• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bugün çok mutluyum.2 aydır bu gece uyuyabildim.5 kere wc ye kalktım yine ama olsun.en azından geri hemen yatıp uyuyabildim.hemde sabah 9 a kadar oğlumla birlikte kahvaltı yapıyorız şimdi.o da uyudu bana kıyak yaptı bu sabah.ay tazelendim sanki...öyle mesudum kiii kızlarrrr
Insallah bebeginde geceleri uyurda rahat edersin.

Bugün tatlım 12 de bakalım ne diycek :/
Canım nolur kendini sıkma sen elinden geleni yaptın zaten sağlıklı bi hamilelik ve doğum için. . Bugün Dr sezeryan bile dese mühim olan yavrucuğun sağlıklı olması. . Gerisini boşver. . Kaldı ki beklemek için biraz daha vakit var sanırım

Himm insallah öyledir canim, randevum pts gunu. Allah korusun kötü bi durumsa o zamana kadar da beklemeyim diye düşünmüştüm. Saglik ocagindaki hemsire de bisey demedi ama insan bilmeyince de huzursuz oluyo.
Aaaahhh Ahh benim tiroid hormonum ilk 3ay yani asıl ölçülmesi gereken dönemde hiç ölçülmedi sivri zekalı Dr um tarafından :/ az kafaya takmadım bi ara ama allaha emanet napalım

:anneadayı:Doğum hikayemi anlatayım bayanlar 38+4 bütün gün çok hareketliydim dolaştım durdum ama hiç sancım yoktu gece 12de yattım birden çamaşırım ıslandı idrar kaçırdım zannettim bi baktım su 1bardak civarı gelmiş uzandım tekrar ara ara sancılar başladı ve vajima aşırı baskı aşırı hareket edıyor bi oturuyorum bi kalkıyorum geçmek bilmiyor böyle bi ağrı olamaz sonra yenıden suyum geldi ve dayanılmayacak ağrı annemleri uyandırdım hemen hastaneye.yatış işlemlerim başladı ben kıvranıyorum doktoruma haber verildi son da takıldı nst ye bağladılar hemen ameliyathaneye girdim titriyorum korkudan normalde 1kasıma gün vermişti doktorum çok aceleci kızın var dedi şakalaştık filan hazırlıklar serum tansiyon ölçme fılan derken ama sancım felaketti genel anestezi oldum 4de bayılmışım 4.05geçe kızım Doğmuş ayılmaya çalıştığımda saat 4.30du hemen kızımı sordum şükür sağlıklı 3kılo bi bebiş,ağladım eşim yanımda yok haber vermedik hemen gelmesi imkansız içimde buruk bi sevinç var hala eşim olmadığı içinnormal doğuranları tebrik edıyorum helal olsun ben yapamazdım.sütüm yok suan mama verdik umarım hemen gelir benım hala ağrım var yanıma yatıramadım bile tarif edilemez bi duygu allahım herkese nasip edip yaşatsın
Olur mu be kuzu kendine haksızlık etme normal de yapardın elbet sancıyı çekmişsin ıkınırdın da yani sonrasında. . Bizim kodlarımızda var bu yeter ki dışardan aptal dayatmalar korkutmalar yapılmasın:(

Boğazım şiş benim.de doktorumu aradım nane limon ve ıhlamur dışında asla başka bişey içme dedi.şeker yerine bal.kullanırsan sevinirim dedi.
Benim de boğazım dünden beri şiş acıyo hafiften kırgınlık halsizlik de var öfff fevkaladenin fevkindeyim yani :/ nerden çıktı ya bir hafta kala :(

Günaydın kızlar Hayırlı cumalar
Hasta arkadslr var çok goruyrm.Bu paylaşımı görünce aklıma geldnz.deneyin istersnz.şifa Olur İnşallah.
BegumBB BegumBB @because of you Son yorumlrdn dolayı sizi etiketledim.

gozdefat26 gozdefat26 cnm Doğum yapmssn.gözün aydın.biran önce sütünde gelir İnşallah.sağlıklı sıhhatli buyutursn bebisini :)

Eklentiler

• IMG-20161028-WA0011.webp
    IMG-20161028-WA0011.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 48
Aaaahhh Ahh benim tiroid hormonum ilk 3ay yani asıl ölçülmesi gereken dönemde hiç ölçülmedi sivri zekalı Dr um tarafından :/ az kafaya takmadım bi ara ama allaha emanet napalım
Yavrularimiz insallah saglikli olur canim. Dedigin gibi Allaha emanetler.

Günaydın kızlarr bugün sooooon iş günümm :) oda resmi tatil sebebiyle yarım gün :halay::halay::rapci: çok şükür artık kurtuluyorum son haftalar tam bir eziyet olmuştu işe gelmek. :KK43:

Gözün aydın canım kurtuluyorsun şükür evde uzat ayaklarını yat tvde de süper programlar var :)

Back
X