• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayni sorunu bende yasadim bugunden icin randevum vardi.aradilar bugun doktorun ameliyatlari varmis doluymus yarina ertelendi...bir tek bana mi denk geliyor dedim bu 2. Ya da 3. Kez basima geliyor..benim hastane cantam tamam ama bugun kafama bisry daha takildi avent gogus kalkani alacak misiniz..

Benmde 2 ya da 3.ye oluo cnm ilk olmadgi kesin :(
Göğüs kalkanı alcm cnm bende.İlk hamileligm ama okudgm yazilra göre göğüs pedi koyunca yapisioms.krem sürsen de.süt aktıkça da.göğüs kalkanı daha çıkıntılı yapismio ve hava alması için delikleri varmış galiba.o sebeple daha sağlıklı tedavi edici özelliği varms.Hatta göğüs pedi hiç yanıma almasam bile olur Die düşünüyrm.

Benmde 2 ya da 3.ye oluo cnm ilk olmadgi kesin :KK43:
Göğüs kalkanı alcm cnm bende.İlk hamileligm ama okudgm yazilra göre göğüs pedi koyunca yapisioms.krem sürsen de.süt aktıkça da.göğüs kalkanı daha çıkıntılı yapismio ve hava alması için delikleri varmış galiba.o sebeple daha sağlıklı tedavi edici özelliği varms.Hatta göğüs pedi hiç yanıma almasam bile olur Die düşünüyrm.
Ben bu yara olayini kafama taktim cok korkuyorum gogus uclarim yara olacak diye cok agladim cok acı cekiyorum simdiden strese girdim..:KK17::KK17: 2 tane cocuk emzirdim ama yine korkuyorum ilk kizimda 9 ay cektim hem kanadi hem emzirdim aglaya aglaya,kucuk kizimda 2 ay cektim bunda insallah hic cekmem...insallah siz de yasamazsi iz...gogus pedleri yapisiyor tavsiye etmem..iyice acitiyor

Canım bende kan sulandırıcı kullanıyorum ,aynı korkuya sahibiz,doktora sordum doğum sonrası kanama fazla olursa diye korkuyorum dedim ,onlar farklı iki mekanizma korkmana gerek yok dedi,detaylandıramadım artık okadar çok soru sordumki adama diye.ama çarşamba tekrar sorucam.sende sezeryanmı olcaksın,valla kesilip biçilmek değilde bu iğne beni çok korkutuyo ,doktora ha bire kan kaybından ölmem dimi die sorup duruom :)
Canım ben aslında bu konuyu şöyle farkettim bir gün çok fena bardaktan elim kesildi ciddi derin kesilmişti birde evde kimse yoktu öyle korktum ki kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyorum bu kan Durmaz diye ama baktım tampon yapınca kesildi hemen doktorun söylediği mantıklı aslında ama insan yinede tedirgin oluyor bu arada ben geçen hafta coraspirini kestim doktor öyle söyledi sen devam ediyormusun bu konuda endişeliyim çünkü bazı doktorlar Doğuma 5 gün kalaya kadar kullanın diyorlar sezeryan olacağım bende

Ben mandalina yiyememiyorum midemin yanmasindan daha da beter yapiyor..sanki yaraya tuz basmis gibi
Evet bazısında dokunuyor cok kotu birsey, bende tam tersi şimdi nasıl canım çekti hemen yemem lazim:) bu çocuk meyvesiz bir günümü gecirmedi çok meyveci olucak herhalde normal de hiç yemezdim yanı

Evet bazısında dokunuyor cok kotu birsey, bende tam tersi şimdi nasıl canım çekti hemen yemem lazim:) bu çocuk meyvesiz bir günümü gecirmedi çok meyveci olucak herhalde normal de hiç yemezdim yanı
Afiyet bal olsun yarasin ikinize de o zaman...kizlarimda cok yedim meyveyi cidden ikisi de meyveyi cok seviyor...bunda da yedim ama hep yaz meyveleri yedim..oglum da mandalina portakal pek yemeyecek gibi..

IMG_20161010_104733.webp teyzeleri alper beyin yatağıni dün kurduk tabii kurana kadar ter su icinde kaldik ne zormus bunu kurması :KK12:

Günaydın güzellikler... Herkes iyidir inşallah :KK36: Bizim yarın kontrolümüz var. Çok heyecanlıyım. :rolleyes: Ufaklık 2 kg olmuş mudur acaba :KK57: Son haftalar insan daha bir sabırsız oluyor. Bir an önce gelseler de sağlıkla sıhhatle, sevsek sıpaları :KK200::anne:
Hadi gözün aydın olmuştur kuzum 33. Hafta icindesin mutlu haberlerle gel inş :)

Ben bu yara olayini kafama taktim cok korkuyorum gogus uclarim yara olacak diye cok agladim cok acı cekiyorum simdiden strese girdim..:KK17::KK17: 2 tane cocuk emzirdim ama yine korkuyorum ilk kizimda 9 ay cektim hem kanadi hem emzirdim aglaya aglaya,kucuk kizimda 2 ay cektim bunda insallah hic cekmem...insallah siz de yasamazsi iz...gogus pedleri yapisiyor tavsiye etmem..iyice acitiyor

Bende ondan korkuyorum şimdiden başladım lansinoh kullanıyorum birde bebe yağıda sürüyorum inş işe yarar bunlar

Back
X