• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sağolun hepiniz kızlar eminim benim kadar heyecanlısınız ama bende heyecan yok gibi şoktayım galiba:KK70: bebeğim 3.097 gr olmuş. Kordon kan akışına direncine baktı normal dedi. Bu hafta iyi kilo almış dedi. Nasıl almasın muza dayandım muz ve yoğurtla besledim nerdeyse:KK70: sancım 60 çıktı bi kaç kere 40 30 50 oynadı bu aralarda. Suyum azalmış bebek kafası yerleşmiş. Bu yaramaz haftaya cumayı beklemez gelesi var ozaman alalım dedi. Bende erken daha cumayı beklesin dedim:KK30::KK70: oda tırstığımı anlamış olacak ki:KK70: sen çantanla hazır gel büyük ihtimal alıcam ama suyun idare ederse cumaya kalabilir dedi ama cumaya bırakcak göz yok bizim doktorda:cool::p 37+5 olacak hayırlısıyla dua edin bana kızlar.

Anamm masallah bak annesi dogacagini anladi hemen palazlanmis kurban olsunlar:KK46: sancilar 60 a vurduysa ciddi beklemez bu bebikk yirim onuu saglikla dunyaya gelsin ins :anne:

Günaydın Güzellikler :) Biz dün oğlumu gördük. NST'ye de girdik. Her şey yolunda çok şükür. Oğluşum 2440 gr olmuş :oha: Bir tosun gelecek sanırım. Boyu da 46 cm. Dr.umuz sezaryen için en son 19 Kasım'ı verdi gün olarak :işsiz: Hep 37.haftada alacağını söylüyordu, 38.haftayı doldurtacakmış. Yan çizdi yani :skandal:Her şey yolunda giderse Rabbimin de izniyle buluşma tarihimiz 19 Kasım olacak oğlumla :KK36: Minnoşumun resmini de paylaşıyım teyzeleriyle :) Eller yine yüzdeydi. Çok zor yakaladık bu resmi.
Eki Görüntüle 1896548
Maşallah oğluşuna yesinler onu:)))

Bence bize de 37.haftalarda heyecan basacak canim (40i bekliyoruz ya) saglikla gelirler insallah :dua::nazar:
âmin inşallah canım sağlıkla vaktinde gelsin minnaklar ;)
kızlar çok acil bişey sorcm
sebamed şampuan siparişi vercm de.bi yenidoğan şampuanı var bi bebe şampuanı var.
almayı düşündğm sitede yenidoğan şampuanı yok ama bebe şampuanı alsam sorun olur mu.ne fark var arada acaba bilen var mı.
tercihim aslında yenidoğan olurdu ama uygun bi site buldum hepsini ordan alaym dedm
ilk kızımda kullanmıştım çok memnun kaldım tabi ciltten cilde farkeder simdi yine sebamed aldim

Kesinlikle canım herkes kaynanasının çok gelip gitmesinden vs şikayetçi.bende tam tersi hiç arayıp sormaz birşeye ihtiyacın var mı diye de sormaz ondan biraz dertliyim ama buna da şükür
Aynı dert var canım.ne oğlumun değeri var ne karnımdakinin.ve ilk kız torun olcak inşallah bebeğim.hazırlıklar nasıl gidiyor başladın mı bitirdin mi bile diye sormadı.bşr gram merakı yok.oğluma bi sesini duyayım demez.okula başlar ne bilim bir sürü ilkleri oldu umrunda değil.eşimin de değeri yok.bizin hiçbir sorununuzla mutluluğumuzla ilgilenmezler.eşim de artık bir derdini sevincini arayım annemle paylaşayım demiyor.bana göre hava hoş.banane anam var babam var.eşim çok üzülüyor. Ben de ona üzülüyorum.vatsanyoksa görümcem onun çocukları onun hayalleri onun evi onun eşyaları onun hastalığı onun borcu.oğlum geçen gün babasına baba benim babaannem niye yok dedi.var ya oğlum dedi eşim.yoook baba o benim babaannem değil kuzenlerimin ananesi benim babaannem değil ki dedi.mutfaktan duydum içim sızladı.duymamış gibi geldim içeri baktım eşimin gözleri dolmuş.çok acı ya.dedeyi hiç anlatmayım babaanneden beter.oğlum hala onun dedesi olduğunu kabul etmiyor.benşm sadece ananem ve mehmet dedem var(benim babam )diyor.

