• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar maralim cok bozuk bebegimi haftaya alacaklar kordon tikanmasi varmis..preklamsiden dolayi..2000gr cikti 33+ 2 haftadayim 34 ü bekleyecegiz insallah..2 adet celestone ampul vuruldum 2 tanesi i de yarin vurunacagim..

Allah yardımcın olsun canım. sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Tyzoslari bz çıktık doktordan tok karna girdim ama nst ye bebek uyuyor dediler tatlı bsyler yedim bi daha grdim 40 dakka durdum yani bıkkınlık geldi.oğlum bi haftada sadece 20 gram aldm 2730 olms.muz ve sut pek yemedim dikkt etmedm hiç almamis kilo.doktor da gayet sağlıklı oğlun hc bi sıkıntı yok için rahat etsin dedi.oğlum sırf burun doğacak hrhlde babanın da bnm de burnumuz buyuk:) @disikartal87 doktora spinal mi yapıyorsunuz dedjm istersen genel de olur dedi.miyom ameliyti da yapcaksiniz bana genel mi olur dedim yok dedj spinal de olur sen nasıl istersen dedi.

Hey maşallahhh. tam tontiş bu annesi. pozunuda vermiş minnak oğluşun:nazar::nazar:

Aynen canım bende aynı duygudayım ne gerek var az da olsa acı ceksın yavrusumuz acelesi ne sankiii:KK66:

Bencede o sebeple 40 çıksın diyor eşim özellikle bende onu dinleyecem o zamanda da küçük zaten geçer çabuk bencede
ben dokunmaya kıyamazken bide sünnet doğar doğmaz ayy yapamam heralde

Canim idrarda 360 protein cikti ama tansiyonumu sık sık ölcuyorum bi sıkınti yok ödem var ama bariz bi sekilde yok...3 hafta once kontrole gittigimde 1750gr di bu hafta da 2000gr olmus.bebek ideal kiloyu almayinca doppler istedi orada bebek kordon kan akışina baktilar orada kan akisi zayif cikti..tikanmak uzereymis..eger ki bugun ku sonucum biraz iyi ciksaydi 36 veya 37. Hafta da alacakti..durum boyle olunca bari 34 u bekleyelim ama gecirmeyelim dedi..1 hafta sonra bebegimiz dogacak insallah saglikla..

Canım bence üzülme tam aksine sevinmelisin Dr.un bunu fark ettiği için. Çok şükür ki teşhis edebilmiş bunu. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeğini. Peki daha fazla tıkanmasını önlemek için herhangi bir ilaç verdi mi? Kan sulandırıcı iğne gibi? Sende de tansiyon yok bendeki gibi ve ben de preeklampsi geçirmiştim buna rağmen. Yapılan tetkikler sonucu kan pıhtılaşması çıktı bende. Bu gebeliğimin başından beri coraspin (34.haftaya kadar kullanılabiliyor maksimum bebeğin kalp damarlarında genişlemeye sebep oluyormuş ileri ki haftalarda) ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Dr.una bir sor istersen. Bebeğin kan akışını vücudunun oluşturduğu pıhtılar engelliyor çünkü...

Aslında mantıklı yeni doğmuş bebek uyur hep ama eşim kabul etmez onu yaa 40 çıksın illa diyor

Kızlar sünnet mevzusunu konusuosnz bikaç gündür.kızım olcgi için katilmadm sohbete :)
Bende bildklrmi paylaşmak istedim :) oğlum olsa bende doğduğu gibi yaptırmayı istiodm.yenidogan bebek yanlış hatrlamiosam 40 ına kadar.afedersinz çişini yaptgni falan hiç hissetmezms.Hatta sünnet yapılırken anestezi uyustrma falan yapilmio Die biliyrm.basit bi krem mi ne suruluoms galiba.Daha çocuk şeyinin de farkında degil.orda bişeyler oldgnn da amelyat dikiş vs. Dolaysyla eli şeyine gitmezms bu da çok büyük rahatlkms.daha çabuk iyileşmesi de cabası.Şu durumda bütün iş annede.Anne ne kadar iyi bakarsa o kadar çabuk iyilesio.zaten yenidogann en fazla 2 saatte bir altı da açılıo.pisliği de az oluo :) Bence çok rahat olur gibime gelio.
6 aya kadar yapılmasını peygamber efndmz (sav) tavsiye edio Die biliyrm.
Arkadsm 8 aylıkken falan yaptrdi.çok zor olmams ama bazı sıkıntılar olmuş galiba.bebek huzursuz olmuş ateslenms vs.iyileşmesi uzun sürdü biraz dedi.ondan bence de ne kadar erken o kadar iyi Die düşünüyrm nacizane ;)

Aynen canım bende aynı duygudayım ne gerek var az da olsa acı ceksın yavrusumuz acelesi ne sankiii:KK66:

Bencede o sebeple 40 çıksın diyor eşim özellikle bende onu dinleyecem o zamanda da küçük zaten geçer çabuk bencede
ben dokunmaya kıyamazken bide sünnet doğar doğmaz ayy yapamam heralde

Dün bir türlü fırsat bulup yazamadım. Ben de oğluma yenidoğan sünneti istiyordum ama bir türlü eşimi ikna edememiştim. Neyseki sonunda 40'ı çıkınca yaptırmaya ikna edebildim:) Oğlumu tam 41 günlükken sünnet ettirdik ürolojide. Bizim için en can yakıcı kısmı kucağımızdan alıp ameliyata götürmeleri oldu (ilk ayrılık) Sonrasında hiç sorun yaşamadık bir defa bile ağrı kesici şurup vermedim. Öyle rahat ve çabuk iyileşti ki kesinlikle tavsiye ederim ;)

meleksr meleksr bir de canım normal dr.a mı gidiyorsun yoksa perinatolaga mı gidiyorsun? Eğer normal Dr.a gidiyorsan bence bir de bir perinatologa (riskli gebelik uzmanı) gitmende fayda var. Onlar bu işin erbabı ve problemleri daha iyi yorumluyorlar...

