- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #62.081
Amin canım. Teşekkür ederimCanım gözün aydın maşallah kızına da sana da kavuşmuşsunuz çok sevindim darısı bize inşaallah... çok özendim çok rabbim huzur sağlık dolu bir ömür nasip etsin
Amin canım bu güzel duyguyu bizlerde yaşarız inşallahCanlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah razı olsun . Kızım uyuyor şu an. Ben de hayran hayran ona bakıyorum . Abisine benziyor. Sanki 4 yıl öncesine döndüm. Rabbim sizleri de hayırlısıyla kurtarsın.
Kızımda hurma sürmüştük Gerçekten de. gazlı bir bebek değildi şükür. bu defa yine yapayım bari. aradan çok zaman geçince unutuluyor bazı seylerKizlar dun nette okudum doguma bir hafta kala filan zeytinyagi surunce acilma kolay oluyomus cok rahat dogum gerceklesiyormus deneyen duyan varmi? Bide dogumdan sonra bebegin agzina hurma surunce gazi olmaz diyorlar ben denicem sanirim.
Ayyy cook heyecanlI. Allah yardımcınız olsun. sağlıcakla kavusunKızlar Günaydın şu an yoldayız.Allahın izni ile bebeğim e kavuşuyorum bugün. Çok heyecanlıyımmmmmmm.
Bisey olmaz inşallah belki de doğum hormanlarindandir çocukta da olur mu bilmiyorum ama bende hamilelikte başlar hamilelik etkisi tam anlamıyla geçince doğumdan sonra da bi kaç ay sonra biter bu ikinci bunda da hamileliğin basinda başladı bakalım bu da geçecek mi :) kaç günlük ki daha :?Kizlar moralim çok bozukbebeğimin tsh çok yuksek cikti. Dr cocuk endokrinine yolladı ama burada çocuk endokroni yokmuş 60 km uzakta var aracimiz yok nasıl götürcem bebegimi bilmiyorum
Ben gebelikte çok dikkat etmistim ustelik endokrin uzmani takibindeydm. Tiroid guatr problemim yoktu sadece gebelerde 2 civari olmasi gerekiyor diye eutrx kullandm 35 mg kadar. İyot kullandm. Bunlari tiroid rahatszlgm olmadigi halde kullandm o kadar dikkat ettigim halde bebeğimin tsh yüksek çıktıbebeğimin zekasina birsey olcak diye çok korkuyorrum cnm öyle sıkılıyor ki ne yemek ne uyku surekli aklımda. Bugün baska bi doktora daha goturcm o da illa cocuk endokrinine gotur derse bi sekilde goturcez
Eki Görüntüle 1906272
Benm hamilelikte de yuksek değildi ben yinede önlem olsn diye ilaç kullanmıştım ama yine sıkıntı oldu. Umarım sende sıkıntı olmazBisey olmaz inşallah belki de doğum hormanlarindandir çocukta da olur mu bilmiyorum ama bende hamilelikte başlar hamilelik etkisi tam anlamıyla geçince doğumdan sonra da bi kaç ay sonra biter bu ikinci bunda da hamileliğin basinda başladı bakalım bu da geçecek mi :) kaç günlük ki daha :?
Benim ilk olucak canim o yuzden herkese herseyi soruyorum unutmayim diye:) ise yariyosa herkes yapsada kimsenin bebisinin gazi olmasa burdan okudugum kadariyla dogrum sonrasida baya zor bir surec olucak gibi .zemzem ve maden suyuda degdiren varmis dogunca onlarda gazinin cok az oldugunu soylediler.bide hamileyken pekmez icersen bebek sarilik olmazmis.sık sık emzirirsen yani bebek ac kalmazsada sarilik olmazmis bildiklerim bu kadar :))Kızımda hurma sürmüştük Gerçekten de. gazlı bir bebek değildi şükür. bu defa yine yapayım bari. aradan çok zaman geçince unutuluyor bazı seyler
Merhabalar bize önerebileceğiniz bişey var mı şu ana kadar normal gözüküyor doğum engel çıkmazsa ama ilk bebek tecrübesizlik ve korku hat safhada maalesefCanlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah razı olsun . Kızım uyuyor şu an. Ben de hayran hayran ona bakıyorum . Abisine benziyor. Sanki 4 yıl öncesine döndüm. Rabbim sizleri de hayırlısıyla kurtarsın.
