bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar sag tarafimda muthis bi agri ile.uyandim gecmedi ne agrisi bu dkli bi agri degil hareket edemiyorum suan

Ya kara haber vermeyeyim ama böbrek olabilir mi o ağrı. Çünkü ben 4 gün önce taş düşürdüm ve bahsettiğin gibi başladı. Sonrasında zaten hayatımda yaşamadığım bi acı geldi Allah kimseye yaşatmasın. Doğumda bu kadar zorsa ben yapamam diye bayağı da ağladım. Bi kaç saniye Aralık'larla ani çok şiddetli kasılmalara dönüşmüştü senin bahsettiğin türde ağrılar. Neyse ki bir gün sürdü. Bugün daha yeni kendime geldim ilaçlarla. Bulantı kusma devam etti. Kanlı idrar falan oldu zordu yani. Umarım sen iyisindir. Değildir böyle bir şey

Bir de bebeğini kucağına alan herkesi tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün. Darısı hepimizin tüm bekleyen, isteyenlerin başına.

Ve saat 11 e 6 bucuk saat kaldı.Fena heyecanlıyım. Uyku gitti bende.

Begumcm ya bende çok heyecanlym.Hep aklimdsn.Sanki ben dogurcakmsm gibi Yani.Nasıl olcak bebiş Nasıl olcak Sen Nasıl olacaksın neler hissetcksn çok fena Yaa.zaten bikaç gündür doğumu düşünüp düşünüp agliodum ama Dün akşam eşime dedim düşünsene yarın saat 12 de 3 kişi olacaksın artık Ne kadar farklı Güzel bi duygu.Allah m içine sindirsn cnm.inşallah Herşey çok Güzel olcak :) hastane de kalabalık olursnz Siz simdi.Yoksa gelmek isterdm

pdr55 canim maşallah guzel günlerde büyüt bebeğini .
@yasemn2014 Rabbi m tez zamanda sifasini versin yavrucagin inşaallah . korkma , o şimdi hepimizden güçlü , hemen toparlicaktir

Günaydın kızlar dün tüm gece kuru öksürükle geçti uykudan uyandırıcak kadar hem de :/ çok üzülüyorum bakalım nolucak yarın. . @yasemn2014 allah yavruna şifa versin canım üzmemeye çalış kendini onlar küçük mucizelerimiz herşeyden korunuyolar allahın izniyle . . BegumBB canım benim bugün senin için de büyük gün allah yardımcın olsun kuzuna sağlıkla çabucak kavuş inşallah. .

Sağ ol cnm darısı en kisa zamanda sana insallah:)

Canım gözün aydın maşallah kızına da sana da kavuşmuşsunuz çok sevindim darısı bize inşaallah... çok özendim çok rabbim huzur sağlık dolu bir ömür nasip etsin

Gözün aydın güzelim kucağına almışsın kuzuyu maşallah... ilk Bebek ilk heycan rabbim ömrünü bereketli huzurlu sağlıklı kılsın darısıda bizim başımıza

Kizlar dun nette okudum doguma bir hafta kala filan zeytinyagi surunce acilma kolay oluyomus cok rahat dogum gerceklesiyormus deneyen duyan varmi? Bide dogumdan sonra bebegin agzina hurma surunce gazi olmaz diyorlar ben denicem sanirim.

22:50 de 3.100 gr olarak aldım kızımı kucağıma. Epidural normal doğum yaptım. Oldukça rahattı. Çok tatlı eşek yaaa. Sütüm pek yok. Gelir inşallah. . Haberleri dinlediniz. .
Gozunuz aydin canim Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…