- 25 Şubat 2016
- 7.801
- 13.133
- 248
- 31
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #59.781
Peki baska ney kullandinBende lansinoh işe yaramamıştı inşallah sende işe yarar ama olmazsa mutlaka dene bence canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki baska ney kullandinBende lansinoh işe yaramamıştı inşallah sende işe yarar ama olmazsa mutlaka dene bence canım
Son 3 kisi ayni gun gorunuyo dogumlarimiz:) benim yavrum minik kalmış, sadece 2365 gr. Dr bazi bebekler minyon ama cok hareketli olur dedi. Dogduktan sonra anne sutuyle kolaylikla diger bebeklere yetisirler dedi ama anladigim kadariyla minicik dogacak oglum.
Tamam canm sagol bide gogus kalkani nasil bisey oluoGozun aydin canim.
Emzirirken bebegin sadece ucunu tutmasina izin verme komple ucu agzina alcak kahverengi kisimdanda agzina girmis olmasi lazim.yoksa yara olur.krem sur ve gogus kalkani al istersen daha fazla yara olmamasi icin.birde suan agiz sutu geliyor daha bebegin emdikten sonra sutten gogsune sur.bu arada bebeginin yuzunede sur canim sutunden
Tamam canm sagol bide gogus kalkani nasil bisey oluo
Zevkle emzirmek istiorum ben yaAyy canım benimde öyle dişimi sıkıyorum oğlum emerken lansinoh kremle yatıp kalkıyorum çok acıyor.
Keske bunu onceden ogrenseydim yapardim yadogum oncesi kesinlikle e vitamini kullanmak cok faydalı kızlar. zaten e vitaminin faydalarına bakarsanız deri iyileştirici oldugunu nivea sos ya da Neutrogena norvec formullerine bakarsanız deri iyileştirici onarıcı özelikleri olan kremlerin içinde muhakkakk e vitamini görürsünüz.. Gün aşırı sürüp 1 saat açık bırakıp emmesini bekleyin sonra südyen giyin doğuma kadar hazırlayın uçları![]()
Bunun ucundan sut gelecek yani memeye temas etmio acaba ne zamana kadar yara olur ya bebegim annesnn tenine temas etsin istiorum ama cokda aci cekiorum bilmiorum ki biraz zamn gecince yara iyilesmezmi ki acaba![]()
Böyle birşey canım bende aldım ne olur ne olmaz diye ama çocuk bunu yadırgamaz mı onu bilemedim :/
Arkadasim kullandi bundan cocugu bi daha memesini emmedi hep kullanmak zorunda kaldi. Cocuk suan bir yasini gecti ve bu olmadan asla emmiyo. Tavsiyem yara olursa kullanin mecbur kalmadikca onermiyo kimse![]()
Böyle birşey canım bende aldım ne olur ne olmaz diye ama çocuk bunu yadırgamaz mı onu bilemedim :/
Agiz sutunden surekli sur.emzirme islemi bitince kurut orayi.iyilesmezse daha da yara olur.o yuzden kalkan kullan.bir suru markanin gogus kalkani var.Bunun ucundan sut gelecek yani memeye temas etmio acaba ne zamana kadar yara olur ya bebegim annesnn tenine temas etsin istiorum ama cokda aci cekiorum bilmiorum ki biraz zamn gecince yara iyilesmezmi ki acaba
Ya benimkide kuvezdeyken biberona alismis aldim bende bundan biberon gibi beni emsin diye ama yok bu da ise yaramadi.evet surekli kullanmamak lazim gunde bi kac defa takmak yeter herhalde.bebis bi de buna alismasin.Arkadasim kullandi bundan cocugu bi daha memesini emmedi hep kullanmak zorunda kaldi. Cocuk suan bir yasini gecti ve bu olmadan asla emmiyo. Tavsiyem yara olursa kullanin mecbur kalmadikca onermiyo kimse
Bunun ucundan sut gelecek yani memeye temas etmio acaba ne zamana kadar yara olur ya bebegim annesnn tenine temas etsin istiorum ama cokda aci cekiorum bilmiorum ki biraz zamn gecince yara iyilesmezmi ki acaba
iyiyiz cnm cok sagol. Dun ciktik eve. Bebis beklemedi 1 kasima kadar 23 ekimde sabah 04.18 de geldi :)Ay canımmm ne zamandır girmiyordum hayırlı olsunSen nasılsın minik nasıl?
