• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynen ya genel ya spinal yapiomus doktor bey epidral yapmiomus. Spinal iste o zama sende bayilma tamamen. Zaten icerde bi sikinti olursa genele cevirirler
Aslında iyce konsmk istyrm ama doktor kestirip atıyor ne sorarsan ona cevap veriyor açıklama yapmıyor hiç. o da bni yoruyor iyce konscak tm miyom ameliyati yaparsanız bebeği aldıktan sonra bayıltın fln ama fazla bsy soramiyorm.vakti gelince ayrıntılı konuşacak hrhlde.

Likit kan ilacini bana başka bir Dr yazmisti ama huseyin bey de biliyor onu içtiğimi içmiyorum zorlanıyorum deseydin yazardı bir dahaki sefere yada şimdilik ya eczaneden kendin alicaksin yada devlete yazdır?

Ben icmedigimi söyledim oda sıkıntı yapmadı şimdi arada iciyorum dedim ama imomu devamlı içiyorum

İstagramda da takip ediyorum çok tatlı bir bayan çocuğuda çok tatlı..yaptığım her tarif güzel oluyor sayesinde aşuremi de eşim misafirlere götürdü çok beğenmişler 2. tası istemişler..
Ayy anam gelince bn de yapayım aşure çok severim.bnm komşular hep 60lik nineler ama daha aşure goremedm yarın getirirler insallah:)

Selam kızlar bir dünya mesaj birikmiş. Hepsini okuyamadım inşallah herkes iyidir.
Halılarımı yıkamaya vermiştim dün geldi ve bugün bütün gün evin temizliğiyle uğraştım :( gündelikçi arıyorum ama bulamadım birtürlü :( iş yapmaktan nefret eder hale geldim artık:KK42:

Oyy maşallah kızda fındık burun da ne kibar olur:) benim de kardeşimin burnu da çok büyük annem kardesiminkine bnzetti:) inşallah bzmki de fındık olur tyzesi
Tabiki canım insanın kendi yavrusu herşeyden daha tatlı sevimli geliyor
Ayy anam gelince bn de yapayım aşure çok severim.bnm komşular hep 60lik nineler ama daha aşure goremedm yarın getirirler insallah:)
Ben zor diye cesaret edemiyordum ama çok zor değilmiş artık yaparım arada bir.bizede hiç gelmez zaten komşular akraba gidersek ikram ederler o kadar.,inşallah getirirler sana

Selam kızlar bir dünya mesaj birikmiş. Hepsini okuyamadım inşallah herkes iyidir.
Halılarımı yıkamaya vermiştim dün geldi ve bugün bütün gün evin temizliğiyle uğraştım :KK43: gündelikçi arıyorum ama bulamadım birtürlü :KK43: iş yapmaktan nefret eder hale geldim artık:KK42:
Hadi ya off işler hiç bitmiyorki birde ilgilenmen gereken kızında var Allah yardımcın olsun..çok yorulmamaya çalış azar azar yap olmasa eşinden yardım iste.

ya aklımda ne zamandır sana bi soru sormak var.. adaras nickini kumral ada mavi tuna kitabından esinlenerek mi koydun :KK58:çok merak ettim normalde de anormal şeyleri kafaya takmaya meyilliyim hamilelikte zirveyi yaşıyorum kusura bakma :KK48:
Önemli değil kuzum, sorabilirsin tabi :) Eşimle beraber ilişkimizden bu yana kızımız olursa "ADA" oğlumuz olursa "ARAS" koyalım demiştik nickim onların birleşimi :KK16: Allahın izniyle Ada mız yolda:dua:

Halılarımı yıkamaya vermiştim dün geldi ve bugün bütün gün evin temizliğiyle uğraştım :KK43: gündelikçi arıyorum ama bulamadım birtürlü :KK43: iş yapmaktan nefret eder hale geldim artık:KK42:
Ayy yaa işin büyüğü benide bekliyo. Bu hafta inşaatisim biterse haftaya temizlik, ondan sonrada oh miss inşaallah en sonda kendi temizligim (kıl tüy )

