• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kolay gelsin yawrum benimde o işi halletmem lazımda erteledikçe erteliyorum.Allahtan bacaklarım lazerli sadece genital var ama oda en kötüsü zaten.yaptırırken doğuruvermeyiz demi bemde bundan korkuom :)
kendini çok kasmazsan doğurmazsın tatlım :)) ama ben bugün bacaklarım falan alınırken sırt üstü uzanmıcam da oturur vaziyette yaptırıcam yoksa baya uzun bi süre yatmış oluyorum belki zararlı olur allah korusun :/

Az once okudum bu haftalarda nefes problemi olurmuş kan basıncı en yuksek seviyelerde seyir edıyormuş demekki napıcaz totoyu yayıp otrcaz tabıkı onca iş varken mumkunseeee hazırlıkları kım yapcaksaaaa

Valla yeni hayat felsefem yarım saat iş 1,5 saat dinlenme üzerine kurulu :D Hepsi olur inşallah:))

:KK200:Selam kızlar kontrolden döndük şimdi nst temiz sancı mancı yok :KK70: sülalesi rahat brnim oğlanın hiç gelesi yok. Genel durumunuz iyi dopplerdir sudur böbreklerdir temiz. Büyümüşüzde keyfimiz yerinde

Maşallah beklesin içerde yerinden memnun demek ki :))

B BlackandBlack canım ya bişi danışcam sana tekrar hatırlatmak gibi olmasında :KK43: yardımını istiycem ben cumartesi günü ilk defa nst ye girdim girceğimide bilmediğimden su bile içmeden aç karna girdim. bebek hareket etmedi. nst nerdeyse düz çizgi halinde. sen daha önce bizle paylaşmıştın ya ona benzettim :KK43: o yüzden bir sorayım dedim. Gerçi kahvaltı yaptıktan sonra deli gibi hareketlendi göbeğimin oynadğını dışardan bile fark ettim ultrsonda baktı doktor muhtmelen uyuyo sen bidahakine tok gel mutlaka dedi gönderdi sence endişe edilir bi druum mudur?

Yok canım NST iyi gibi geldi bana. Seninkinin kalp atışlarında inişler çıkışlar var, benimkinde yoktu. Nerdeyse düz bir çizgi gibiydi. Uyuduğu için o şekilde çıkmıştır canım. Ama bebeğinin hareketleri çok önemli özellikle son haftalarda. Hareketlerini kesinlikle say. Bir de hareketinin şiddeti çok önemli. İçinde kayıyor gibi minik hareket olmayacak hareketleri. Belirgin, sert hareketler olmalı...

merhaba hanımlar herkesler iyidir inşallah :anneadayı::KK200::KK200: bugün ağdam var ruhum daralıyo yaşam amacımı sorguluyorum resmen mutsuzum umutsuzum :cry::cry:

Kız neden mutsuz ve umutsuzsun bakalım? Kim bozdu moralini? Dövelim hemen...

Merhaba kızlar nefes problemi yasayan varmı ıkı adım yer yurudum sankı dag Bayır tırmanmış gıbı oluyorum Kasıklarımda ise acayıp bır baskı oluyor sankı bebek cıkacak gıbı

Aynı problemler bizde de var canım. Hepimiz bunları yaşıyoruz. Normal yani :KK66:

Odem odem odem.. bi hafta oncesine kadar hicbiseyim yokken simdi kibariyenin ankara subesine aday oldum.. eller ayaklar yuz fil gibiyim.. c.tesi kontrolumde erken dogum sinyali verildi progestana basladik yine :KK43: 15 gun daha icerde tutmaya calisilicak bebegin kilosunun 2500 u gecmesi icimizi rahatlaticak dedi ama hala 2300 lerde 2 adim atsam 3.de nefesim kesiliyor nstlerimde sanci gorunmuyor ama ozellikle aksamlari bitmek bilmeyen kasilmalar yasiyorum artik hicbiseyden tat almaz depresyonik bi kisi oldum ciktim :KK43::cry::KK42: 37 yasinda dogurmaayinnnn :KK42:
Maşallahın var kuzum Sen depresyona giremezsin izin yok :sinirli::KK15:

Maşallah canım oğluna çok iyi kilosu :nazar::nazar:
Ayy teyzesi daha iyi kilolar boylar tüm kuzucuklara inşallah :dua::KK68:

Bebişin kilosu gayet normal canım.ben oğluma hamileyken gününü beklerse 4 kg ya yakın doğar demişti.36+3 de 2.900 doğdu.gidişat da sorun yok yani
Hımm güzel o zaman ya sizin yorumlarınızı da okuyunca içim rahatladı canım ya:KK36:

:nazar: maşallah kuzuna nerdeyse 3 kilo olmuş annesi , azcik daha sabreder inş birazcık daha kilo alsın ondan sonra geliyorsa gelsin az kalmış günü zati :anneadayı:
Doktor 3cm açıklığı doğum başlangıcı sayıyoruz, 3cm e bugünde gelebilir 10 günde sürebilir belli olmaz dedi.. Benim hissettiğim bi sancı yok, nstde sancım az çıktı, bebişin de hareketleri kalp atışı iyi, hemen gelmez gibi dedi.. Yani dediğin gibi 3ü geçer de gelir inşallah canım:KK36:

Maşallah canım çok güzel kilosu bebişin. Doktor da her şey yolunda demiş ne güzel. Sağlıkla gelsin zamanında inşallah:)
Amin canım hepimizin kuzusu sağlıkla vakitli felir inşallah :KK68:

