• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Evet kızlar gerçekten babasına benziyo benim kızım aynı kopyası babasının 1 ay önce ultrasonda renkli gördük doktor dedi bu kızında aynı babası :KK59:sağlıkla gelsinlerde hertürlü tatlılar:KK28:
Buyuk kizim hala ve baba karisimi kucuk kizim babasinin tipa tip dişi versiyonu huyuna kadar...aynen bal kizlarim onlar benim..haftaya da insallah saglikla baloglumu alacam kucagima :dua::dua:

Canim idrarda 360 protein cikti ama tansiyonumu sık sık ölcuyorum bi sıkınti yok ödem var ama bariz bi sekilde yok...3 hafta once kontrole gittigimde 1750gr di bu hafta da 2000gr olmus.bebek ideal kiloyu almayinca doppler istedi orada bebek kordon kan akışina baktilar orada kan akisi zayif cikti..tikanmak uzereymis..eger ki bugun ku sonucum biraz iyi ciksaydi 36 veya 37. Hafta da alacakti..durum boyle olunca bari 34 u bekleyelim ama gecirmeyelim dedi..1 hafta sonra bebegimiz dogacak insallah saglikla..
Canim yaa onemli olan oglusun ve senin sagligin ins ikinizde sıkintisiz atlatirsiniz dogumu digerlerinde de preeklampsi gecirmismiydin azda olsa beslenmis tamamen tikanmamis en azinda birde protein atilimi kacinci haftada cikmaya basladi biliyormusun benim bu ara tansiyonum 13 14 oluyor ara ara kucuk hep 7 lerde senin tansiyon kaclara cikiyor idrar felan temiz ama kulaklarima agri yapiyor tansiyon

Iyi aksamlar kizlar cok sukur iyiyiz biraz agrilarim devam ediyor dun kizlarim saat 2 de eve getirdik kuzularim mis gibi rabbim sizlerede bu duyguyu saglikla yasatsin insallah cuma gunu randevum vardi saat 3 de ultrasonda sag tarafimdaki meyranin 4 cm suyu azaldigi icin acil yatis yapildi saat 22=20 de sipinal dogum yaptim kizlarimin ilk seslerini ilk aglayislarini duymak cok guzeldi ama erken geldikleri icinde korkuyordum 35+4 de dogum olunca dua ettim kizlarim cok sukur 3 gunluk kuvez sonunda evimize geldik dun gece uykusuz her geceye imzamizi atmis olduk :))) onlar benim canlarim cok tatlilar umarim sizlerde cok iyisiniz buradan 5 gun ayri kaldim sizleri seviyorum 8 aylik maceramiz i sizlerle paylastim hakkinizi helal edin canlar .... saglikla kavusun minnoslarimiza ...ecmain
Maşallah canım sanada kızlarınada. Ben mercimek güzelleri küvezde çok kalmaz demiştim zaten:)))) fotoları. Bekliyoruz.

Canim yaa onemli olan oglusun ve senin sagligin ins ikinizde sıkintisiz atlatirsiniz dogumu digerlerinde de preeklampsi gecirmismiydin azda olsa beslenmis tamamen tikanmamis en azinda birde protein atilimi kacinci haftada cikmaya basladi biliyormusun benim bu ara tansiyonum 13 14 oluyor ara ara kucuk hep 7 lerde senin tansiyon kaclara cikiyor idrar felan temiz ama kulaklarima agri yapiyor tansiyon
Canim idrarda protein 28. Haftamda cikti ama daha once de ölculmedi..benim de tansiyonda bi sorunum yok Allah dan bir de o olsa dayanamam herhalde..
Ha bu arada bir once ki gebeligim de de vardi preklamsi ama o 37. Haftaya kadar bekledi yalniz 35. Haftadan sonra gelismedi o da 2500gr dogdu

Kuzu aynı durumdayız bende bulamıyorum kafama göre kimseyi. Kafama göre olmayanıda bulamıyorum gerçi :KK70: temizlikyolda sitesinden söylüyoeum bende anlaşmalı şirketlerin birinden yolluyorlar. İlk aylar cok aradım bulamadım inat ettim kendim yaptım ama cam pencere cıkmamız tehlikeli artık. Bi bak internet sitelerine istersen
güvercin appplayı çağır :KK70: benim kanım ona çok ısındı

Iyi aksamlar kizlar cok sukur iyiyiz biraz agrilarim devam ediyor dun kizlarim saat 2 de eve getirdik kuzularim mis gibi rabbim sizlerede bu duyguyu saglikla yasatsin insallah cuma gunu randevum vardi saat 3 de ultrasonda sag tarafimdaki meyranin 4 cm suyu azaldigi icin acil yatis yapildi saat 22=20 de sipinal dogum yaptim kizlarimin ilk seslerini ilk aglayislarini duymak cok guzeldi ama erken geldikleri icinde korkuyordum 35+4 de dogum olunca dua ettim kizlarim cok sukur 3 gunluk kuvez sonunda evimize geldik dun gece uykusuz her geceye imzamizi atmis olduk :))) onlar benim canlarim cok tatlilar umarim sizlerde cok iyisiniz buradan 5 gun ayri kaldim sizleri seviyorum 8 aylik maceramiz i sizlerle paylastim hakkinizi helal edin canlar .... saglikla kavusun minnoslarimiza ...ecmain

Canım gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin. Sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin inşallah :KK200:

ne güzel canım sen kurtuldun çok şükür kavuştun kuzularına darısı bize inşallah..

Önemli değil kuzum, sorabilirsin tabi :) Eşimle beraber ilişkimizden bu yana kızımız olursa "ADA" oğlumuz olursa "ARAS" koyalım demiştik nickim onların birleşimi :KK16: Allahın izniyle Ada mız yolda:dua:
yani kumral ada mavi tuna kitabıyla alakası yok?? büyük tesadüf olmuş ben kesin ordan demiştim :)) neyse allah adıyla yaşatsın adacığını ve sonra da bi aras versin size inşallah :))

Back
X