Sagol canim. Dogum hikayem :) biraz sikintili ay gecrdim belki gormussndr erken dgum riskim vardi hastanede yattim ilac kullandm 34 haftadan 37 ye kadar idare ettik cok sukur son hafta ilaci biraktim belime bir agri sallandi ne yatabildim ne oturabildim bide bi kusma musallat oldu 5 gun ikisinide cektim acliktan migdem agridi ama yiyemedm bole sikinti cektim GELELIM DOGUMAA :) Ben hep dua ederdim persembe gecesi veya cuma gunu dgum yapiyim die :) cuma sabaha dogru adet agrisi gibi bi agriyla uyandm lavaboya gdiyim die daha yatak odasndan cikmadan biseylern aktgini farkettim hemen esime kalk gelio dedim :) annemde yanimdaydi hemen hastaneye gectik nst serum derken sancilar artti bebegimin kalp atislari skntili cikti doktr ameliyata alacakti ben de esimde sezeryan istemiorduk doktra cok bi risk yoksa nrmal istiorz dedk doktr yarm saat daha dusunun kararinizi vern dedi.o yarim saat icinde nst ye grdim ebeler sakin ikinma acilma az ccuk ckmaya calisio kafasi uzar dedi nese ben nefes alip veriorum daha hala bogazm agrio valla nasil nefes aldiysamcanim bebegine kavuşmuşsun Allah sizlere bagslasın neguzel sütünde gelmis masallah :) yazmadysan musait zamaninda dogum hikayeni bekliyoruz :))

Sagol canm aminn ins sizler sikintisiz emzirrsinizEvet canım uçları delikli 3 4 delik var yanlış hatırlamıyorsam . Bence bir dene çünkü sonuçta bebek devamlı emdiği için iyileşmesi için göğüs hiç dinlenemiyor gitgide kötü oluyor. Allah yardımcın olsun :/
ayy ben hala iş yerindeyimm buralarda doğurcam sonundaaneyseki cuma son kurtuluyorum artık bu eziyetten ://
Sagol canim. Dogum hikayem :) biraz sikintili ay gecrdim belki gormussndr erken dgum riskim vardi hastanede yattim ilac kullandm 34 haftadan 37 ye kadar idare ettik cok sukur son hafta ilaci biraktim belime bir agri sallandi ne yatabildim ne oturabildim bide bi kusma musallat oldu 5 gun ikisinide cektim acliktan migdem agridi ama yiyemedm bole sikinti cektim GELELIM DOGUMAA :) Ben hep dua ederdim persembe gecesi veya cuma gunu dgum yapiyim die :) cuma sabaha dogru adet agrisi gibi bi agriyla uyandm lavaboya gdiyim die daha yatak odasndan cikmadan biseylern aktgini farkettim hemen esime kalk gelio dedim :) annemde yanimdaydi hemen hastaneye gectik nst serum derken sancilar artti bebegimin kalp atislari skntili cikti doktr ameliyata alacakti ben de esimde sezeryan istemiorduk doktra cok bi risk yoksa nrmal istiorz dedk doktr yarm saat daha dusunun kararinizi vern dedi.o yarim saat icinde nst ye grdim ebeler sakin ikinma acilma az ccuk ckmaya calisio kafasi uzar dedi nese ben nefes alip veriorum daha hala bogazm agrio valla nasil nefes aldiysamnst ye yattim birden istem disi bi ikinma geldi ebelere dedim bebek gelio hemen orda baktilar ki gelio masaya aldilar derken dogum basladi hic beklemedgm bi anda masada buldum kemdimi sagolsun ebeler birisi soyle yap bole yap anlatio bna gaz verio aferim aferim faln uc dort ikinmaya cikti ccuk bebisime 2 kilo diolardi ebe eliyle bakti 2 den az bile dedi mudahale ettirmedi