• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar bişey sorcam ,
Burda bi arkadaş sormuştu ,benim karnımdan bebek hareketleri sırasında parmak çıtlaması gibi ses gelio.
O arkadaş sordugunda yoktu ama 1haftadır geliyo ses sürekli.pazartesi kontrolde sorcam doktora ama yaşayan var mı acaba :KK43: korktum bebekten mi acaba ya olur mu öle bişe
Canım o bendim :olamaz: haber veremedim size kafa bi dünya tabi :)) sordum doktora normal dedi olabilir mis yani bazılarında

Hıckiriik değil eminim özellikle. Gece sessiz ortamda çok net duyuyorum kemik sesi gibi cittttt
Canımmm seni arıyodum bende.ya o kemik çıtlaması sesi bendede geliyo hele iki üç gündür baya çok duyuyorum.ay kafaya taktım bebeğimde bi problemmi var diye.zaten 10gündür falan oluyo.bebeğim çok hareketli acaba ondan mı oluyo.pazartesi doktora sorcam.ama anlayabilceğini sanmıom.

Ay canım benim sağol, eksik olma!!! Benim kayınvalidemler filan geldi bugün, evimizde 9 kişiyiz :eek:

Bir de bebeğim! Of offf! Fenayım. Dua edin bana nolur.
Ayyy ben delirirdimm kız ,ki zaten deliyim siteden kovulup duruom.nyse kaynanan tecrübeleri ile sana yol gösterir bolbol:KK76:

Arkadaşlar merhaba bugün kontrolümüz vardı 38+4 ama 8 gün de önden gidiyor :) 3600 kg 51 cm kocaman yanakları var :) kendi yanaklarını sıkıyordu şimdi normal Doğum bekliyoruz umarım çok bekletmez ❤️ Bu da bizim tontiş
Oy masallah yerim sahlikla gelsin ins :nazar::KK200:

Kızlar benim bebeğim gün içerisinde çok az hareket ediyor geceleri sadece biraz hareket li. Normal mi acaba Sizinkiler sürekli hareket halinde mi ??

Sezeryan olan anneler veya olacaklar Bebek olduktan sonra biz odaya gelmeden bebeği babaya veriyorlar ya bizden önce aile görüyor ama ben bunu istemiyorum eşimle aynı anda göreyim istiyorum o mutluluğu beraber yaşamak istiyorum hemsırelere tembih edicem ben ayıldıkdan sonra odaya geldıkden sonra bebegı getirin diye böyle yapan varmı aranızda

Kızlar benim bebeğim gün içerisinde çok az hareket ediyor geceleri sadece biraz hareket li. Normal mi acaba Sizinkiler sürekli hareket halinde mi ??
Senin haftanda benimde öyleydi canım çok ayakta kalıyordum bide ben hareketlıydım doktorum korkma bazı bebekler çok uyuyor sende hareket ettiği için yoruluyorsun onada yansıyor dedi suan 38.haftam bitiyor içimde horon tepıyo sanki dr bu haftalarda daha az hareket eder yeri daralıyor telaş yapma dedi ama maşallahı var gitgide hareketleri artıyor.ben en çok süt içtiğimde hareketleri çoğalıyor süt içip uzan canım dene

Bazı günler çok cılız şekilde hareket ediyor. hissedilmiyor bile o zaman gün içinde dikkat ediyorum hareketleri sayıyorum bazen de hareketli oluyor gün boyu sürekli değil

Sağolun kızlar. Süt çok iciyorum bazen çok hareketli bazen durgun genelde geceleri hareketli. Hayırlısıyla atlatsak inşallah :)

Kızlar bişey sorcam ,
Burda bi arkadaş sormuştu ,benim karnımdan bebek hareketleri sırasında parmak çıtlaması gibi ses gelio.
O arkadaş sordugunda yoktu ama 1haftadır geliyo ses sürekli.pazartesi kontrolde sorcam doktora ama yaşayan var mı acaba :KK43: korktum bebekten mi acaba ya olur mu öle bişe
Ben varım canım birde BegumBB BegumBB :) bugün de oldu poposunu hareket ettirdi ve cıt diye ses geldi gene ve eşim bu sıpa napıyo içerden çatır çutur sesler gelip duruyo dedi hatta:oha:

Hayırlı akşamlar arkadaşlar . Bebeğime ateş ölçer almam lazım ama marka ve özellik bilmiyorum kulaktan mı alından mı hangisi daha iyi geçenlerde biri Bi marka yazmıştı ama hatırlayamadım :KK43: birde Doğum yaptım ama çizelgemi kaldıramadım nasıl kaldırabilirim

Back
X