- 15 Ağustos 2014
- 2.518
- 2.369
- 133
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #59.621
Tmm cnmCnm benim olmadı ama olanlar var , doktorumda olursa normal korkma demişti...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm cnmCnm benim olmadı ama olanlar var , doktorumda olursa normal korkma demişti...
Kızlar çok rahatszm.
Geçmişi okuyym dedim ama oturmak yatmak hiçbişey beni rahat ettirmio.Ne yapaym şaşırdım bana akıl verin.
Dün eşim sağolsun saatlerce gezdirdi beni.Kesin yarın dogurcam dedin o derece.
O gezinti sırasında sol kalçama bi kramp girdi.yani çok garip bi kramp.afedersnz popomn sol tarafinin ortasında nokta gibi biyer.Hiç gecmio.ayagimn üstüne basamiyrm.aniden tutuo.oturdgmda da yattigmda da.sırt üstü olmuo Yan olmuo.agliicm artık.doktora da söyliyim mi bilemiyrm.magnezyumu haftalrdr icmyrm.sorar Die korkuyrm. naapiim ya.masaj yapilmio yani bacak değil nasıl yapılır.sıcak şu torbası iyi gelir mi.günlerdir göbeğim de taş gibi.bebek iyice büyüdü galiba ondandr herhalde
İnşallah Annesini üzmeden gelecek ateş paşa gününü bekliyor annesi. Kilonuzada maşallah. Normal doğum çabanı tebrik ediyorum topiğin gururu![]()
Hyr bakmaz cnm sezeryan kesinse..Sez olacaga bakılmaz ama dımıııııı ona gore hazırlıklı gideyim
İnşallah suyun normale dönmüştür normal doğum yaparsın canım. Normal doğumda çok ihtiyaç olmaz öyle şeylere. İstediğin gibi olur inşallahSezeryan olunca böyle seyler de hazirlanabilir tabi :) Durum neyi gerektirir bilmiyorum ama normal dogum istiyorum, son randevumda dr suyumun azaldigini sezeryan olmasi gerekebilecegini soylemisti, bikac gundur havuc suyu iciyorum ve birazdan tekrar randevum var, dr 15 gun sonraya randevu al demisti ama ben suyun azalmis diyince korktum 1 bucuk hafta bekleyebildim:) bakalim son durum ne :)
Çok güzel bi doğum hikayesi. Allah analı babalı büyütsün inşallahMerhaba kizlar gecen sali dogum yapmistim size yasadiklarimdan az cok bahsetmek istiyorum insallah sizede faydasi olur. Sali muayeneye gittim doguda oldugumuzu daha once yazmistim o gun karar verecektim muayeneye gore, doktor beni muayene etti ve nst ye yolladi ve oradan sonra isler degistidoktor beni ambulansla merkeze gonderecegini söyledi 3 cm acilmam olmus ve sancilarimin varligindan bahsetti ben hissetmiyordum sadece alt kismimda basinc hissediyordum ve yururken asagi cekiyordu sanki. Merkeze hastaneye gittim ve iki gece orada bekledim sancim cikiyor acilma olmuyordu dotor kalmam gerektigini soyledi kaldik sonuc olarak persembe gecesi sanci belimden girdi o an kasiklara sariyor acilmam 6 cm ulasti ve 10 cm ile doguma girdim normal dogum yapacaklara tavsiyem burundan nefes alip agizdan vermek gercekten cok onemli ebe bana sakin ciglikmatma nefes almazsann bebegin tehlikeye girer dedi ben yap dediklerinin hepsini yaptim inan Allah isini bilenlerle karsilastirsin cok guzel yonlendirdiler beni dogumum. Bir saatte oldu dikisim olmasa gercekten cok rahat gecti sanci gelip gectiginde bol dua edin benim onemli seyim o anlarda bile kendimi salmadim ebe agri esigimin yuksek oldugumu soyledi her sey bebegimiz icin sanki o dogdugu an insana bir anda annelik yukleniyor
insallah allahim sizlerede guzelce kavusmayi nasip eder ve saglicakla vatana millete hayirli evlatlar yetistiririz
![]()