My moonlight My moonlight canım gözün aydin maşallah iyi bakmışsın paşaya.Ya çok heyecanlı bisey tarihi bilmek.Bence de dr seni bekletmeyecek p.tesi al çantanı git güzel güzel doğum hikayeni bekliyoruz artik;)

My moonlight My moonlight kuzum demek tarihin netleşti ay çok sevindim ve çok heyecanlandim hayirlisiyla dogsun minik pasan inş bu arada kilo almasına da çok sevindim ele avuca gelir bir bebiş olmus kuzusu yesinler maşallah

Aynı dert var canım.ne oğlumun değeri var ne karnımdakinin.ve ilk kız torun olcak inşallah bebeğim.hazırlıklar nasıl gidiyor başladın mı bitirdin mi bile diye sormadı.bşr gram merakı yok.oğluma bi sesini duyayım demez.okula başlar ne bilim bir sürü ilkleri oldu umrunda değil.eşimin de değeri yok.bizin hiçbir sorununuzla mutluluğumuzla ilgilenmezler.eşim de artık bir derdini sevincini arayım annemle paylaşayım demiyor.bana göre hava hoş.banane anam var babam var.eşim çok üzülüyor. Ben de ona üzülüyorum.vatsanyoksa görümcem onun çocukları onun hayalleri onun evi onun eşyaları onun hastalığı onun borcu.oğlum geçen gün babasına baba benim babaannem niye yok dedi.var ya oğlum dedi eşim.yoook baba o benim babaannem değil kuzenlerimin ananesi benim babaannem değil ki dedi.mutfaktan duydum içim sızladı.duymamış gibi geldim içeri baktım eşimin gözleri dolmuş.çok acı ya.dedeyi hiç anlatmayım babaanneden beter.oğlum hala onun dedesi olduğunu kabul etmiyor.benşm sadece ananem ve mehmet dedem var(benim babam )diyor.
Sizde durumlar daha kötüymüş canım Allah yardımcın olsun..benim kızım babaanneye çok düşkün arada götürüp bırakıyorum öyle bakıyor ama eve zor çıkarıyorum ağlıyor kopanıyım..kv bana hiçbir zararı yok(dedikodusu vs hiç yok) ama istiyorum ki arada bir çağırsın çaya yada biraz uğrasın birşeye ihtiyAcın var mı diye..gerçi kızlarına da öyle ayrımcılık hiç yapmıyor eşimde ona çekmiş benim bu duruma alışmam gerekiyor..

ne güzel ne heyecanlı ben de önümüzdeki randevu için çok heyecanlıyım çünkü doğum tarihi netleşicek muhtemelen.. hadi inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz canım yarın.. iyi geceler..
Selam kızlarr...herşey normal şükür.2800gram bebişim.haftaya çatı muaynesi ve doğum şekline karar vercez.doktorm normalde ısrarcı,ben kesinlikle ne istediğimi bilmiyorumm :(

Selam kızlar hepiniz iyisinizdir umarım.. Gece 3e kadar dizi izledim şu anda da bit gibi oturuyorum annem de hamur açıyo kış için eriştelik.. Üstümde öyle bi ağırlık var ki kendi saçı ağır gelir mi insana :// öyle kayık gözlerle bakıyorum ki az kaldı annem kovalıcak beni elindeki oklavayla :))

Selam kızlarr...herşey normal şükür.2800gram bebişim.haftaya çatı muaynesi ve doğum şekline karar vercez.doktorm normalde ısrarcı,ben kesinlikle ne istediğimi bilmiyorumm :KK43:
Çok şükür canım ne güzel herşey yolunda.. Doğum şekli konusunda ben hiç yorum yapmayayım :)) Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

My moonlight My moonlight canım gözünüz aydın çok az var o zaman doğuma heyecan zirve :)))

My moonlight My moonlight hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım çok heyecanlı:KK73:

Canım maşallah çok ii bakmışsın annesi ayy nasıl heyecanladım ben sizlerde böyleyim kendim nasıl doğuracam bakalım :)) bende haftaya ilk kez nst ye girecem bakalım nasıl bişeymiş göreceğiz.
inşallah canım herşey çok ii olacak ve kavuşacaksın meleğine bize daha var baya zamanda geçmiyor

Anamm masallah bak annesi dogacagini anladi hemen palazlanmis kurban olsunlar:KK46: sancilar 60 a vurduysa ciddi beklemez bu bebikk yirim onuu saglikla dunyaya gelsin ins :anne:

My moonlight My moonlight canım gözün aydin maşallah iyi bakmışsın paşaya.Ya çok heyecanlı bisey tarihi bilmek.Bence de dr seni bekletmeyecek p.tesi al çantanı git güzel güzel doğum hikayeni bekliyoruz artik:KK66:

My moonlight My moonlight kuzum demek tarihin netleşti ay çok sevindim ve çok heyecanlandim hayirlisiyla dogsun minik pasan inş bu arada kilo almasına da çok sevindim ele avuca gelir bir bebiş olmus kuzusu yesinler maşallah

