- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #62.141
Senin ve bebegin için hangi doğum şekli hayırlı ise o olsun canımDoktorum normal.dogumdan yana genel olarak özel hastane olmasına rağmen. Son ana kar normal düşüncez doğum anında gerekirse Sezeryan yapıcaz dedi. Ve kesin net konuştu tecrübesiz de olduğum. İçin bişi diyemedim. Sen normal bebek.hareket takibi yap sadece dedi. Belirtilerin olunca da gelixeksin ztn dedi
Yirim ben onuuu ,rahat içerde demekki annesi , nasıl besliyosan artık..ama illaki kucağına gelmek isticek sadece nazlanıyo, benim kızda normali beklesek 41i bulcak ne ağrı ne sancı ne kasılma :)Kasim da geldi ama hanimkizda tık yok.
Arkadaşlar özellikle öğretmen olanlar hani daha önce de sormuştum ücretsiz izin hizmet süresinden sayılır mı diye hatta sanki @Enfal97 yeni torba yasayla geçecek falan demişti. . Şimdi netten araştırıyorum sanki geçen şubatta geçmiş böyle bişey ama tam anlamadım eğer hizmet süresinden sayılıyosa ben direk ücretsiz izne ayrılıcam ya annemleri de göndericem olmuyo böyle iki tarafın arasında sıkışıp kalıyo insan. .
Ne güzel anlatmışsın canım. Sütün de gelir Rabbimin izniyle. Çek besmeleni ver memeyi kuzunun ağzına o çektikçe artar sütün inşallah canım.Bu bir doğum hikayesi
Bilindiği üzere 1 Kasım sezeryan günümüz. 26. haftadan beri ha geldi ha gelecek derken biz günümüzü tamamladık çok şükür gece her zaman ki gibi kasılmalarım vardınefes kesen türden ama bu sefer daha sık ve ardından idrara çıkma. 2-3 gündür de makatta baskı yapmaya başlamıştı. Sabah eşime günümüz bugün olmasaydı doğum yine de bugün olurdu dedim. Annem kv eşim ablam birlikte geldik hastaneye beni hazırladılar falan nst de sancılar 130larda ama bende sadece o klasik kasılma hissi(100 doğum sancısı desem de kv sende sancı olsa böyle olmazsın ağrıdan diyor ). Doğumhaneye 12 de indik ama beni almaları 13ü buldu. ameliyathane de anestezi türü kombineden spinale döndü. orada ki görevli farkı anlattı bende farketmez dedim doktor geldi anestezi doktoru derken iğne yapıldı ama ben uyuşmadım. deneme kesileri yaptılar yok dediler genele dönüyoruz. Bazı hastalarda olurmuş böyle ilacı beklerken uyuşmaya başladı dedim anestezi doktoru başımda bana yapılan işlemleri anlattı dediğiniz gibi his var acı yok. Sonra oğlumun sesi temizleyip getirdiler yanıma sıcacık cennet kokulum sonra oğlum gitti beni diktiler ve ardından beni çıkardılar ben gelmeden oğlumu odaya vermemişler bebek odasında cam ardından göstermişler  annem ve kv nin mememi çekiştirme olayına girmek istemiyorum daha girmek istemediğim bölümleri de var muhteşem dünürler eşime yarın bu ikisini getirme dedim oğlum emmedi mide bulantısı vardı az önce hemşire yine aldı anne karnında su yuttuğu içinmiş o yüzden midesini yıkamışlar.
Lactamilin süt çayı vardı onu içtim sezeryandan çıkışta içinde rezene de var . Bol su içtim rezene çayı da almıştım ama onu daha içmedim. beklenenden erken geldi gazama yine de yürü dediler gazın çıksa da birikir dediler. Şimdi ki hedef sütü getirebilmek ilk gelmişti ama o kadarmış mama yiyoruz
Ay inşallah bizim de kolay olur bu gaz olayı. Görümcem neredeyse ağladım, şöyle sancım oldu, böyle ağrım oldu falan diye anlatınca eyvah dedim.Bnm çok kolay çıktı gaz. Az yürüdüğüm halde.yatarken cikti hem de.bi de gazım cikmadan katı şeyler de yedim yiyebilirsiniz dediler
Sağ ol cnm bnm emzirme başrollerde zaten:)ikimz de öğrendik gibi:)Ayy gozun aydın canımBundan sonrası artık emzirme uyutma bebek bakımı ogrenme ile gececek Sağlıkla buyuusun canım
Yok be canım işte olduğum yerden bir an önce gitmek istiyorum o yüzden hizmet süresinden sayılmalı benim içinCanım ben 2012'de oğlumun doğumundan sonra ücretsiz izin kullandım hizmet süresinden sayılmadı kıdem kademeyi etkiledi yani ama sonrasında değişiklik olduysa bilmiyorum.. Tayin veya doğu görevi gibi bir durumu etkilemiyorsa emekliliğe zaten çooook var çok da dert etme al bence izin.