Kızlar sünnet mevzusunu konusuosnz bikaç gündür.kızım olcgi için katilmadm sohbete :)
Bende bildklrmi paylaşmak istedim :) oğlum olsa bende doğduğu gibi yaptırmayı istiodm.yenidogan bebek yanlış hatrlamiosam 40 ına kadar.afedersinz çişini yaptgni falan hiç hissetmezms.Hatta sünnet yapılırken anestezi uyustrma falan yapilmio Die biliyrm.basit bi krem mi ne suruluoms galiba.Daha çocuk şeyinin de farkında degil.orda bişeyler oldgnn da amelyat dikiş vs. Dolaysyla eli şeyine gitmezms bu da çok büyük rahatlkms.daha çabuk iyileşmesi de cabası.Şu durumda bütün iş annede.Anne ne kadar iyi bakarsa o kadar çabuk iyilesio.zaten yenidogann en fazla 2 saatte bir altı da açılıo.pisliği de az oluo :) Bence çok rahat olur gibime gelio.
6 aya kadar yapılmasını peygamber efndmz (sav) tavsiye edio Die biliyrm.
Arkadsm 8 aylıkken falan yaptrdi.çok zor olmams ama bazı sıkıntılar olmuş galiba.bebek huzursuz olmuş ateslenms vs.iyileşmesi uzun sürdü biraz dedi.ondan bence de ne kadar erken o kadar iyi Die düşünüyrm nacizane :KK66:

Haklısın canım 40 çıkıncada ideal zaman gibi çok küçükte olmaz biraz toparlanır heralde aslında bilmiyorum ki ilk kez anne olacam 40 çıkan çocuk daha mı ii bizim bi arkadaş var he he 40 çıkınca ne bekliyorsun üniversiteyemi gidecek yine bebek işte diyor :))

Dün bir türlü fırsat bulup yazamadım. Ben de oğluma yenidoğan sünneti istiyordum ama bir türlü eşimi ikna edememiştim. Neyseki sonunda 40'ı çıkınca yaptırmaya ikna edebildim:) Oğlumu tam 41 günlükken sünnet ettirdik ürolojide. Bizim için en can yakıcı kısmı kucağımızdan alıp ameliyata götürmeleri oldu (ilk ayrılık) Sonrasında hiç sorun yaşamadık bir defa bile ağrı kesici şurup vermedim. Öyle rahat ve çabuk iyileşti ki kesinlikle tavsiye ederim :KK66:

Ayy canım allah razı olsun o zama 41. gün bizlerde sünnete gideriz rahat rahat :)

Günaydın Güzellikler :) Biz dün oğlumu gördük. NST'ye de girdik. Her şey yolunda çok şükür. Oğluşum 2440 gr olmuş :oha: Bir tosun gelecek sanırım. Boyu da 46 cm. Dr.umuz sezaryen için en son 19 Kasım'ı verdi gün olarak :işsiz: Hep 37.haftada alacağını söylüyordu, 38.haftayı doldurtacakmış. Yan çizdi yani :skandal:Her şey yolunda giderse Rabbimin de izniyle buluşma tarihimiz 19 Kasım olacak oğlumla :KK36: Minnoşumun resmini de paylaşıyım teyzeleriyle :) Eller yine yüzdeydi. Çok zor yakaladık bu resmi.
Eki Görüntüle 1896548

Cnmcm maşallah bebisine koccaman olmuş.Allah m sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin .
Bu arada resimler çok.Güzel yaa.maşallah.
Bebisler artık baya oldular yani ultrasonda çok belirginler artık.
Inşallah benm kizcem de kendini gizlemez de böyle güzel bi görüntü yakalrz.enson yüzünü kapatiodu şaşkın :)

Cnmcm maşallah bebisine koccaman olmuş.Allah m sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin .
Bu arada resimler çok.Güzel yaa.maşallah.
Bebisler artık baya oldular yani ultrasonda çok belirginler artık.
Inşallah benm kizcem de kendini gizlemez de böyle güzel bi görüntü yakalrz.enson yüzünü kapatiodu şaşkın :)

Canım bizim ki de aynı, hep kapatıyor hep kapatıyor. Baksana burada bile yüzünün yarısı görünüyor sıpanın. Bir doğsun ısırcam onun her yerini. Poposuna da 2 tane şaplak atacağım :) Tüm bebekler çok güzel ki canımmm. Onların her biri melek melek... :KK36: Doğsalar da sevsek valla artık. şu son zamanlar hiiiç geçmek bilmiyor :ıslık::confused:

Back
X