- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #59.601
Maşallah ne güzel doğumun olmuş..Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun bebişin darısı başımızaMerhaba kizlar gecen sali dogum yapmistim size yasadiklarimdan az cok bahsetmek istiyorum insallah sizede faydasi olur. Sali muayeneye gittim doguda oldugumuzu daha once yazmistim o gun karar verecektim muayeneye gore, doktor beni muayene etti ve nst ye yolladi ve oradan sonra isler degistidoktor beni ambulansla merkeze gonderecegini söyledi 3 cm acilmam olmus ve sancilarimin varligindan bahsetti ben hissetmiyordum sadece alt kismimda basinc hissediyordum ve yururken asagi cekiyordu sanki. Merkeze hastaneye gittim ve iki gece orada bekledim sancim cikiyor acilma olmuyordu dotor kalmam gerektigini soyledi kaldik sonuc olarak persembe gecesi sanci belimden girdi o an kasiklara sariyor acilmam 6 cm ulasti ve 10 cm ile doguma girdim normal dogum yapacaklara tavsiyem burundan nefes alip agizdan vermek gercekten cok onemli ebe bana sakin ciglikmatma nefes almazsann bebegin tehlikeye girer dedi ben yap dediklerinin hepsini yaptim inan Allah isini bilenlerle karsilastirsin cok guzel yonlendirdiler beni dogumum. Bir saatte oldu dikisim olmasa gercekten cok rahat gecti sanci gelip gectiginde bol dua edin benim onemli seyim o anlarda bile kendimi salmadim ebe agri esigimin yuksek oldugumu soyledi her sey bebegimiz icin sanki o dogdugu an insana bir anda annelik yukleniyor
insallah allahim sizlerede guzelce kavusmayi nasip eder ve saglicakla vatana millete hayirli evlatlar yetistiririz
![]()
insallah allahim sizlerede guzelce kavusmayi nasip eder ve saglicakla vatana millete hayirli evlatlar yetistiririz
meme meselesi benide korkutuyor daha şimdiden yarilmaya başlamış uçları ne kadar krem sursemde bende doğum sonrası fena meme acısı cekcem gibime geliyor