Merak etme inşallah normal gelecek paşamız. Sen sporlara devam et. Çömelme hareketi yap. Birde fatmaana otu varmış ya onu dene istersen. Sıcak su tut hergün. İnşallah gönlüne göre gelir bebişin canım.Hala tırsıyorum sezeryandan ama bi yandan mecburen olursa kabullendim. Doktor cuma görüşelim dedi. Tekrar kontrol edicez dedi. İstersen o gün aç gel alalım dedibiraz daha bekler miyiz dedim. Riskli olabilir ama herşey yolunda giderse iki günde bir kontrolle bir hafta bekleriz dedi. Çabam sürüyor ama sonum belli değil :) anasının bu cabasına hiç destek olmuyo oğluşum :)
Bende sağlık ocağından izlenimden geldim çok şükür bitti izlenimlerimiz orda sıra beklemek kadar yorucu birşey yok yani, Kızlar tetenoz asinizin geri kalan dozlarini yaptircakmisiniz ben yaptirmayi dusunuyorum sonrasinda sanırım 5 yıl koruyacak beni[/Q
Yaptir canim benim.kizim 3 yasinda onda tam yaptirmistim simdi 2.de ugrasmadim aşıyla falan.5 yil koruyor dogruBende sağlık ocağından izlenimden geldim çok şükür bitti izlenimlerimiz orda sıra beklemek kadar yorucu birşey yok yani, Kızlar tetenoz asinizin geri kalan dozlarini yaptircakmisiniz ben yaptirmayi dusunuyorum sonrasinda sanırım 5 yıl koruyacak beni
Canım geçen bende demiştim burada benim de sağ bacağıma olmuştu oturduğum yerden kalkamamıştım adım atarken kilitleniyordu. Ben doktora sordum siyatik ağrılar olabilir magnezyumu aksatma ağrın olursa sa parol içebilirsin demişti 3 gün kadar o şekilde sürdü
Cnm hayırlı olsun ,benim bebeğimde öyle bir sorun olmadı ama sağdan soldan duyduğum bişey.sanırım büyük bir problem deil.doğumdan sonra sorun opmuyor die biliyorımSlm kizlar...Haftaya pazartesiye gün aldım sezeryan olacam...bebeğinde böbrek genişlemesi olan var mi doğumdan sonra düzeldimi..
Ayy bendeeeeBugün de dogurmadık![]()
Aynen benimde sut ureten seylere ihtiyacim var. Yarin duş almama izin verdi doktor. Dustan sonra gelir dediler. Bende uzum kompostosu yaptirdim su iciyorum bol bol. Makineyle de denedim gelmedi. Bakalim hayirlisiyla bi yarin olsundaBirde kuru incir gund 4-5 adet tuketin cok guzel sut arttiriyor.bol su icin ve ben en az 250 ml gunde serbet iciyorum.beyaz uzum.bunlarin cok faydasi var.sizin baska tavsiyeniz varsa soyleyin sutlerimiz cogalsin bebislere.
Ikra meyra
My moonlight
disikartal87 @meleksr @hasbeee @hebelee @kahve_delisi @EFfatmagul diger dogum yapan arkadaslar etiketleyemediklerim kusura bakmasin.
Evet canım yaptırayım bi dahada uğraşmak olmasıneksik
Yaptir canim benim.kizim 3 yasinda onda tam yaptirmistim simdi 2.de ugrasmadim aşıyla falan.5 yil koruyor dogru
İnşallah olmaz çok korkuyorum sağlıklı olsun minik bedenine hiç bi müdahale yapilsin istemiyorum..Cnm hayırlı olsun ,benim bebeğimde öyle bir sorun olmadı ama sağdan soldan duyduğum bişey.sanırım büyük bir problem deil.doğumdan sonra sorun opmuyor die biliyorım
Parol kasılmayı geçirmez ama ağrını alır, daha iyi hissedersin.Parıl bu kasilmayi geçirir mi ki cnm.Sürekli bi ağrı yok.kasılma şeklinde Bazen adım atarken gelio Bazen hareketsiz uzanırken gelio ama çok sık aralıklarla oluomagnezyum icicm şimdi.inşallah iyi gelir.
Kuzum iyiyim bugun doktora gittim belli oldu sezaryen gunum alindi 14 KASIM 2016 sabahi kavusuyorum ogluma kendisi gelmeye kalkmassa diyo doktorumuz insallah 14 une kadar bekliycezDevam ediyo mu kuzum sancın