Maşallah bıdığına doğuma kadar 3 ü geçer canım merak etme gayet iyi kilosu. Darısı başımıza inşallah:))) senin doğum şeklin belli miydi canım 10 gün sonra benim doğum var allah izin verirse inşallah. Günlerimiz aynı diye merak ettim çatı muayene falan oldumu eğer normalse beklersin belki ama sezeryan ise muayene gününü ileri atmış gibi geldi bana.
İnşallah canım:KK68: son randevuda nstde hiç sancı çıkmadı benim de ağrım fln olmayınca 3 hafta sonra gel o zaman çatı muayenesi de yapalım demişti, hazırlıklı gittim iyi oldu :) bugün baktı işte 2cm açılmayı söyledi, çatın çok geniş değil ama normal doğuma uygun dedi, bebiş doğum pozisyonunda, suyum çok, son dakika ekstra bişey olmadığı sürece normal doğum dedi.. 10 gün sonraya da şöyle dedi, sancı, kasılma, lekelenme olursa yada bebeğin hareketlerinde azalma olursa gece gündüz hemen geliyosun beni hastaneden çağırıyolar dedi, yok ama böyle sakin giderse açılma olana kadar gelmeni gerektirecek bişey yok 10 gün sonra kontrol ederiz dedi.. Öyşe diyince benim de aklıma yattı ama gerekirse çıkar giderim beklemem 10 günü :)) Sezeryan olacağı için 38de alcak seni dimi tatlım? Hayırlısıyla kucaklarız inşallah minnoşları :KK68:

Teyzeleri biz doktordan döndük şimdi, sancımız 20lerde çıktı, 2cm de açılma varmış, küçük bey gelmeye niyetli gibi :)) 2900 olmuş, dedim eskiden çok önde gidiyordu, şimdi niye yavaşladı, ekstra ne yapsam düzelir dedim, doktor da yer kalmadığı ve kemikler oturduğu için yavaşlamış gibi geliyor sana, herşey yolunda merak etme dedi :) 10 gün sonra tekrar görüş var :) Mcada Mcada tatlım sen de bugün gidecektin değil mi, çıktın mı doktordan :)
Iyiyiz kuzu 2230 gr hersey yolunda

Yok canım NST iyi gibi geldi bana. Seninkinin kalp atışlarında inişler çıkışlar var, benimkinde yoktu. Nerdeyse düz bir çizgi gibiydi. Uyuduğu için o şekilde çıkmıştır canım. Ama bebeğinin hareketleri çok önemli özellikle son haftalarda. Hareketlerini kesinlikle say. Bir de hareketinin şiddeti çok önemli. İçinde kayıyor gibi minik hareket olmayacak hareketleri. Belirgin, sert hareketler olmalı...

sağol cnm cvp için .üstteki çizgiler kalp atışı mı oluyor ? kahvaltıdan sonra yattım saydım bende baya sert tekmeler attı demekki aç olduğum için oğluş tedirgin etti beni :/

Teyzeleri biz doktordan döndük şimdi, sancımız 20lerde çıktı, 2cm de açılma varmış, küçük bey gelmeye niyetli gibi :)) 2900 olmuş, dedim eskiden çok önde gidiyordu, şimdi niye yavaşladı, ekstra ne yapsam düzelir dedim, doktor da yer kalmadığı ve kemikler oturduğu için yavaşlamış gibi geliyor sana, herşey yolunda merak etme dedi :) 10 gün sonra tekrar görüş var :) Mcada Mcada tatlım sen de bugün gidecektin değil mi, çıktın mı doktordan :)
Masallah kuzum benim cok guzel gelisimi severim onu

9.45te perinatolog a gidicem.cuma doktorda tansiyonum gene yuksek cikti. Dopplerde bir damarda biraz direnc gozuktu. Nst de sanci yok, kalp atislari iyi. 24 saat idrarda protein 152. Deger araligi 0-150 arasi. Doktorum bugun gene 24 saatlik idrar biriktirmemi soyledi. Onun disinda ciddi bir sey soylemedi. Ben de kafam rahatlasin, belki kizimizi da guzelce goruruz diye perinatologdan randevu aldim. Umarim o da sorun yok der. Dua edin lutfen.
Cnm guzel hberlerle gel ins ciddi bisey yoktur

Güle güle yataın Alper bebek içinde canım. Biz daha almadık yatak :KK43: bir de odayı boşaltma kurma işi varki düşününce bile fenalık basıyor...
Sağol canım benim :KK200: ahh o odaya düzel getirme ivir zivirlari atma kısmı yokmu Allahım bitirdi beni bitirdi birde insanın eside ağırdan alırsa herşeyi sinir hastası olmak kaçınılmaz ,canım çıktı kaç gündür bensiz birşey becerdigi yok çok şükür bi dolap bi yatak kaldı odada halıda bugün gelcek inş yıkamadan tam çocuk odası olucak galiba

:KK200:Selam kızlar kontrolden döndük şimdi nst temiz sancı mancı yok :KK70: sülalesi rahat brnim oğlanın hiç gelesi yok. Genel durumunuz iyi dopplerdir sudur böbreklerdir temiz. Büyümüşüzde keyfimiz yerinde
Ne güzel işte rahat oğlan herşeyi normal daha ne istiyosun deli:)))) maşallah ateş paşaya allah nazardan korusun kilosunu söyledi mi doktor.

Back
X