- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #62.061
Maşallah canım gözün aydın bebisine kavusmussunAh canım ben doğurdum ve hemen bu gece sırt üstü verin gerine gerine yattım. Darısı başına.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım gözün aydın bebisine kavusmussunAh canım ben doğurdum ve hemen bu gece sırt üstü verin gerine gerine yattım. Darısı başına.

Kuzum seninde gözün aydın kavustun yusuf keremine Allah sağlık sıhhat versin1 Kasıma gizli ortak çıktı he gözünüz aydın canım
![]()
Senide Allah kurtarsin canımVe saat 11 e 6 bucuk saat kaldı.Fena heyecanlıyım. Uyku gitti bende.
Maşallah darısı başımızaGönderdim ki ben onları annemle ikisini birden postaladım 
ablam var
gaz olayı başarılı geçti
![]()

Saol tatlimSenide Allah kurtarsin canım![]()

Kizlar sag tarafimda muthis bi agri ile.uyandim gecmedi ne agrisi bu dkli bi agri degil hareket edemiyorum suan
Ve saat 11 e 6 bucuk saat kaldı.Fena heyecanlıyım. Uyku gitti bende.
Sağ ol cnm darısı en kisa zamanda sana insallah:)A Askina eskiya canım gözün aydın. O mavi gözlü güzelliği kokla bizim yerimize Allah analı babalı büyütsün :)
pdr55 gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün ..
@yaren92 kuzu hayde bakalım gözün aydın :) Allah analı babalı büyütsün sıpanı öp yerimize :)
Başka doğum olduysa ve kaçırdıysam yeni gelen tüm bebitolara uzun ömürler saglık sıhhat dilerimmnmn...
Canım gözün aydın maşallah kızına da sana da kavuşmuşsunuz çok sevindim darısı bize inşaallah... çok özendim çok rabbim huzur sağlık dolu bir ömür nasip etsinCanlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah razı olsun . Kızım uyuyor şu an. Ben de hayran hayran ona bakıyorum . Abisine benziyor. Sanki 4 yıl öncesine döndüm. Rabbim sizleri de hayırlısıyla kurtarsın.
Gözün aydın güzelim kucağına almışsın kuzuyu maşallah... ilk Bebek ilk heycan rabbim ömrünü bereketli huzurlu sağlıklı kılsın darısıda bizim başımızaKızlar hepinize çok teşekkür ederm iyi dilekleriniz ixin. Biraz gec oldu ama kusura bakmayın.anne adayları sadece ilk gün birqz zorluyor 2.gün her şey çok güzel oluyor inşallah hepinize kolay dogumlar hayırlı evlatlar diliyorum
Gozunuz aydin canim Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah22:50 de 3.100 gr olarak aldım kızımı kucağıma. Epidural normal doğum yaptım. Oldukça rahattı. Çok tatlı eşek yaaa. Sütüm pek yok. Gelir inşallah. . Haberleri dinlediniz. .