- 7 Mayıs 2016
- 534
- 1.273
- 33
- 38
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #59.661
Ayy çok işime yarıcak canım bu tarif :)) teşekkürler bizimle paylaştığın için :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy çok işime yarıcak canım bu tarif :)) teşekkürler bizimle paylaştığın için :))))
Valla iyi hoş ama herkes kendi çocuğuna bakıyo işte. Biz dış kapı mandalı oluyoruz. Kendi annemin yanında kızıyorum kv. annem aramız bozulmasın diye artık yok kızım sen yanlış anlamışsındır, şöyledir böyledir diye yatıştırmaya çalışıyo. Hala bebek olunca kalmaya gelcekmiş yanıma ilk günden itibaren. Görümcemde kendi annesine dönüp herkes kendi annesini yanında ister dedi. Baya hoşuma gitti ama benim kv anlamaz. Ya annemle ikiside kalacak yada sadece kendi annem. Artık nasıl olacak bilmiyorum ://
Valla canım herşeyi anneme yüklerse derim tabiki sana gerek yok diye. Zaten ben yönlendiririm onu annem bişey yaparken oturtmam valla anne sende şunu yapıver diye derim. Yada eşime söylerim. O hakkından gelir. Bide bizim ev curcuna gibi olacak galiba. Benim ananem gelecek eşimin ananesi gelecek 2 yaşlı 2 kv, 1 lohusa,1 bebekHe gelecek annen her işi yapacak kv de keyfi ne isterse onu yapacak sonra adi oda baktı etti olacak ins gelmez canım bende söyledim gelmene gerek yok zaten annem ilgilenecek annem olmadığı zaman gelirsin dedim ses çıkaramadı valla diyorum artık demediğin sürece üzülen sen oluyorsun çünkü annem varken onun da olmasi çok anlamsız ki ben zaten annemde kalacam toparlanana kadar oyüzden hiç gerek yok gelip misafir gibi oturup gidecek istediği o ama yaptirmicam ona bunu sende söylersin annem gidince sen gelirsin belki gerekte kalmaz hemen toparlarsam dersin

hepsini kovmazsam iyidir. Bekleyip görecez bakalım nolacakSuyum yine az ama normal doguma engel bi durum yok dedi dr. Bundan sonra haftada 1 kontrole cagirdi suyumu kontrol etmek icin. Hayirlisi olur inşallahİnşallah suyun normale dönmüştür normal doğum yaparsın canım. Normal doğumda çok ihtiyaç olmaz öyle şeylere. İstediğin gibi olur inşallah
Günlük su tüketimini artırırsan suyun belki fazlalasabilir.suyun etki etmediği bir mekanizmamiz yok sonuçta:) yada azalmazSuyum yine az ama normal doguma engel bi durum yok dedi dr. Bundan sonra haftada 1 kontrole cagirdi suyumu kontrol etmek icin. Hayirlisi olur inşallah![]()
Valla canım herşeyi anneme yüklerse derim tabiki sana gerek yok diye. Zaten ben yönlendiririm onu annem bişey yaparken oturtmam valla anne sende şunu yapıver diye derim. Yada eşime söylerim. O hakkından gelir. Bide bizim ev curcuna gibi olacak galiba. Benim ananem gelecek eşimin ananesi gelecek 2 yaşlı 2 kv, 1 lohusa,1 bebekhepsini kovmazsam iyidir. Bekleyip görecez bakalım nolacak
![]()
Parol kasılmayı geçirmez ama ağrını alır, daha iyi hissedersin.
Magnezyum iyi gelir kesinlikle.
Doğum yapan arkadaşlar ben şunu merak ediyorum bebeginiz doğduktan hemen sonra Hastanede topuk kanı aldirdinizmi bana bugün sağlık ocağındaki hemşire hem hastanede hemde sağlık ocağında topuk kanı verdirceksin dedi 2 keremi olmak zorunda bu topuk kanı verme işlemi ???
Amin kuzucum cok sukur belli oldu sonunda heycanliyim cokGözün aydın canım bak senin gününde belli oldu sonunda. Ne zaman gelecek günler geçmiyor diyordunsağlıkla kucağına alırsın inşallah
dogum oncesi kesinlikle e vitamini kullanmak cok faydalı kızlar. zaten e vitaminin faydalarına bakarsanız deri iyileştirici oldugunu nivea sos ya da Neutrogena norvec formullerine bakarsanız deri iyileştirici onarıcı özelikleri olan kremlerin içinde muhakkakk e vitamini görürsünüz.. Gün aşırı sürüp 1 saat açık bırakıp emmesini bekleyin sonra südyen giyin doğuma kadar hazırlayın uçlarıIlk defa duyuyorum canim deneyim bakim bnde lansinoh un kremini aldim bide komsum e vitaminli bisey verdi onuda kullaniorum ama cocuk emdigi icin iyilesemio oy oy

Bebek nasıl dayancak kuzu 2 kere almaya bana da sağlık ocağı hemşiresi hastanede alcaklar sonra sen bana bebisin doğduğunu haber vereceksin bende sana topuk kanı için gün vercem dediCnm hastane de doğar doğmaz alırlar Die biliyrm.taburcu olmadan.sağlık ocağında bana bebek doğduktan 3 gün yani 72 saat sonra bize getircksn dediler.iki zamanda ki sonuçlar farklı oluoms galiba
Doğum yapan arkadaşlar ben şunu merak ediyorum bebeginiz doğduktan hemen sonra Hastanede topuk kanı aldirdinizmi bana bugün sağlık ocağındaki hemşire hem hastanede hemde sağlık ocağında topuk kanı verdirceksin dedi 2 keremi olmak zorunda bu topuk kanı verme işlemi ???
Maşallah sizede canım sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine. Kasım anaları %90 sezeryan oluyor sanırım.
Parıl bu kasilmayi geçirir mi ki cnm.Sürekli bi ağrı yok.kasılma şeklinde Bazen adım atarken gelio Bazen hareketsiz uzanırken gelio ama çok sık aralıklarla oluomagnezyum icicm şimdi.inşallah iyi gelir.
Valla gelme diyemiyosunki canım. Benimki ölmeden torunumu göreyim diye gelmek istiyo. Eşiminkide erkek torunumun oğlunu görmek istiyorum diye geliyo. Zaten hepsi bir arada olursa evleri zaten yakın herkes kendi evinde kalsın dicem. Hepsini çekemicem. Hayırlısı bakalım. Doktorum normal olacak görünüyo dedi ama plesantada yaşlanmadan dolayı ani olarak sezeryanda olabilir. Yarın kontrolüm var belli olur heralde.Oo canım naptin sen anneanneler niye geliyo Allah yardimcin olsun inşallah hayrlsiyla atlatirsin doğum normalmi sezaryan mi.olacak
Hmm anladım canım mutlaka 2 kere aldiricaz orası kesinCanım ben doğum yapmadım daha ama hemşire bana dedi ki hastane de topuk kanı alacaklar doğduğunda 5-10 gün arası tekrar alınması lazım hastane de tekrar vermezsen buraya getir biz alırız dedi.
Hmm anladım canım mutlaka 2 kere aldiricaz orası kesin
Hazir logusa serbeti alsan onlarda ne oldugu belli degil icinde.