- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #55.041
Selam kızlar Napıosunuz?? Biz ana oğul gezioz bakalım hala.. :) hala ne agrı var ne sancı bu gidişle benim doğum seneye ekime![]()
Bir gece ansızın gelebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar Napıosunuz?? Biz ana oğul gezioz bakalım hala.. :) hala ne agrı var ne sancı bu gidişle benim doğum seneye ekime![]()
Aaaa 37 haftasınız ama 40 olsun hele burda takvim mi geriden sizin bnm 35 burda 34
Yok canım değildir herhalde sanmıyorum öyle ağrım falan yok ilk Doğumda nişan gelmişti onunla kıyasladım ama bilmiyorum ki her Doğum farklı mı olurahhh keşke bilsem nişan mı ki acaba![]()
Yok canım benim hiç tarif ettiğin gibi bi ağrım olmadı. Bende daha çok birden gelen kasık ve bel ağrısı oluyoKızlar kasıklarına kramp giren var mı? Benim bazen kramp giriyor hareket bile edemiyorum çok fena kalıyorum öyle. Aşağı tarafta ağrıyor öyle olduğunda üşüttüm mü acaba yoksa yol ağrısımı bilemedim?
Hiiiç öyle deme sen yine de her an kızlar doğuruyorum suyum geldi yazarsın bak... bu yürüyüşler gezmeler doğumu hızlandırır sandım dı bende oğlum 41. Haftada zar zor doğurdum gez sen gez tadını çıkarSelam kızlar Napıosunuz?? Biz ana oğul gezioz bakalım hala.. :) hala ne agrı var ne sancı bu gidişle benim doğum seneye ekime![]()
Ben de de bu gün başladı öyle rahatsız etti ki hatta uzansam bile oluyor sağ kasığıma girdi birde çarşıda gezerken kalkama girdi belki de çok yordum kendimi belki de vücut doğuma hazırlanıyorKızlar kasıklarına kramp giren var mı? Benim bazen kramp giriyor hareket bile edemiyorum çok fena kalıyorum öyle. Aşağı tarafta ağrıyor öyle olduğunda üşüttüm mü acaba yoksa yol ağrısımı bilemedim?
Canım bende ilk hamilelikte anlamazdım şimdi anlıyorum göbek düşmesini hani kaburgaların bittiği yer var ya orası şimdi dolu mesela Doğum zamanı gelince boşluk oluyor ve göbek şimdiki gibi dimdik değil aşağı bakıyorKızlar bugün 4-5 kişi bana senin daha göbeğin düşmemiş doğumuna var senin dediler. Bu gidişle 40ı doldurcaz biz galiba. Göbek ne zaman düşer düşmeden doğum olmaz mi ki?
Bana da öyle diyolar canm göbeğin dusmemis diye 31 ekimde doğum var o zmna düşer herhldeKızlar bugün 4-5 kişi bana senin daha göbeğin düşmemiş doğumuna var senin dediler. Bu gidişle 40ı doldurcaz biz galiba. Göbek ne zaman düşer düşmeden doğum olmaz mi ki?
Ben de bakıyorum ama hiç anlamıyorum. Peki düşme olmadan doğum olmaz mi canim?Canım bende ilk hamilelikte anlamazdım şimdi anlıyorum göbek düşmesini hani kaburgaların bittiği yer var ya orası şimdi dolu mesela Doğum zamanı gelince boşluk oluyor ve göbek şimdiki gibi dimdik değil aşağı bakıyor
Bana da öyle diyolar canm göbeğin dusmemis diye 31 ekimde doğum var o zmna düşer herhlde
Allah şifa versin canım. Geçen hafta bende çok kötüydüm. 3 gün gece nefes alamadığım için uyuyamadım. Bol Bol limonlu ballı ılık su içCok kotu cok nezle oldum. Cigerlerim agrimaya basladi bile.
Bir gece ansızın gelebilirimdur hele bi 40. Haftayı gör ne kaa güzel oğlan zorlamıyor işte seni kuzu kuzu bekliyor gününü
![]()
Evet cnm rahimden ameliyt oldum iki kere.o yüzden mecbur sezeryan olcakSezeryan mi olcak dogumun
Ben evzaneden lohusa kilotundan aldim kullan at.icinde 3 tane kilot 3 tane de ped cikiyor uzun ve kalin o yeterli diye ondan aldim cok guzelKızlar bu gün e Bebek gezisi yaptık bez aldık kendime orkid aldık göğüs pedi pişik kremi Bebek sabunu gibi malzemeleri aldık çok şükür ama kendim için hasta bezi almadım ben ilk Doğum da almıştım ama bir tek ameliyat sonrası takıldı öyle aman aman kanamam olmadı bende Doğumdan sonra başkasına vermiştim öyle daha az satılan olsaydı alacaktım ama karar veremedim birde Migros da kilot gibi giyinenler var acaba onlardan mı alsam dedim
Len dur daha 37 haftadayız. 39 dan sonra sancı gelmeyince böyle derler geneldeSelam kızlar Napıosunuz?? Biz ana oğul gezioz bakalım hala.. :) hala ne agrı var ne sancı bu gidişle benim doğum seneye ekime![]()
Az aceleci olsun yavcokta 40 ı beklemesin gelsin söyle 39 da felan
![]()