tam bir olay onu da bugun cozdum biraz.bugün ilk defa yavrumu adamakilli kucaklayabildim arabada gelirken.smdi de aklım hep onda içerde uyuyor durmadan gidip bakiyorm:)

Korkulu rüyam gibiydi süt olayı. Süt geldi kuzu ama bizim oğlan tembel çıktı hiç emesi yok mama verdi hemşire şekeri düşmeye başlıyor diye. yine de gelip denemeler yapıyoruz olmadı az kaşıkla damlatıyoruz

Ameliyat sonrası dikerlerken hemşire ağrın mı var yüzün sanki ağrı çekiyormuş gibi dedi yok yapılanları hissediyorum ağrı yok ama abanınca midem boş olduğu için dedim
o hemşire aç kalsın ben onu dikeyim bakalım yüzü ne şekil alıyo sahi sana bişey sorucam canım su içmek serbest mi yoksa o da mı yok

ayyyy maşşallah gelsin ne güzel zamanla o emmeye de alışır merak etme çok sevindim canım.. benim de korkulu rüyam bu süt olayı

Canım ya inşallah tamamen geçicek ağrıların o Zaman yavrunla daha çok hasret gidereceksiniz

A Askina eskiya canım spinal mi oldu ? Kabul etmediler mi kombineyi yoksa sen mi istemedin ?ay ölecem meraktan Bastırdılar mı karnına ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…