Iyi aksamlar kizlar cok sukur iyiyiz biraz agrilarim devam ediyor dun kizlarim saat 2 de eve getirdik kuzularim mis gibi rabbim sizlerede bu duyguyu saglikla yasatsin insallah cuma gunu randevum vardi saat 3 de ultrasonda sag tarafimdaki meyranin 4 cm suyu azaldigi icin acil yatis yapildi saat 22=20 de sipinal dogum yaptim kizlarimin ilk seslerini ilk aglayislarini duymak cok guzeldi ama erken geldikleri icinde korkuyordum 35+4 de dogum olunca dua ettim kizlarim cok sukur 3 gunluk kuvez sonunda evimize geldik dun gece uykusuz her geceye imzamizi atmis olduk :))) onlar benim canlarim cok tatlilar umarim sizlerde cok iyisiniz buradan 5 gun ayri kaldim sizleri seviyorum 8 aylik maceramiz i sizlerle paylastim hakkinizi helal edin canlar .... saglikla kavusun minnoslarimiza ...ecmain

meleksr meleksr canım bu Haftalara gelfinya inşaallah her şey sorunsuz hallolur, kalbini ferah tut topikimizin huyu kurusun erken erken geliyo minikler allahın izniyle hayirla sağlıkla seninle olacak minigin

Iyi aksamlar kizlar cok sukur iyiyiz biraz agrilarim devam ediyor dun kizlarim saat 2 de eve getirdik kuzularim mis gibi rabbim sizlerede bu duyguyu saglikla yasatsin insallah cuma gunu randevum vardi saat 3 de ultrasonda sag tarafimdaki meyranin 4 cm suyu azaldigi icin acil yatis yapildi saat 22=20 de sipinal dogum yaptim kizlarimin ilk seslerini ilk aglayislarini duymak cok guzeldi ama erken geldikleri icinde korkuyordum 35+4 de dogum olunca dua ettim kizlarim cok sukur 3 gunluk kuvez sonunda evimize geldik dun gece uykusuz her geceye imzamizi atmis olduk :))) onlar benim canlarim cok tatlilar umarim sizlerde cok iyisiniz buradan 5 gun ayri kaldim sizleri seviyorum 8 aylik maceramiz i sizlerle paylastim hakkinizi helal edin canlar .... saglikla kavusun minnoslarimiza ...ecmain
Maşallah kızlarına :nazar:gözün aydın canım çok şükür iyisiniz Hayırlı evlat olsunlar inşallah

Canım yaaa saglıklı olmanıza cook sevındım. . Masallah kızoslarına darısı bizlerin basına.. spınal nasıldı kolaymı tvsıye edermısınnn bızede musaıt oldugun bır zaman anlatırsan sevınırım :KK15:

Ayy şükür kavusturana. maşallah barakallah yavrularina. Evinizdesinizya önemli olan bu. Ikiz annesi olmak nasıl bişey ki, değişik olsa gerek bol tempolu yorucu fakat bir Okadar da eşsiz günler seninle artık canım. minikleri bolca kokla teyzelerinin yerine

Hadi ya off işler hiç bitmiyorki birde ilgilenmen gereken kızında var Allah yardımcın olsun..çok yorulmamaya çalış azar azar yap olmasa eşinden yardım iste.

Bitmiyor işler canım ama ben bittim :( daha camlar ve perdeler var ki aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor. Canım benim eşim hiç anlamaz ev işinden. Ama getir götür ne istesem yapar sağolsun. Yardımcı bulmam şart oldu ama yokk :(

Ayy yaa işin büyüğü benide bekliyo. Bu hafta inşaatisim biterse haftaya temizlik, ondan sonrada oh miss inşaallah en sonda kendi temizligim (kıl tüy )

Allah senin de yardımcın olsun canım. Neden bilmiyorum ama şu son bikaç gündür ağırlaştım her iş gözüme büyür oldu.

Back
X