Ay benim kalbim güp güp oldu ben dogrcam sanki .bir avazda kurtulun insallahKızlar Günaydın şu an yoldayız.Allahın izni ile bebeğim e kavuşuyorum bugün. Çok heyecanlıyımmmmmmm.
Duymamıştım zemzem ve maden suyunu. doğduktan sonra zaten sarılık için sık emzirilmesini doktorlar da söylüyor. umarım bebislerimiz emip uyuyan gazsız bebek olur da sorun yaşamayız hiç birimizBenim ilk olucak canim o yuzden herkese herseyi soruyorum unutmayim diye:) ise yariyosa herkes yapsada kimsenin bebisinin gazi olmasa burdan okudugum kadariyla dogrum sonrasida baya zor bir surec olucak gibi .zemzem ve maden suyuda degdiren varmis dogunca onlarda gazinin cok az oldugunu soylediler.bide hamileyken pekmez icersen bebek sarilik olmazmis.sık sık emzirirsen yani bebek ac kalmazsada sarilik olmazmis bildiklerim bu kadar :))
Ikınmak çok önemli . Oğlumda ıkınamadım ama bu sefer tekniği kaptım. O yüzden dikiş fazla olmadı bebeğin çıkışı kısa sürdü.Merhabalar bize önerebileceğiniz bişey var mı şu ana kadar normal gözüküyor doğum engel çıkmazsa ama ilk bebek tecrübesizlik ve korku hat safhada maalesef
Allah büyüktür dur bakalım bişey yoktur belki. Bi ambulansla filan sevketmezler mi oraya. denedin mi. gideceğin hastaneyi doktoru vs arayıp bi sor istersen anlat durumunuKizlar moralim çok bozukbebeğimin tsh çok yuksek cikti. Dr cocuk endokrinine yolladı ama burada çocuk endokroni yokmuş 60 km uzakta var aracimiz yok nasıl götürcem bebegimi bilmiyorum
Ben gebelikte çok dikkat etmistim ustelik endokrin uzmani takibindeydm. Tiroid guatr problemim yoktu sadece gebelerde 2 civari olmasi gerekiyor diye eutrx kullandm 35 mg kadar. İyot kullandm. Bunlari tiroid rahatszlgm olmadigi halde kullandm o kadar dikkat ettigim halde bebeğimin tsh yüksek çıktıbebeğimin zekasina birsey olcak diye çok korkuyorrum cnm öyle sıkılıyor ki ne yemek ne uyku surekli aklımda. Bugün baska bi doktora daha goturcm o da illa cocuk endokrinine gotur derse bi sekilde goturcez
Eki Görüntüle 1906272
Dur bakalim tatlim hemen uzulme.aracin olmamasi sizi biraz zorlayabilir ama bebis icin gidilecek illaki kucuk yerlerin sıkıntısı iste.test tekrar edilir bi daha yapilir belki yanlislik olmustur dogruysa da en başından öğrenmeniz cok iyi olmuş ina gore tedbir alırsınız endise etme lutfen.senin gerginligin ona da geçer annesiKizlar moralim çok bozukbebeğimin tsh çok yuksek cikti. Dr cocuk endokrinine yolladı ama burada çocuk endokroni yokmuş 60 km uzakta var aracimiz yok nasıl götürcem bebegimi bilmiyorum
Eki Görüntüle 1906272
Arastrma hastanesi cnmAllah büyüktür dur bakalım bişey yoktur belki. Bi ambulansla filan sevketmezler mi oraya. denedin mi. gideceğin hastaneyi doktoru vs arayıp bi sor istersen anlat durumunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?