Allah razi olsun kuzu nolur dua etUyu tabikide , bak tehlikeli bişe olsa doktorun bekleyelim demez.pazartesi nasipse doğumda dua edicem sana ve doğuma girecek tüm arkadaşlara
Tabi takip edilcekmis hem benimki hem denizin kiAynen sen de ihmal etme canım dogumdan sonra goster böbreklerini muhakak küçülmesine bakılsın normale donene kadar aksatma sakın..
Hakkinda hayirlisi ins cnmKızlar sabah 6.30 da suyum geldi. 7.30da hastanedeydim. Muayenede bebegin basi 1 parmak yukaridaydi. Bebek de düz bir pozisyonda duruyormus. Hala da degisiklik yok. Böyle devam ederse sezeryana alacaklar. Dualarinizi bekliyorum
Ahh canım ah aynen konuştuk doğru hatırlıyosun . . Çok sinirim tepemde artık iki tarafın arasında sıkışıp kalmaktan vallahi sinir hastası oldum. . Bi taraf hatır gönül bilmez bi taraf her boka alınır tövbe estağfurullah vallahi bezdim canım. . Ben 3yıl şu an bulunduğum zorunlu hizmet okulunda bitireyim hemen daha batıya başka bi zorunlu hizmet okuluna gideyim diye düşünüyodum ama bişey söyliyim mi şu cümleyi yazarken bile anlamsız geldi artık. . Yok vildancım çok haklısın olmuyo . . Benim annem babam da çook iyiler allah razı olsun düzenlerini bozup geldiler ama ben hep hatır gönül duygu hattında gidiyorum hatam da bu sanırım . .because of you canım emekliliğe saydırıldığını biliyorum 4 ay kullandın diyelim emekli olmak için 4 ay fazladan beklenmiyor...hizmet süresine sayılandı palto 2016 yılında değişti ama daha yeni yanı tam emin değilim ...sen sanırım tayin istemeyi de etkilemesin diye düşünüyorsun ama düşünme eşin nereye giderse gidersin ...birde annen baban dahi olsa yaşamak çok zor diye konuştuğumuzu hatırlıyorum daha önceki aylarda (( yanı maddi olarak ayarlayabilriseniz hizmet süresi filan düşünme bence ben kendi annesiyle 1.5 yıl yaşamış biri olarak hep söylüyorum olmuyooooorrrrr ki benim annem azı var dili yoktu yani ama bebeğimle bağ kuramamıştım kendimi annesi değil ablası sanıyordum ..okulda ağlıyordum ben niye izin almadım diye çocuk sütten kesilmişti ben 4 aylıkken bırakıp gitmiştim ..şimdi Allah nasip ederse 17 ocakta iznim bitiyor 1 hafta mazeret izni kullanılacam rapor filan yada sonra şubat tatili ve ardından ayrılıcam başlamam göreve
Cok sukur buyuyormus pasa.aglamasi sebebi baska seylermis.Allah nazardan korusun.saglikla buyuyun insallah.Hastaneden geldik. Böbrek usg çekildi sol böbrek 12 mm genişlik var. Mesanede yeni idrar yapmasına rağmen hala idrar varmış.çocuk doktoru Pipisi tıkanık kesin sünnet şart dedi. üroloji de baktı çocuk kesik kesik yapıyor dedi. Cumartesi sünnetimiz var Allâh izin verirse. Doktora ağlamasını sordum gazda olabilir çişini yapamayınca yanma ağrıda olabilir dedi. Gaz için iki damla daha verdi. Bakalım sünnet olunca inşallah geçer.kilomuz 3350 olmuş bu aradagonulll doyuyormuş oğluşum:))
Hayırlı uğurlu olsun meleğinKizlar prensesim dogdu 10.30 da) darisi sizlerin basina opuyorummmm
Eşin özel de bile olsa ona bağlı olarak gittiği yere gidersin çok düşünme bence zaten yazarken bile ne kadar anlamsız olduğunu anladım yazmışsın :)) ne kadar zamandır Ordasın ? Yok ya ev ev üzerine olmuyor !! Bu sene büyütürsün kuzunu hem psikolojinde düzelir seneye annen bakar bakıcı istemezsen hem çocukta 10 aylık filan olmuş olur daha rahat bırakırsın ....evlilik hayatın bile bozluyor karı koca olduğunu aile olduğunu unutuyorsun bende öyle olmuştu Allah yaşatmasın ama tecrübeyle sabit yaniAhh canım ah aynen konuştuk doğru hatırlıyosun . . Çok sinirim tepemde artık iki tarafın arasında sıkışıp kalmaktan vallahi sinir hastası oldum. . Bi taraf hatır gönül bilmez bi taraf her boka alınır tövbe estağfurullah vallahi bezdim canım. . Ben 3yıl şu an bulunduğum zorunlu hizmet okulunda bitireyim hemen daha batıya başka bi zorunlu hizmet okuluna gideyim diye düşünüyodum ama bişey söyliyim mi şu cümleyi yazarken bile anlamsız geldi artık. . Yok vildancım çok haklısın olmuyo . . Benim annem babam da çook iyiler allah razı olsun düzenlerini bozup geldiler ama ben hep hatır gönül duygu hattında gidiyorum hatam da bu sanırım . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?