• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bence makul istekler :super:
Bende dün benim eşyaları hazırlamaya başladım aşkım bu çantalar almadı bizim orta boy valize düzelim dedim. :oha: aşkım ne koydun odayı mı dolduracaksın 1 gece kalıcan dedi :sinirli: bende seni yanımda götürmemeyi düşünüyorum dedim :63: o da yok aşkım zaten benim önden gitmem lazım valizleri götürüp yerleştiririm önce sonra sen gelirsin arkadan dedi :KK11: bazen boynuna sarılmalık bazen boğazına :KK67:
Sizinkide iyiymiş:KK70: bende acaba bebeğinki ve benim eşyalarımı ayrı ayrı bavul mu yapsam diyorum :KK64: çünkü tek bavul yetmedi bizede:))aslında doğumu bizim yatak odasında yapsalar daha kolay olacak:KK70:

Kizlar ben de bugun nst icin gittim doktora haftada 2 aliyor beni doktorum sagolsun :KK16: 2840 olmus benim oglan minnos olcak seninki diyor doktor saglikli olsunda kiloyu takmiyorum artik. Nst de guzel cikti plasenta da yaslanma baslamis biraz buarada yine donmus dogum pozisyonunda :skandal: 22 ekime kadar supriz yapip gelirse normal olablr ama gelmezse 22 snde sezeryan olcam yine Allahin izniyle:süslü:
Maşallah Demir'e:)))) bence bekler 22sine kadar canım:anne:

Kizlar ben de bugun nst icin gittim doktora haftada 2 aliyor beni doktorum sagolsun :KK16: 2840 olmus benim oglan minnos olcak seninki diyor doktor saglikli olsunda kiloyu takmiyorum artik. Nst de guzel cikti plasenta da yaslanma baslamis biraz buarada yine donmus dogum pozisyonunda :skandal: 22 ekime kadar supriz yapip gelirse normal olablr ama gelmezse 22 snde sezeryan olcam yine Allahin izniyle:süslü:

Maşallah maşallah sağlıkla gelsinde kilo alınır :KK46: ayy sayılı günler kalmış :KK31:

Kızlar Eylül anneleri bebişlerin ağlaması uykusuzluk gaz problemi derken Lohusa depresyonuna doğru gidiyorlar sanırım:/ daha alışamadım komşu çocuğu gelip alacak gibi geliyor diyorlar eşleride boşuna bekleme gidici değil kalıcı bu bebek diyormuş :( acaba biz 2 hafta sonra ne durumda olucaz :anne: allah hepimize bol uykucu gazsız bebişler nasip etsin. 3 saatte biz uyandırıp emzirelim inşallah amin:dua:

sağol cnm cvp için .üstteki çizgiler kalp atışı mı oluyor ? kahvaltıdan sonra yattım saydım bende baya sert tekmeler attı demekki aç olduğum için oğluş tedirgin etti beni :/

Evet canım üsttekiler kalp atışları, alttakiler sancı. Büyük ihtimalle aç olduğun için olabilir canım. Tedirgin olma o kadar. Gün içindeki hareketleri iyi ise sıkıntı yok demektir... :KK66:

:olamaz: sağdan sola dönmem bile bazen nefes nefese bırakıyor :olamaz: dün akşam uzandım kalktım bi an nefesim gitti çok yoruldum dedim eşim ne yaptın ayakta mı kaldın yatmadın mı dedi bende yok be kalkarken yoruldum dedim o derece :oha: :KK70:
öfff ben de böyleyim ya :/ aslında benimki daha çok ani nabız hızlanması gıcık bişey gitse bari hamilelikten sonra :110:

Niye değişti canım demir efe olsaydı barii:KK200:

My moonlight My moonlight yaren92 yaren92 benim ki de muhtemelen bunyamin bile koysam uslu olmazdi kizlar :KK70: kuduruk bise beklioruzz :KK57: ismi davut efe oldu. Davut rahmetli kp in ismi esim rica etti kirmadim efe yi de abim istedi onu da kirmadim :KK16: hayirli saglikli evlat olur ins :anne:

Gider kuzum gider 2. Ele çıktık ama geçici diye ümit ediyorum :110:
yeminle pert vaziyetteyim ya her yönden :bicak: yani araba olsam kasko eşime abi bunu tamire gerek yok direk yenisini karşılayalım derdi o derece :KK61: yatakta dönüşüm dert kalkışım dert.. ilginçtir gün içinde iyiyim noluyosa gece ve sabah ilk kalktığım zamanlar oluyo :KK51:

Maşallah canım. Kasım bebeleri minnak oluyo biraz galiba ;) doğum şekli de hangisi hayırlısıysa o olur inşallah canım.

Sizinkide iyiymiş:KK70: bende acaba bebeğinki ve benim eşyalarımı ayrı ayrı bavul mu yapsam diyorum :KK64: çünkü tek bavul yetmedi bizede:))aslında doğumu bizim yatak odasında yapsalar daha kolay olacak:KK70:
Ben ayrı ayrı yaptım canım. Hem ister istemez bi telaş oluyo ve bebeğin ve annenin eşyaları çorba gibi oluyo tek çantanın içinde.

Kızlar Eylül anneleri bebişlerin ağlaması uykusuzluk gaz problemi derken Lohusa depresyonuna doğru gidiyorlar sanırım:/ daha alışamadım komşu çocuğu gelip alacak gibi geliyor diyorlar eşleride boşuna bekleme gidici değil kalıcı bu bebek diyormuş :KK43: acaba biz 2 hafta sonra ne durumda olucaz :anne: allah hepimize bol uykucu gazsız bebişler nasip etsin. 3 saatte biz uyandırıp emzirelim inşallah amin:dua:
Ayyyh ne güzel dua :dua: Amiiiinnn:dua:

Back
X