Hepiniz ayrı ayrı sağolun kızlar. Bebeğim atak yaptı yada doktor geçen hafta bu hafta ölçümlerde bi sorun var belki bilmiyorum ki. Her neyse artık mutlu sona az kaldı sonuçta:))) doktora 38 doldursun erken değil mi dedim. Yooo şuan doğsa bile gelişimi tamamlanmış sayarız dedi. Zaten senin yaramazın çok beklemez dedi:))) suyuda az olunca beklemek istemedi galiba. Sol böbrek genişlemesi 13 mm hem doğarsa belki oda rahatlar dedi. Onuda tedavi ettirmek gerecek galiba ilk önce sünnet önerecekler sanırım.

Ama kızlar bende heyecan yok çok saflaştım ben yaaa. Evi süpürüyüm dedim eşim yok ben hafta sonu yaparım diyor ütü yapıcam hayır dinlen doğuma az kaldı ben yaparım diyor Eeeeeeeee ben ne yapıcam şimdi çanta da hazır zaten. Çok tuhaf hissediyorum ben yaaa.

Selam kızlar hepiniz iyisinizdir umarım.. Gece 3e kadar dizi izledim şu anda da bit gibi oturuyorum annem de hamur açıyo kış için eriştelik.. Üstümde öyle bi ağırlık var ki kendi saçı ağır gelir mi insana :// öyle kayık gözlerle bakıyorum ki az kaldı annem kovalıcak beni elindeki oklavayla :))
Bit gibi nasıl oluyor canım ya :hamarat:

Sağolun hepiniz kızlar eminim benim kadar heyecanlısınız ama bende heyecan yok gibi şoktayım galiba:KK70: bebeğim 3.097 gr olmuş. Kordon kan akışına direncine baktı normal dedi. Bu hafta iyi kilo almış dedi. Nasıl almasın muza dayandım muz ve yoğurtla besledim nerdeyse:KK70: sancım 60 çıktı bi kaç kere 40 30 50 oynadı bu aralarda. Suyum azalmış bebek kafası yerleşmiş. Bu yaramaz haftaya cumayı beklemez gelesi var ozaman alalım dedi. Bende erken daha cumayı beklesin dedim:KK30::KK70: oda tırstığımı anlamış olacak ki:KK70: sen çantanla hazır gel büyük ihtimal alıcam ama suyun idare ederse cumaya kalabilir dedi ama cumaya bırakcak göz yok bizim doktorda:cool::p 37+5 olacak hayırlısıyla dua edin bana kızlar.
Kuzuuumm verdiler mi gününü ay ben felaket duygu karmaşası yaşıyorum sadece biri sadece biri ne katılıyorum ben sizin doğum haberlerinde böyleyim kendi doğumumda nolucam acaba :)) çok sevindim bitanem yavrucuk sıkıntısız gelsin inşallah sağlıkla kavuş.. Kilo almasına çooookk sevindim tosunumun.. totosunu yisin semiha teyzesi onun :))

Selam kızlarr...herşey normal şükür.2800gram bebişim.haftaya çatı muaynesi ve doğum şekline karar vercez.doktorm normalde ısrarcı,ben kesinlikle ne istediğimi bilmiyorumm :KK43:
Maşallah canım bebeğinin kilosu çok iyi doğumunda hangisi daha hayirliysa senin için o olur inşallah

Hepiniz ayrı ayrı sağolun kızlar. Bebeğim atak yaptı yada doktor geçen hafta bu hafta ölçümlerde bi sorun var belki bilmiyorum ki. Her neyse artık mutlu sona az kaldı sonuçta:))) doktora 38 doldursun erken değil mi dedim. Yooo şuan doğsa bile gelişimi tamamlanmış sayarız dedi. Zaten senin yaramazın çok beklemez dedi:))) suyuda az olunca beklemek istemedi galiba. Sol böbrek genişlemesi 13 mm hem doğarsa belki oda rahatlar dedi. Onuda tedavi ettirmek gerecek galiba ilk önce sünnet önerecekler sanırım.

Ama kızlar bende heyecan yok çok saflaştım ben yaaa. Evi süpürüyüm dedim eşim yok ben hafta sonu yaparım diyor ütü yapıcam hayır dinlen doğuma az kaldı ben yaparım diyor Eeeeeeeee ben ne yapıcam şimdi çanta da hazır zaten. Çok tuhaf hissediyorum ben yaaa.
Surda 5 günün kalmış ye iç otur dinlen canım ya :anneadayı: zaten bebiş dogunca epeyce yorulcaksin

Back
X