bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ahhh canım o mide beni yedi yani şu hamilelikte midemden çektiğimi başka hiç bişeyden çekmedim

Ayy ne güzel canim benimde hafyaya annem gelecek doğumdan sonrada kalacak bir süre allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi
Benimkide kalcak bayagi da salmayiz herhalde subata kadar annelik iznim de var zaten. Cok cok buyuk desteklermis gercekten. Altini almak olsun neden agladigini bilmek olsun herseyde cok yardimcilar. Dedigim gibi ozellikle geceleri. Deliksz uyku :))) arada kalkuorum bi bakiorum napiolar die. Bebiste sagolsun karni doyduktan sonra mizmizlanmio hemen uykuya dalio. Zorluk cikarmio ananeye de :)

Kızlar gece 2 saatte bir emzirmeye mi kaldurcam 9da çok emdi smdi emzirdjm uyuyordu azcık emdi yatirdim.gece kaç kere kaldurcam kndi uyanmazsa.bir de dün 2 kere kaka yaptı 2.si baya fazlaydı. Bugün hiç kaka yapmadı çis de çok az yaptı sürekli de az da olsa emzirmeye çalışıyorum 2 saatte 1.yarın yapar mı kaka.bi de sürekli nefesini dinliyorum bn nasıl uyucam blmyrm.tecrübeli anneler bana yardım edin

allah allah doğum sancısı falan diilmiş demek ki safra kesesi ya da böbrek kaynaklı mı acaba?? bi druna sorsan ya canım nolur nolmaz

Evet Can'ım 2 saatte bir kaldır emzir ki şeninde sütün artsın zaten nefes alıyomu bişey mi oldu gibi vesveselerle uyuyamazsın ama uyumaya çalış sen uyudukça sütünde artacak anneni yada eşini nöbete bırak :)) kaka illa yapmak Zorunda değil yarında yapar sonrada yapar ..hatta ilerleyen Zaman'larda sütün ona yaramaya başladıkça günlerce kaka yapmaz bile ..henüz kakasını düşünmek için erken ama sen yediklerine dikkat edeceksin kuru yersen zor yapar sıvı yersen kolay yapar gazlı yiyeceklerde onda gaz yapar sen üşütürsen sütten oda üşütür kusmaya başlar filan kısacası sen şimdi ne yersen oda aynı besini alıp aynı reaksiyonları verecek ..kendinide bebeğinde sıcak tut kendi ayağın da sıcak olsun terlemişsen sırtına havlu koyacaksın ki üşütme ...

Slm...15gun kaldi bizimde oglumla kavusmamiza..cok korkuyorum..uykusuzluk agri sizi hepsi bi yandan sinirlerim o kadar bozukki surekli aglama halindeyim..allah hepimiźin yardimcisi olsun zor ama guzel gunler bizi beklkyor sanirim...insallah gazsiz aglamayarak bizi korkutmayan bebelerimiz olsun insallah...

Canım arkadaşlarım yarın doğum sonrasında kendime gelince size doğum hikayemi hayırlısı ile yazacağım.
Hepinize çok teşekkür ederim bu hamilelik sürecinde hep birlikte her sorunu konuşabildik ,birbirimize destek olduk.
İyi ki varsınız. İnşallah evlatlarimizi buyuturken de paylasimlarimiz devam edecek.Sizleri kocaman öpüyorum iyi geceler diliyorum. .. tabi ben umarım heyecandan uyuma fırsatı bulurum.

Canım allah yardımcın olsun yarın inş sağlıcakla yavrunu kavuşursun bu gece dinlen diycem de bende olsam uyuyamam heyecandan heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…