• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben gribim oglum hasta. Bebek gelecek ama evde bol mikrop olacak :KK61:bebegime bulasirsa naparim Allah korusun :KK61:

Ben hastaneye kolonya ve cikolata goturecegim. Birkac ziyaretcim olacak, iki gun kalacagim zaten. Anason ve corekotu kaynatip icmke gaz cikarmaya iyi geliyormus onlari da goturucem. Suslu terlikler, cikolatasi kolonyasi, atistirmaliklar, bebek ve anne cantasi derken uc dort canta olacak :KK200::anneadayı:

yarin kontrolum var son kez bakalim ne kadar olmus ufaklik. benim gibi 1 kasimda dogum yapacaklar parmak kaldirsin. Son 4 gun resmen :KK49::anne:

Ben ben ben heycan dorukta valla 1 kasımda normal doğumla bekliyoruz inşallah acayip korkuyorum başıma neler gelecek diye hayirlsiiyla kucağımiza alalım ins bebislerimizi senin doğum şekli belli Mi canım

Kizlar saglik ocaginda kan testi ysptirmistim serbest t4 normal aralik 0.93-1.7, benimki 0.87 çıkmış, t4 u dusuk olan var mi, ciddi bi sorun mu?

Ben gribim oglum hasta. Bebek gelecek ama evde bol mikrop olacak :KK61:bebegime bulasirsa naparim Allah korusun :KK61:

Ben hastaneye kolonya ve cikolata goturecegim. Birkac ziyaretcim olacak, iki gun kalacagim zaten. Anason ve corekotu kaynatip icmke gaz cikarmaya iyi geliyormus onlari da goturucem. Suslu terlikler, cikolatasi kolonyasi, atistirmaliklar, bebek ve anne cantasi derken uc dort canta olacak :KK200::anneadayı:

yarin kontrolum var son kez bakalim ne kadar olmus ufaklik. benim gibi 1 kasimda dogum yapacaklar parmak kaldirsin. Son 4 gun resmen :KK49::anne:

Ben ben ben heycan dorukta valla 1 kasımda normal doğumla bekliyoruz inşallah acayip korkuyorum başıma neler gelecek diye hayirlsiiyla kucağımiza alalım ins bebislerimizi senin doğum şekli belli Mi canım

Kızlar arkadsm da nisamelek senin dediğin gibi suyu geldikten sonra evi toparlamış dua alms falan 1.5 Saat iş Yapma sonra 1 Saat de hastane yolu.suyu geldikten 2.5 Saat sonra falan hastanedyms ve 6cm açılması varmış.Bana da heycan Yapma Sakin ol Hemen gelmiick oyalan Hatta diodu.
Ama Son kontrolde doktorum özellikle uyardı.Eğer suyun gelirse asla oyalanmiosn Hemen geliosn dedi.bazıları duş alio falan 1 Saat sonra gelio asla geç kalma dedi.
Bebeğimin yüzünün önünde göbek kordonu görünüodu ultrasonda.suyun geldgnde göbek kordonuyla bebeğin kafası birlikte gelmeye başlarsa bebek oksijensz kalablr dedi.ondan hemen gelmen lazım dedi.
Bizim bebeğin ve kordonun duruşundan dolayı demiştir Belki ama dikkat etmek lazım.daha önce duymamstm.sizinle paylaşmak istedim :KK66: Allah korusun
Haklisin tabi benim annem ebe yanimdaydi hep açıklığı falan kontrol ediyordu ondan rahattim yoksa suyum geldikten sonra giderdim hemen. Tabi panik yapmamak gerek ama mümkün olmuyor o an :))

Kizlar saglik ocaginda kan testi ysptirmistim serbest t4 normal aralik 0.93-1.7, benimki 0.87 çıkmış, t4 u dusuk olan var mi, ciddi bi sorun mu?
Ben normalde troid ilacı kullanıyorum zaten her gün. T3yada t4 biri hafiften düşmüştü dahiliye doktoru ilacimin dozunu yükseltti hemen. Doktoruna sor istersen canım

Tarihi belli normal dogum nasıl oluyo? Nasıl kesin bekliyosunuz? Suni falan mı vericek?

Doktoruna sor mutlaka ama benim de hafif düşük çıktı son verdiğim tahlilde doktor hamileliğin bu haftaları için normal aralıkta dedi. Hatta kolesterol trigliserid falan epey yüksek çıktı onlara da hamilelik dönemi için normal dedi. Yine de doktorunun görmesi lazım onlar hastaya göre diğer değerlere de bakarak yorum yapıyorlar

:anneadayı::anneadayı:

Aynen heyecan dorukta 1kasım gelsinde bebişlerimize konuşalım öğlen 12.30gibi sezeryana giricem nasip olursa günler geçmiyo sanki:anneadayı:

Yani insanlar çok düşüncesiz ya Sezeryan bile olsa gelmesi kalması dert yani.... GeCe 1000 kez wc ye taşıniyoruz...hava soğudu yok battaniye yok yorgan yaz günü değil 1 pike ver geç....
Söylesen ya doktor daha zaman var dedi falan de.Boşuna gelmeyin ben size haber vereceğim desen... ay sinir oldum annen kocan sen 3 kişi onlar 6 yani 9 kişi hamile kadının tepesinde valla kovmaya bide ben gelicem 10 kişi olcaz yani:sinirli:

Ay alemsiniz :anneadayı: Geldiler bile. Kabile gibi olduk evde.

Normal şartlarda günümüz aynı 10 Kasım ama çakallık ettin dimi 1 Kasım da çok doğum var diye :KK48: bende doktora diyeydim kk topikte o gün doğum var diye :KK45:
Disikartal87 ye 1 Kasım verince bn 31 ekime kaldım. 1 kasimi işgal etti bostan yere. erken geldi bebek:) 31 ekimde dört gözle benim hikayeyi bekleyin anacimmm:)

Back
X