• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
S sinerji bende hüseyin beye
sadece biri sadece biri
Sorum şu ki ben ne zaman çatı muayenesi yapar diye merak ediyorumacaba siz konustunuz mu bu konuyu haftan benden küçük ama yinede sorayım. Zaten yeterince zor kendini ve vücudunu buna alıştırmak sok olmamak için ve tabi kuaföre gitmek için 1 hafta daha geciktirsem kar çünkü hormonlar coşmşu 20 günde bir gereksinim duyuyorum malesef

Son düzenleme:
:KK42::KK42: ayy kızlar ben çok kötüyüm sabah sol bacağıma kramp girmişti neyse o geçti gündüzden beri arada sağ bacağıma kalçadan doğru ağrı giriyordu topallatıyordu şimdi sandalyeye oturdum kaç kere kalkmaya çalıştım çok canım acıyor kalkamıyorum :KK42: eşimde gelmedi daha

:KK42::KK42: ayy kızlar ben çok kötüyüm sabah sol bacağıma kramp girmişti neyse o geçti gündüzden beri arada sağ bacağıma kalçadan doğru ağrı giriyordu topallatıyordu şimdi sandalyeye oturdum kaç kere kalkmaya çalıştım çok canım acıyor kalkamıyorum :KK42: eşimde gelmedi daha
Anaaamnm kaldın mı yani öyle sandalye tepesinde bebişim :( eşin ne zaman gelir ki

Anaaamnm kaldın mı yani öyle sandalye tepesinde bebişim :KK43: eşin ne zaman gelir ki

Trafikteymiş.. Sandalyenin ucuna kadar gelip sol ayağımın desteğiyle kalktım minik minik adımla yatağıma geldim.. Çok yandı canım :KK42: sabah ki hurda hali derken bir hiçmiş o :KK43:

Benimki sezeryan olacağı için hiç o konuyu konuşmadık ki Dr la malesef bu konuda bilgi sahibi değilim
Hormonlar hakikaten coştu çok çabuk çıkıyor tüyler

Yok canım ya hergün içiyorum bugün sabah kramp girdi diye sabahtan bile içmiştim.. Ben de anlamadım zorluyordu sabahtan beri ama git gide kötü oldu
Cok gecmis olsun kuzum yeterli gelmedi demekki buara bol muz ye potasyum da iyi gelir canimm :KK16:

Ay icmeden iyi durabiliuorsun ben 1 gun icmim hemen g.t tutulmasi yasiyorum afedersin :KK70: kalcama ck pis sanci giriyor hemen onsuz bir hicim :KK16:

Kizlar Dr bana hiç vermedi o ilacı ya magnezyum içmiyorum ben bi imomda az bi miktar varsa o benim Dr ilaç konusunda bi demir ilacini veriyor o zıkkımı da ben içemedim

Kızlar ya d vitamini eksik olup ,damlayı içmeyen var mı?ya ben içemiyorum,midemi allak bullak ediyo inanılmaz bir yanma oluyo içince.bebeğime haksızlık ediom ama içemiyorum :(

Kızlar ya d vitamini eksik olup ,damlayı içmeyen var mı?ya ben içemiyorum,midemi allak bullak ediyo inanılmaz bir yanma oluyo içince.bebeğime haksızlık ediom ama içemiyorum :KK43:
Bende içemıyorym canım yazın bol bol gunesten aldım sımdı içmem lazım aslında ama midem almıyo

Kizlar Dr bana hiç vermedi o ilacı ya magnezyum içmiyorum ben bi imomda az bi miktar varsa o benim Dr ilaç konusunda bi demir ilacini veriyor o zıkkımı da ben içemedim

Bana da vermedi huseyin hoca bende suan elevit ve kan hapı ilacı içiyorum hapini bende icemedim sıvı olanı içiyorum. İstersen kan hapini sıvı olanını yazar misiniz de onu yazsın tadı karamel gibi hiç mide bulantısı yapmıyor.

Ah canım o kadar çok yaşadım ki bu durumu en son dün sabah acı içinde kıvrandım yataktan kalkamadım kilitlendim resmen :( zeytin yağı ile bacak ve kalça etlerime masaj yapıyorum havlu koyuyorum birde sıcak su torbası koyuyorum rahatlıyor

Benimki sezeryan olacağı için hiç o konuyu konuşmadık ki Dr la malesef bu konuda bilgi sahibi değilim
Hormonlar hakikaten coştu çok çabuk çıkıyor tüyler

Anladım teşekkür ederim. Peki özel değilse sezaryen i neye göre karar verdi yani bana son muayenede direkt kOca kafa bir bebek ama normal doguma engel değil suan sen kendini normale hazırla mutlaka dedi.

Back
X