• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hayırlı akşamlar arkadaşlar . Bebeğime ateş ölçer almam lazım ama marka ve özellik bilmiyorum kulaktan mı alından mı hangisi daha iyi geçenlerde biri Bi marka yazmıştı ama hatırlayamadım :KK43: birde Doğum yaptım ama çizelgemi kaldıramadım nasıl kaldırabilirim
Evde ates olcer olmasina ragmen medifine alindan ates olcer aldim dun.mama isısini suyun sicakligini hatta odanin sicakligini bile olcuyor test ettim dogru sonuc veriyor.bi kac arkdasda bundan aldi.

Kizlar saglik ocaginda kan testi ysptirmistim serbest t4 normal aralik 0.93-1.7, benimki 0.87 çıkmış, t4 u dusuk olan var mi, ciddi bi sorun mu?

Cnm ilaç kullaniosn eğer mg arttiriolar.benim Öyle olmstu.ilaç kullanmiosan bilemiyrm.dr a sorman en doğrusu

Kızlar benim bebeğim gün içerisinde çok az hareket ediyor geceleri sadece biraz hareket li. Normal mi acaba Sizinkiler sürekli hareket halinde mi ??

Cnm Bana geçen haftaki randevumda dr hareketlerini say 10 dan aşağı düşerse haber ver demişti.doktoruna sor istersen.

Cnm ilaç kullaniosn eğer mg arttiriolar.benim Öyle olmstu.ilaç kullanmiosan bilemiyrm.dr a sorman en doğrusu

Cnm Bana geçen haftaki randevumda dr hareketlerini say 10 dan aşağı düşerse haber ver demişti.doktoruna sor istersen.
Sayma olayını bir türlü anlamıyorum :( sözde 2. Gebeliğin...
Gün içerisinde sadece 10 mu yani

Sezeryan olan anneler veya olacaklar Bebek olduktan sonra biz odaya gelmeden bebeği babaya veriyorlar ya bizden önce aile görüyor ama ben bunu istemiyorum eşimle aynı anda göreyim istiyorum o mutluluğu beraber yaşamak istiyorum hemsırelere tembih edicem ben ayıldıkdan sonra odaya geldıkden sonra bebegı getirin diye böyle yapan varmı aranızda
spinal veya epidural anestezi olabilirsin neden genel olacaksın?

sorunla ilgili olarak ben doktorumla daha konuşmadım ama sezaryen ya da normal farketmez bebeğimin benden önce götürülmemesini isteyeceğim.
zaten eşimin de doğuma girmesini istiyorum.

Ben varım canım birde BegumBB BegumBB :) bugün de oldu poposunu hareket ettirdi ve cıt diye ses geldi gene ve eşim bu sıpa napıyo içerden çatır çutur sesler gelip duruyo dedi hatta:oha:
Alala ya enteresan , benden hareket halündeylen hep gelio günde 10 kere falan duyuyorumdur.nyse aman bi problem olmasında Allah korusun

Kızlar benim bebeğim gün içerisinde çok az hareket ediyor geceleri sadece biraz hareket li. Normal mi acaba Sizinkiler sürekli hareket halinde mi ??
Benimde aşırı hareketli olduğu için tedirginim.bu haftalarda azalması normal demişti doktorum ama artadabilir endişe etcek bişe yok dedi.hareketlerde alt sınır vardır ama üst sınır yoktur dedi.merak etme az hareket etmesi normal yani.

Sayma olayını bir türlü anlamıyorum :KK43: sözde 2. Gebeliğin...
Gün içerisinde sadece 10 mu yani

En az 10 olması gerekio dedi cnm.bende sayamiyrm göz kararı yapiyrm.hareketli çok şükür.Bazen biraz Sakin oluo ama dikkat ettiğim 5 6 hareket yakalynca.toplamda sıkıntı olmuodr İnşallah Die saymiyrm soylemiyrm

Kızlar ya bu nezle grip olayı tam doğum öncesi hiç iyi olmadı.burnum tıkalı hapşurup öksürüp duruyorum ateş falan yok şükür,nane limon falan içsem bişey olmaz dimi.siz neler yapıosunz ,hemen geçirmem lazım çnkü 38.haftadayım ,bebek gelmeye kalkarsa direncim yerinde olsun istiyorum

Canımmm seni arıyodum bende.ya o kemik çıtlaması sesi bendede geliyo hele iki üç gündür baya çok duyuyorum.ay kafaya taktım bebeğimde bi problemmi var diye.zaten 10gündür falan oluyo.bebeğim çok hareketli acaba ondan mı oluyo.pazartesi doktora sorcam.ama anlayabilceğini sanmıom.
Valla bunun bir cevabını veren doktor çıkarsa opecem o doktoru yemin ederim..
Eşim inanmiyoordu o da inandı duyunca şok oldu... sordukan sonra beni Etiketler misin canım.

Kızlar ya bu nezle grip olayı tam doğum öncesi hiç iyi olmadı.burnum tıkalı hapşurup öksürüp duruyorum ateş falan yok şükür,nane limon falan içsem bişey olmaz dimi.siz neler yapıosunz ,hemen geçirmem lazım çnkü 38.haftadayım ,bebek gelmeye kalkarsa direncim yerinde olsun istiyorum
Boğazım şiş benim.de doktorumu aradım nane limon ve ıhlamur dışında asla başka bişey içme dedi.şeker yerine bal.kullanırsan sevinirim dedi.

Bugünkü şarkı benden oğluşum Ateş e gelsin "takvimlerdennnn haberin yoook geçiyorr günlerrr dırırın dırırırmmm "
Son 1 hala gelen giden yok :KK70:
Ya ben de senin gibi olcam öyle bir his var içimde kuzum neden bilmiyorum.....
Ateş rahatı buldu yaaa ana karnını sevdi....Kontrolün ne zaman canım.

Back
X