- 28 Şubat 2016
- 2.196
- 7.764
- 78
- 46
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #55.261
Karisma sen git gircem isteMaşallahın var kuzum Sen depresyona giremezsin izin yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karisma sen git gircem isteMaşallahın var kuzum Sen depresyona giremezsin izin yok![]()
Senide göriciiizzz yavrumAhahaha uyutmayip napsalarmis o ceneye![]()
geçmiş olsun canııımm hasta mısın :/ bu haftan sondu dimi??ayy kızlar bugn öğleden sonra bakamadım hiç buraya zaten ölüyorum hastalıktan birde angarya salak işlerle uğraştım ya bugün vallahi yarın dr kontrolüm var şeytan diyor al doğum öncesi izin raporunu son haftam ama bezdim bugün yarın gelmiycem eğer sabahta böyle olursam bir gün idare etsinler
benim babam çok sinirlenirse hay çenenin yayına it tepsin derNapalım kuzum ya ilk defa görmüşüm amaliyathane :)) bana yaptıkları herşeyi sorguladımağzımın üstüne o eldivenleri yapıştırmadılar ya bunada şükür
![]()
o ameliyathanede en az bi kişi dışından olmasa da içinden bu mealde bi söz söylicek Lal olur agzimi acmam![]()

Yok öyle demiyorlar canım korkunu anlıyorlar ve çok iyi davranıyorlar ama nabzım yükselince mecbur kaldılar:)) bu sefer daha sakin olucam diyorum kendime inşallahbenim babam çok sinirlenirse hay çenenin yayına it tepsin dero ameliyathanede en az bi kişi dışından olmasa da içinden bu mealde bi söz söylicek
![]()

Canım bazı egzersizler var bebeğin dönmesine yardımcı, netten bulabilirsin daha önceden bulmuştum ben.kısslar bişey sorcam
ya benm bebeğim 3 hafta önce doğum pozisyonuna dönmemşti
hala daha döndüğünü hissetmiyrm.cuma günü kontrolm.inşallah döner diyrm ama ne yapmam lazım bilemiyrm ya.
bişeyler yapmaya çalışıyrm ama olmuo
siz özel bişey yaptnz mı
ayyy kuzum ben de hergün koca kafasını okşuyom benim balığın sakın dönme annem bırak ters gel sen herkesin ağzı kapansın sezeryanıma kimse laf edemesin diye diye telkin ediyorum yavruyu.. benimki de dönmemişti en son.. tabii koca kafası diye sevdiğim şey oğlanın kıçı diilse![]()

Bende ikinci doğum için uslu uslu izleyip oğlumu görücem diyorum ama hadi hayırlısı diyelimAhaha ben de tahmini spinalle baslayip genel anesteziyle biten dogumu yasarim heycandanama suan tebisi yurek yemis modumu takindimm babalar gibii izliyciimm dogumu oglumu goruciimm kafasindayim
12 gun sonra dogum hikayemle sizlerleyim aa dostlar
![]()

Ben usg de gördüm ya yerini biliyorum artık:))) kafa aşağıda popo yukarda secde vaziyetindeydi :))) yukardaki yuvarlak çıkıntı popo:))) küçük ayacıklar belli oluyor bazen göbeğin üst tarafında tekmelerle :))) dirsekler kasık üstüne denk geliyor fena vuruyor ama:)) usg de yerlerine iyi bak canım kafa ve poposuna artık çok değişmez aşağı dönmüşse eğer.aynen cnm yaa.bende dediğin durumdaym.göbeğmn sağ tarafnda koca bi çıkıntı oluo ben onu kafası diyrm da acaba kafası aşağı indi de poposu olablr mi ki diyrm.ama sol tarafta da koca bişey çıkıo.hiç anlayamıyrm neresi nerede
bi yandan da diyrm dönmese de sezeryan mı olsanıormal doğumdan korkmaya mı başladm ne.çok az kaldı artık.hem göbek fıtığımda alınır
![]()
Hayirlisi be gulum diyorum ben deBende ikinci doğum için uslu uslu izleyip oğlumu görücem diyorum ama hadi hayırlısı diyelim![]()
mooooooo benim dilime de vurur kesin ya dr un biri boğazlıcak beni doğumun ortasında ya da komple bayıltıcaklar![]()
Onun için hiçbişey yapamazsın canım tamamen bebeğin keyfine kalmış bi durum. Ama dönerse anlarsın kafası tam kasıkta taş gibi ve çok ağrı yapıyor inan ki :/
Canım bazı egzersizler var bebeğin dönmesine yardımcı, netten bulabilirsin daha önceden bulmuştum ben.
Bir de belki dönmüştür bile benim oğlan 10 dk içinde nst çekilirken döndü de farketmedim ben :)
Ben usg de gördüm ya yerini biliyorum artık:))) kafa aşağıda popo yukarda secde vaziyetindeydi :))) yukardaki yuvarlak çıkıntı popo:))) küçük ayacıklar belli oluyor bazen göbeğin üst tarafında tekmelerle :))) dirsekler kasık üstüne denk geliyor fena vuruyor ama:)) usg de yerlerine iyi bak canım kafa ve poposuna artık çok değişmez aşağı dönmüşse eğer.
O batmalar beni bitirdi canım.meğer eğilip yerden bişey almak ne zormuş.misafir diye ölen ben gelmese diyorum.çok oturamıyorum çünkü diken gibi batıyo göğsümün altındabu arada arkadaslar benım doktorum hala ayda bir cagırıyor. 21 eylülde gitmiştim 21 ekim de gel dedi birde 31 ekimde geliceksin dedi. ondan sonra kasım ayında heran dogumu beklicez dedi.
bebiş hareketleriniz ne durumda bazen sag yada soll tarafım da bariz belirgin çıkıntı oluyor birde ayakları baya sıkıstırıyr (ben ayakları oldugunu tahmin ediyorum en son bas assaduruyordu ) yarım şekilde bile egilemiyorum batıyor gögüs altıma dogru.