• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Arkadaşlar merhaba bugün kontrolümüz vardı 38+4 ama 8 gün de önden gidiyor :) 3600 kg 51 cm kocaman yanakları var :) kendi yanaklarını sıkıyordu şimdi normal Doğum bekliyoruz umarım çok bekletmez ❤️ Bu da bizim tontiş

Eklentiler

• IMG_2640.webp
    IMG_2640.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 122
Yinemi ya :cool:senin gününde az kalmış canım sağlıkla gelsin bebisin inş
Ay canım sorma valla üç gün uzaklaştırma aldım sonra bir saat falan açtım sora yine banlandım :) hormonlardan asabileştim heralde :)
Ay evet heycan ve ağrılarım dorukta.
Ama sancı çıkmıyo.
Hepimis sağlıkla kavuşalım artık bebiklerimize.
Burda artık kaka kusmuk konuşalım istiom :)

Cnm bnm de belden fln hic agrim yok geceleri iğne batar gibi bnm de vajinadan ağrı oluyor senin 3 numara gibi bnm sancılar da.ama gündüz hc bsyim yok
Dogumdan bi kacgun once yolda zor yurudum o sancidan.topikde bi kac arkadasda boyle sanci cektigini yazdi.dogum sancisi artik boyle.
Yavas yavas yokluyor bebis seni gelme zamanim yaklasiyor diye.pazartesi ins saglikla kucagina alirsin bebisini.

Ay canım sorma valla üç gün uzaklaştırma aldım sonra bir saat falan açtım sora yine banlandım :) hormonlardan asabileştim heralde :)
Ay evet heycan ve ağrılarım dorukta.
Ama sancı çıkmıyo.
Hepimis sağlıkla kavuşalım artık bebiklerimize.
Burda artık kaka kusmuk konuşalım istiom :)
Su dilini kısa tut canım ya valla dogumundan haberdar olamiycaz :)) Bende bebisler hakkında konuşmak istiyorum hayirlisi az kaldı hele senin daha az :KK37:

Sancıyı hissetmek ağrı eşiğiyle ilgili bir durum. Mesela teyzem sunni sancı verilmesine rağmen hiç ağrı sızı hissetmeden doğum yapmış. Benim akşam 18.00'de suyum geldi. Evden çıkana kadar 1 saati geçti zaten acele etmedik hastane yakın diye. Gece 23.00 civarı sancılarım başladı adet sancısı gibi ama aralıklı geliyordu. Şiddetlenmeye başladıkça odada yürüdüm sancı geldikçe çömeliyordum iyi geliyordu. Sancılar yavaş yavaş şiddetlendi. Şiddetlendikçe sancı aralarındaki süre de azalıyordu. Ama her durumda iki sancı arasında dinlenecek nefes alacak fırsat oluyor. En son 1 saate yakın çok şiddetli sancım oldu bebek doğmadan önce. E o kadar da olsun yani :) Doğum kesisini de dikişi de hissetmiyorsunuz. Ben dikişten dolayı hiç acı çekmedim anlamadan iyileşti. Ama tabi ki her doğum kendine özel. Herkesin farklı olur.
Sanciyi yuruyerek gecirmek daha kolay diyorlar.oglumda beni yatirmislardi.sanci gidince soyle bi uzanayim diyodum tam yatiyordum hadi sanci geliyordu sirtimi yataktan biraz kaldiriyordum oyle iyi geliyordu.serum takmislardi bana ne serumuydu bilmiyordum acaba suni sancimi verdilerki bana o zmn.zaten sancim coktu ki neyse gecmis zaman.

Arkadaşlar merhaba bugün kontrolümüz vardı 38+4 ama 8 gün de önden gidiyor :) 3600 kg 51 cm kocaman yanakları var :) kendi yanaklarını sıkıyordu şimdi normal Doğum bekliyoruz umarım çok bekletmez ❤️ Bu da bizim tontiş
Allahım su tatliliga bak maşallah maşallah:)) kocaman olmuş inş bekletmez annesini babasını

merhaba tatli anneler ve anne adaylari
@merve.b gozun aydin canim saglikla büyüt

Kafeinli seyler icmen hem anestezi hem de gaz icin oneriliyor. Ben nescafe icmistim tabi bol bol su icip yuruyus yapmak gerekiyor

Ay ben de cok fena gribim. Doktora yarin gorunucem sorun olur mu diye dertleniyorum

Ben her isimi yapiyorum. Bir tek dip kose temizlik yapmiyorum. Supurge cekip gunluk 2 3 cesit yemek pisiriyorum. Bogazina duskun bi koca ve cocuk olunca isler bitmiyor. Hele o camasir utu olayindan biktim artik
Halen iyilesemedim sen ne durumdasin

Oy yerimm yaaa...nasıl tatlı tontik şey...

Ay sitenin yaramaz hamile kızı oldum :)
Aynen sakin olmam lazım yoksa kimse beni sallamayacak ,hayır duası almadan doğuma girmek istemiommm :)
Dikkat edicem

Hormonlarına dur de yorum yaparken coşmasınlar :KK48: bdv mayın tarlası gibi yavaşça uzaklaş doğuma kadar :KK52:

Dogumdan bi kacgun once yolda zor yurudum o sancidan.topikde bi kac arkadasda boyle sanci cektigini yazdi.dogum sancisi artik boyle.
Yavas yavas yokluyor bebis seni gelme zamanim yaklasiyor diye.pazartesi ins saglikla kucagina alirsin bebisini.
İnşallah pazrtsi gelir cnm 3 gündür böyle iğneler batıyor korkuyrm bn de gece gece gelecek diye.ay diye bağırıyorum valla çok batıyor.bu kadar bekledik gününü de bekler insalllah

Oooyyy kurban olsunlar o yanaklara. . Yalnız ben bizim oğlan accık et tutmuş derken senin bebiş maşşallah :) )

Kizlar saglik ocaginda kan testi ysptirmistim serbest t4 normal aralik 0.93-1.7, benimki 0.87 çıkmış, t4 u dusuk olan var mi, ciddi bi sorun mu?
Canım bebek belli bi aydan sonra kendi tiroid hormonunu üretiyo demişti bana bi dr. . O yüzden şu anda sendeki değerler sıkıntı olmaz sanırım en azından bebek açısından. . Yine de bi danış tabii druna

Back
X