dikisim olmasn die derken bakti ccuk cikmio dger ebeden destek istedi biraz orasi zorladi bni orda bagrdim biraz oyy kizim cikti ben kafami kaldiriom bakacam die ebeler dur kiz tamam grcen diolar :) bembeyaz biseydi gobek bagni kestiler hemen baskasi aldi bu arada benim 2 kilodan bile az dogacak bebek 2 800 dgdu cok sukur rabbime .riskliydiya disarda ambulansi bile hazrlamislar baska hastaneye kuveze gdecek die cook sukur Rabbime dualarimi kabul etti.nese benim dikis atildi kalktim sonrada bebisime kavustum tatli findigima :) hastanede bir gece yattik evimize geldik Rabbim hepinize kolaylik versin bir solukta kurtarsin Rabbim iste boyle hanimlar biraz uzun oldu ama umarim okumaya gozunuz alir
![]()
Hayyy maşallah annesi ne güzel bi doğum olmuş. Rabbim ikinizede sağlık sıhhat versin. Bende oglusumu çok merak ediyorum kavuşmak istiyorum artıkSagol canim. Dogum hikayem :) biraz sikintili ay gecrdim belki gormussndr erken dgum riskim vardi hastanede yattim ilac kullandm 34 haftadan 37 ye kadar idare ettik cok sukur son hafta ilaci biraktim belime bir agri sallandi ne yatabildim ne oturabildim bide bi kusma musallat oldu 5 gun ikisinide cektim acliktan migdem agridi ama yiyemedm bole sikinti cektim GELELIM DOGUMAA :) Ben hep dua ederdim persembe gecesi veya cuma gunu dgum yapiyim die :) cuma sabaha dogru adet agrisi gibi bi agriyla uyandm lavaboya gdiyim die daha yatak odasndan cikmadan biseylern aktgini farkettim hemen esime kalk gelio dedim :) annemde yanimdaydi hemen hastaneye gectik nst serum derken sancilar artti bebegimin kalp atislari skntili cikti doktr ameliyata alacakti ben de esimde sezeryan istemiorduk doktra cok bi risk yoksa nrmal istiorz dedk doktr yarm saat daha dusunun kararinizi vern dedi.o yarim saat icinde nst ye grdim ebeler sakin ikinma acilma az ccuk ckmaya calisio kafasi uzar dedi nese ben nefes alip veriorum daha hala bogazm agrio valla nasil nefes aldiysamnst ye yattim birden istem disi bi ikinma geldi ebelere dedim bebek gelio hemen orda baktilar ki gelio masaya aldilar derken dogum basladi hic beklemedgm bi anda masada buldum kemdimi sagolsun ebeler birisi soyle yap bole yap anlatio bna gaz verio aferim aferim faln uc dort ikinmaya cikti ccuk bebisime 2 kilo diolardi ebe eliyle bakti 2 den az bile dedi mudahale ettirmedi dikisim olmasn die derken bakti ccuk cikmio dger ebeden destek istedi biraz orasi zorladi bni orda bagrdim biraz oyy kizim cikti ben kafami kaldiriom bakacam die ebeler dur kiz tamam grcen diolar :) bembeyaz biseydi gobek bagni kestiler hemen baskasi aldi bu arada benim 2 kilodan bile az dogacak bebek 2 800 dgdu cok sukur rabbime .riskliydiya disarda ambulansi bile hazrlamislar baska hastaneye kuveze gdecek die cook sukur Rabbime dualarimi kabul etti.nese benim dikis atildi kalktim sonrada bebisime kavustum tatli findigima :) hastanede bir gece yattik evimize geldik Rabbim hepinize kolaylik versin bir solukta kurtarsin Rabbim iste boyle hanimlar biraz uzun oldu ama umarim okumaya gozunuz alir
![]()